377

Нцижихихих

преди 2 години

До ГошетоГоше, спри, че се излагаш бре! Той и вируса разбра тебе да не те пипа, че само услуга ще ти направи ако те умори!

376

Анонимен

преди 2 години

Каква психика трябва да имаме, когато цял ден разговаряме с жена, която впоследствие бъде интубирана, завъртяна по корем и...вероятно няма да я има утре.А съпругът и си отиде десет дена преди нея.Грипче, викате...

375

Бонго Бонго

преди 2 години

Изкъртете му забаците

374

Анонимен

преди 2 години

Бе апологетите на ваксата, некой ще ми обЯсни ли, как тъй жуна ми дето се набоде от мноо акъл и с която дет са вика си менкаме течностите сега лежи и не мое си каже името, а на мен и на лапетата нищо им няма. Даже бегли признаци няма. Ей тъй да *** осветлите.

373

Фаизер

преди 2 години

През 1996 г., по време на епидемия на менингит в Нигерия, в щата Кано са проведени нелегални изпитания от Pfizer за лечението му с антибиотика Trovan. В опитите са участвали над 200 нигерийски деца, като 11 от тях са починали, а 189 са пострадали от различна степен на слепота, глухота и паралич.

372

Анонимен

преди 2 години

И пек чета: "Интубирате ги, за да ги убиете и да вземете парите". Знаете ли как се мъчи и стене човек преди да бъде интубиран? Защото всички знаем, навярно и той, че бъде ли интубиран и...до там е. Знаете ли, че с такова нежелание Докторите извършват иначе тази рутинна манипулация?"Не искаме да го интубираме, защото знем, че ще умре". Грозно, гадно...нали?

371

Ковид религия

преди 2 години

Ковида се превърна в религия, трябва да вярваш на нещо което не съществува. Ковидарството не се основава на факти а на вяра, следователно ковид не е медицина а религия. Искам доказателства че в тия 30 000 починали за две години наистина са умрели от ковид? Не съществуват никакви реални факти че те са умрели от ковид. Само дето ковидарите изваждат от от списъка на мъртвите 30 000 починали и ги пишат умрели от ковид, и ето ти ПлАндемия и съответно потичат едни милиони в джобчето на ковидарите

370

Натовеца

преди 2 години

Мангъров е един от малкото истински лекари в България а не печалбар!

369

Кхкжкжкжкжкц

преди 2 години

До КрайНе истерясвай, пумпал! Слагай шлема и марш под лглото!

368

Анонимен

преди 2 години

Лична изповед!Аз не съм Доктор! А и не искам да бъда. Санитар съм в Ковид отделение и реанимация, който учи за медицинска сестра... или брат. Както ви харесва. Според един отдавнашен мой "приятел" почиствам *** и уринатори. И какво от това? Не се срамувам. Помагам на хората и се гордея, че имам кураж да го правя. Давам пример на децата си. Нещото, което оставям след себе си.Аз не съм Доктор. Но не съм сляп. Виждам какво се случва в т.нар. Ковид реанимация и съм длъжен да го споделя. Чета различни постове. Вкарват в реанимация, за да ги убиват. Интубират, за да взема

367

анонимен

преди 2 години

Този менте доктор е за разстрел.

366

Следите НаЛе ?!

преди 2 години

Целия свят се надигна срещу КовиД диктатурата , и реЗко взеха да дават назад , изведнъж се оказа че сме в последната вълна Омикрон настинката ?!?!?!?

365

Спин и ваксинациите

преди 2 години

Втората хипотеза се нар. хипотеза за полиомиелитната ваксина. Според нея пандемията е предизвикана от живата полиомиелитна ваксина, за чието приготвяне са използвани кл. култури от бъбрек на инфектирани шимпанзета. Тя е приложена на милиони африканци в периода 1957-60г при експерименталните масови ваксинации водени от Hilary Koprowski.HIV е изолиран едновременно от два колектива:

364

Честито

преди 2 години

."...ваксинираните са защитени от тежко протичане и смърт"... --->> мда, от ковид-хремата, но не от Кройцфелд Якоб, която могат да развият след години.

363

Aнонимен

преди 2 години

До 381А в Испания поради липсата на неваксинирани, интензивните са пълни основно с ваксинирани при 90%ваксинирано население

362

Анонимен

преди 2 години

Браво на Мангъров, единственият адекватен.

361

Край

преди 2 години

до 376 това ПОЧТИ е равно на няколко хиляди живота сигурно.

360

Гошето

преди 2 години

Чакаме лятото на 2020 пак да изчезне вируса, Мангърчо така каза, чакайте го и вие дето му вярвате още.

359

Анонимен

преди 2 години

Пясъчната кула на ваксърите се разпада с всеки изминат ден.

358

Топ !!!

преди 2 години

Мангъров Президент /Премиер /Здравен министър !!! Вярвам на този човек доказал се ...от ден едно на целия скалъпен фарс !!! Всичко което каза се случи и евала как отказа да участва в този политически финансов щам !!!