149

До Мангъра е русороб

преди 2 години

А ти каквъв си, писачо за по 20 ст на пост? Икакво струва "експертната" ти оценка за хора, чиито обувки не си достоен да лъскаш?

148

Анонимен

преди 2 години

Той и преди две години каза, че е леко вирусче и минава само с чайчета, а що хора измряха, което обаче не му пречи да притежава най-оборотните лабораториите за тестване на възловите места, като границите и летищата.

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146 "Оценката на Мангъров ще я дадат специалисти, а не самозванци, занимаващи се с всичко друго, но не и с медицина." Оценката на Мангъров ще я дадат събитията и те вече я дадоха. Мангъров се провали навсякъде, където дръзна да направи конкретни прогнози. В останалото време се занимаваше да обяснява, защо не са се сбъднали. Така ще бъде и сега. Затова не смее да обясни колко смъртни случая означава неговия "край на пандемията". А празните приказки за ефективността на ваксините ....

146

дедо Ташунко

преди 2 години

Мангъров не е дядо Боже, за да предвижда какво ще стане по-натам. Много народ измря досега по негова вина. Ваксиниран съм 3 пъти, здрав съм и си ходя навсякъде по света, без да ми пука от този вирус. Умният човек слуша умните приказки, глупакът се убеждава сам.

145

Анонимен

преди 2 години

От два дена го чакам този гном да си излезе от дупката, но ето днес вече световните медии тръбят тази велика новина!

144

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията, която е всяка втора дума на всеки говорител по студиа и медии: ако това беше спасението, защо държави с по 90% и повече имунизирано население първи се затварят и правят всичко възможно да се ограничат пътуванията до техните летища? Дали пък администраторите в тези държави не знаят нещо, което аз зная от доста време? А да, вече започна да се говори за НОВИТЕ ваксини, които ще са за новия вирус

143

Анонимен

преди 2 години

Пандемията от Ковид ще свърши, когато свършат буквите от гръцката азбука. Омикрон е 17 тата буква.

142

ВСЪЩНОСТ

преди 2 години

КОВИД ОСТАВА ЗАВИНАГИ КАКТО ГРИПА, НО В ПО- ЛЕКАТА СИ ФОРМА НА ОМИКРОН. СВЪРШВА САМО ТЕЖКАТА ФОРМА НА КОВИДА. И СЪОТВЕТНО - ЛОКДАУНИТЕ И ПАНДЕМИЯТА.

141

Петрунков

преди 2 години

Щом така казва....ще излезе обратното.

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 148 "Току що го преболедувах и мога да ви кажа точно с какво се лекува. Ако не покажеш усложнения - с чайчета и аспирин." Ц. Не си се "излекувал" с чайчета и аспирин. Имунната ти система не се влияе от чайчета и аспирин, а тя е, която бори вируса.

139

Анонимен

преди 2 години

И защо да не е прав Мангъра. За един град от 50-60 хил души, по средно дневно 100 човека за две години, колко още не са минали през ситото, а други не са го и усетили. Ако имаш късмет-минаваш през ситото, ако не-към светлото бъдеще.

138

Анонимен

преди 2 години

Просто в болниците из цивилизованата и ваксинирана Европа отново ще започнат да пишат всички починали като починали от ковид, отново ще ги тъпчат с лекарства, от които да нямат шанс да оцелеят и готово, ето ти нов страшен и смъртоносен щам. Нали така направиха голямата смъртност и преди. Нали така се действа и тук. Не се надявайте този омикрон да е краят. Досегашната практика показва, че от всеки вирус може да се изцедят пачки.

137

Мангъра е русороб

преди 2 години

Пръв приятел на Бабикян..... Доверие към тях=О....!

136

Майна

преди 2 години

ПРОЧЕТЕТЕ :" ИСПАНСКИЯТ ГРИП И МАСОВАТА ВАКСИНАЦИЯ" В ТРУД. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА АВТОРА И ПРЕВОДАЧА!

135

Анонимен

преди 2 години

питам ви за кое е прав Мангъра, че сме съчки вероятно, че ще е отминало до август 20та. Или че ще се получи стаден имунитет при 70% прекарали или имунизирани. Или че лечението е с чайчета супички и аспирин. Един комплексиран луд доктор.

134

S

преди 2 години

Господ здраве да му дава! Говори това,което знае и мисли,а не каквото му кажат!

133

Анонимен

преди 2 години

Мутацията на един щам се нарича серотип. Ограмотете се малко.

132

q

преди 2 години

На този спрях да му вярвам, когато през май 2020 г. каза, че до края на август 2020 всички ще свърши.

131

Анонимен

преди 2 години

До 137 и 141Току що го преболедувах и мога да ви кажа точно с какво се лекува. Ако не покажеш усложнения - с чайчета и аспирин. Ако го закъсаш с пневмония - с 2-3 вида антибиотици кортико стероид, изопринозин, аспирин протект. Ако хептен го закъсаш - не знам, но из не искам да разбирам.

130

Great Reset

преди 2 години

Това което предстои е ужасяващо. Мислете как да сте независими. Искат да ни трансформират в комунистическа губерния, по подобие на Шиджипиново. И няма да спрат пред нищо. Ковида е песен, пред това което са ни подготвили.