96

Анонимен

преди 2 години

Първият дипломат на ЕС Йосеп Борел заяви, че Русия и ЕС трябва да говорят на един глас. В отговор на европейския си колега външният министър на Руската федерация Сергей Лавров обясни, че Русия не разговаря и не възнамерява да разговаря с ЕС, а ще разговаря само с отделните държави на съюза, и то само при условие, че проявят необходимия респект към Русия и спазват интересите и.

95

Анонимен

преди 2 години

70% от ресторантите в Париж са разорени и вече никога няма да отворят. Нищо не може да се направи.

94

Анонимен

преди 2 години

До Истината е, че руснаците по вскякъв начин искат да спечелят някаква благоразположеност от Запада, но политиките на диктатура и репресии направиха това невъзможно. Затова русофилите си лашкат между яростта от отхвърлените им домогвания и фантазирии за бъдещи съюзи между Русия и Запада за "общо благо". Запада разбра, че единствената цел на домогванията на Русия е валидиране на диктатурата властваща там и нищо друго и реши да посочи вратата на наглите руснаци (което ги озвери още повече).

93

Русский ковчег

преди 2 години

21 век. Краят на Европа. Русия мecти столицата в Сибир. Зачем Шойгу поручили построить новую Столицу в Сибири и еще 5 городов "Русский ковчег" youtube

92

Анонимен

преди 2 години

До 96В Сибир ще се модернизират съществуващите, но на първо място ще се строят нови градове в удобни природно-климатични зони, градове от съвременен тип и логика на ))))Напълно съм съгласен с теб,но градовете ще ги строят китайците .

91

Анонимен

преди 2 години

Световната картина много бързо се промени. 2021г стана окончателно ясно абсолютното стратегическо и военно превъзходство на Русия пред САЩ. Съюзът между Русия и Китай е по силен иконономически и военно от запада. Русия и Китай са новите световни лидери. За първи път от 18 век насам западът губи световната си доминация. Завърши епохата на глобален свят управляван от САЩ с помоща на техните васали ЕС.

90

До 90

преди 2 години

".....Те затова така се напинят да ни "вземат под крилото си"..." - мчи за кво си им на руснаците бе Андрешко ? Кво ли да ти краднат най-напред - скъсаните опинци, протритите дънки "като нови", "като новия" хлОпел грижливо завит с черже да се не люпи олюпената му боя или "като новия" Чайфон. Смешно братле и много, много....Македонско някак. Да бе сте братчеди ? :)))

89

Анонимен

преди 2 години

Русия обезпечи своята пълна военна безопасност. Никой не може да направи нищо с Русия!

88

Анонимен

преди 2 години

Русия осигури своята пълна продоволствена независимост. Русия може да осигури изобилно изхранването на своето население при всякакви условия и ситуации в света.

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 Всички схвръхпечалби на Газпром отиват в сметките на Путин и приближените му олигарси, докато руснаците мизерстват.

86

Анонимен

преди 2 години

Русия е енергийно осигурена с изобилие от енергии докато ЕС се гърчи в енергийна криза която до няколко години ще унищоци икономиката и.

85

Истината

преди 2 години

Всъщност времето на САЩ изтича,Китай им диша във врата и скоро ще ги подмине по всички показатели(а не само по промишлено производство).Помирението с Русия е единствения шанс за оцеляване на САЩ като велика сила,а и въобще.А като си спомним,че през 2008 Путин им предложи дори съюз,а те високомерно отказаха...Америка трябва да приеме условията на Русия(не е нужно изцяло) в името на оцеляването на белия свят,който е в опасност заради самите САЩ!Путин ще се погрижи да не е унизително.

84

Анонимен

преди 2 години

Още 6 месеца ако не се сертифицира Северен Поток 2 и на Газпром ще му бъде по изгодно да отоплява гражданите на Русия да горят купюри европейска валута, отколкото да им произвежда газ.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 Ами, те руснаците много искат да се гордеят с нещо друго, но май няма с какво.

82

Анонимен

преди 2 години

Газпром спря да доставят газ по старите договори на цени от 2021, въпреки че много страни от ЕС поискаха договорите им да бъдат продължени на цени от 2021 за 200-300 долара. Газпром отказа. Очаква се за 2022г дългосрочните договори да се сключват на средна цена от 500$. Полша поиска от Европейската комисия да задължи Газпром да продава газта на непазарни цени от 2021.

81

Анонимен

преди 2 години

До 76Какви руски войски в Мексико сънуваш ,та даже и в Тексас?Да ти припомня ли ,че за полетите 2та стратегическите бомбардировача над Антлантика до Венецуела,Русия чакаше разрешение от НАТО .

80

Анонимен

преди 2 години

Капитализацията на Газпром е минимална. Всички свръхпечалби на държавната организация Газпром които получава от продажбита на газ в ЕС не отиват в дивиденти за олигарси или инвеститори ами в инвестиционните програми на руския газов гигант за да се преразпределят след това по цялата икономика на Русия - инфраструктурни проекти, пътища, образование, здравеопазване, подобряване и разширяване на газопреноснтата структура.

79

Анонимен

преди 2 години

В Сибир ще се модернизират съществуващите, но на първо място ще се строят нови градове в удобни природно-климатични зони, градове от съвременен тип и логика на разполагане, чието развитие ще се свърже с природните ресурси. Това ще бъдат градове с най-модерна архитектура, с развита инфраструктура и наука, образование и здравеопазване, удобни градове, привлекателни и интересни за живот най-вече за младежта. Тези градове на народната империя ще станат места на сглобяване на Руския свят.

78

Анонимен

преди 2 години

2021 година в ЕС завърши с перфектна буря на енергийния пазар. Цените на електроенергията на едро са се увеличили средно с 400-500% спрямо миналата година. Тази година ЕС е в ада по въпроса с цените на електроенергията. Ситуацията е сложна, но през 2022 ще стане дори 100 пъти по-лоша.

77

Анонимен

преди 2 години

До 75 авладян си от футболния турнир на африканските нации.Като представител на Габон се изказаш