92

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Опорки , мопоркки , ФАЩ е Пътник - това е ясно и на Малките Деца, Сега се чудите как да излъжете България - да си направите Бази и да ни Превърнете в Афганистан и Сомалия , Щото Франция и Германия -няма как да ги излъжете , те вече негласно обявиха война на ФАЩ , ХА,-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 153, тези глупости на търкалета по коя руска телевизия ги гледа. Или се чел Комерсантъ? Само там може да се намерят такива елементарни първобитни анализи, които винаги заключават, че капитализма и Запада се разпадат.

90

Спокоен

преди 2 години

"жесток икономически отговор" ?! Дайте да видим какво пък е толкова жестокото му. Русия внасяше пшеница от целия свят /включително България/, праснаха им санкции и само за 10 години Русия в момента е номер едно износител на жито. Удариха им със санкции газопроводите, Русия си пренасочи продажбите на газ към Китай и Азия и в момента Европа се гърчи. Кое точно ще санкционирате на 1/6-та от световната суша? Ще им спрете вноса на бонбонки Тик-Так ли?

89

Анонимен

преди 2 години

На никой не му пука за Росия. Те никому са ненужни

88

Анонимен

преди 2 години

До 82% от руснаците, пич мога да ти обясня защо така се получава. Но ще бъде още по-добре сам да го разбереш, само изгледай 3 часа руска телевизия когато имаш време. Ще ти стане ясно веднага за какво иде реч.

87

Путин е малоумен

преди 2 години

Как може да пратиш в тоя студ 20 000 деца на границата с Украйна?

86

Диана

преди 2 години

До анонимен 136. Да бе, точно ! - държавата избива в Украйна бандити, а не бунтовници, колкото турците избиваха по време на въстанията ни бандити, а не бунтовници..Иска им се на укр. политики да са бандити, но истината е, че те сами създадоха тези бунтовници с лошото си менажиране на проблема с тях..

85

Чуй чуй чуй

преди 2 години

Чуй чуй новата русофилска опорка. Руснаците пратили кораби за да помогнат на американците да се освободят от англичаните. За тази опорка имам едно обяснени- бъгове в мозъка! Смях! То не е смях, то е трагедия! Такива глупости ги пишат наши сънародници! Вижте до какво води русофилията!

84

82% от руснаците

преди 2 години

Смятат, че на Запад се страхуват от военната им мощ. 92% от германците обаче не се страхуват от Русия.

83

Радо

преди 2 години

Хайде стига сте ни заливали с пропаганда и невярна информация. Русия не иска и няма да започне война. САЩ и Украйна търсят повод за война.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, руснаците пратили няколко кораба да помагат на САЩ за да обявят Независимост. Това ли искаш да кажеш?!?!?! Абе вие каква дрога ползвате бе!

81

Истината

преди 2 години

До ГостенинРусия тая година била по-бедна и гладна от миналата... Що ти да не би да забогатя? Европа, САЩ, много преуспяха? Само и единствено Китай може да се похвали с някакъв напредък. Впрочем в Европа положението си е направо критично. И всичко заради американските претенции, че още са номер едно.

80

Анонимен

преди 2 години

Преди да воюва срещу Русия и Германия,Австрия, .... Англия пък воюва дълго и с Франция. Вечния интригант. Войната с католическата църква също е английско дело, САЩ също е бил заобиколен с английски кораби, когато иска свободата си, но Франция помага на американците, даже и руснаците пращат няколко кораба!Но в крайна сметка, англичаните са загубили своя собствен суверинитет и днес са марионетка, точно защото не са пазили Европа, а са воювали срещу континентална Европа, много недалновидна политика

79

Диана

преди 2 години

До принцесо. Точно! За да излезеш успешно от такъв тежък завой е нужно малко повечко време..Нужно е хората да повярват че са свободни да разчитат на себе си и да намират всякаква подкрепа от политиците, а не обратното както беше досега. Това не значи че държавата не може да реализира Голями държавни проекти също, но комуникацията и отношението са други...

78

Борис Елцин

преди 2 години

Руснаците поеха американския курс и след десетилетие щяха да са богати европейци. Но кучетата гласуваха за Путин и новия СССР и сега пак ще го плюнчат. Да ми ядат умрелияхуй!

77

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще бъдат по-добре когато мумиите в мавзолея станат две и тогава мужика ще разбере, че Втората световна война е свършила отдавна !

76

Що за наивност!

преди 2 години

Руснаците гласуват за един тиранин и после се надяват да няма война.Наивността на населението е характерна черта на всичките източни народи, изтърпели 45-годишната тирани, на болшевишките кръволоци.

75

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМного повече са държавите завладени от Хитлер, още преди да нападне Русия(СССР), за Холандия знам със сигурност, че е била превзета и още други държави, а сега ще ти обясна с две думи - първо Англия започва интриги и война с Русия и няколко века не я спира, като напада Русия ту от север, ту от юг, често чрез чужди ръце, насъсква и въвлича и две-три европейски държави да воюват срещу Русия, след това Англия пък започва деситилетия наред война с Германия, тайна или явна, изобщо , дос

74

Анонимен

преди 2 години

Винаги с Европа, никога с путиновия Гулаг !

73

Да, ама не

преди 2 години

До ГостенинРусия е трън в очите на САЩ по няколко причини, като най-важната е, че е голяма и самостоятелна,с независимостта си подронва американският мит за всемогъщество. Втората е че пази Китай от американска агресия(дори без да го иска). Третата причина-ресурсите на Сибир. Ако Русия беше слаба държава, САЩ щяха да ги при своят за жълти стотинки-като нашето злато, примерно. Тъй че...