35

Анонимен

преди 2 години

Тези прекаляват вече! Тресе ги яко шизофрения че ще изгубят!!-:) Крадци!!

34

Анонимен

преди 2 години

Вижте ,мафията ГЕРБ не е Бойко в нея има доста умни хора,които знаят как да открият вратички в закона и да крадът безнаказано.Рашков колкото и да се сили ,нищо няма да направи,има си работа с изпечени мош...ци.

33

Анонимен

преди 2 години

- Борисов знае също, че тръгне ли такова дело, в съдебната зала ще се извадят и покажат, а може и свидетели да се явят да разкажат за неща, които той не би искал да излизат на бял свят.- А най-близко до ума е, че Рашков пусна мухата на Борисов, за да го принуди да предприеме точно стъпките за които се заканва, за да разгърне той своята идея по разобличаването на Борисов и негови машинации и финансови потайни схеми.

32

Анонимен

преди 2 години

Борисов е много смел пред камерата на Севдето, но когато е извън обсега на погледите на организираните фенове по села и паланки, е уморен и уплашен. И знае защо.- Бойко Рашков, за разлика от главния прокурор Гешев, е завършил право в СУ и сред колегите си е известен с добрите си познания в правната материя.- За да изрече Рашков въпросната информация, със сигурност тя е подкрепена от съответни факти и доказателства. Защото Рашков със сигурност се е сетил, че Борисов ще го заплаши със съд.

31

Хм

преди 2 години

От няколко месеца прави впечатление, че по форумите налазиха една прослойка хунвейбини, първоначално защитаваха чалгарите, сега с жар и упование цвъкат коментари в полза на зеленочорапниците, кирчово-кокорестите, маноловите, гноместите и др. умнокрасиви партии. Злостно, елементарно, нагнетяват омраза, чак имаш чувството, че слюнки пръскат от бяс. Спрете се, бе, гнуслярчета платени, вие бихте по арогантност, злост, безпардонност и ппростотия и ГЕРБ в първите им 2-3 години от управлението.

30

От комисията

преди 2 години

Няма как да стане това. Първо, защото два пъти е имал възможност да избира за какво ще гласува и два пъти е потвърдил избора си. Второ, че картите се редуват след всяко гласуване. Никой член от комисията няма да му предостави друга карта с която да гласува повторно, след като вече има отпечатана разписка. Два пъти е бил информиран за какво ще гласува все пак. Тъй, че тия приказки на ГЕРБ да си ги сложат където Слънце не ги огрява.

29

Анонимен

преди 2 години

Как работят машините? Те да са просто едни автоматизирани броячи на гласове и до колкото знам не са свързани към мрежата. Значи в самите секции хората вземат резултатите от машината след изборите и ги предават на централната избирателна комисия където сумират резултатите. Да обаче никой не може да докаже дали машините броят точно или не? Хартиените бюлетини могат да се съхраняват с години и да се броят отново при нужда. А тези машини няма никакви следи. Всеки може да пише каквото му наредят.

28

Бай Коко

преди 2 години

ГЕРБ са толкова навътре с маниполирането на вота че веднага намериха как да правят шменти капели. От мафиотска групировка мафиотско мислене. Като е такава работата защо не си трайкахте и си гласувайте и печелете. Значи ли това че ако спечелите изборите ще протестират за манипулиран вот.

27

Анонимен

преди 2 години

Този път ромският ви електорат няма да може да го направи.А експеримента ви намек към феновете ви ли е?Да се поробват,пък каквото стане.Ха,ха,ха,тия съвсем изтрещяха.

26

Анонимен

преди 2 години

Управителят на БНБ Димитър Радев побърза да ни уведоми, че сикаджията и бивш премиер няма банка. Този Радев е много забавен. Да не би да смята, че в България може да се притежава финансова институция само по определения от закона начин? Ще му се смеят и децата.

25

Анонимен

преди 2 години

Бойко от ГЕРБ е бесен на Бойко от МВР, защото вторият заяви преди дни, че част от плащанията за лот на АМ Хемус са преминавали през банка, чийто собственик е бил съдружник на Борисов преди години. Самият лидер на ГЕРБ допусна, че вътрешният министър е имал предвид бившата му приятелка - банкерката Цветелина Бориславова.

24

Анонимен

преди 2 години

. "Единственото, което ме притеснява е, че българите няма да имат път до Видин,казва Боко!Път до Видин има и той е толкова добър колкото всички пътища в България.Ходили сме ,видяли сме.Въпросът е -Защо толкова години след пускането на Дунав мост 2 не е построен поне 2лентов път (в една посока),та ТИРовете да не задръстват движението!Първо се прави магистрала до моста и тогава се стори мост,може и едновременно!

23

Анонимен

преди 2 години

Машините са възможно най лошия вариант за гласуване и най лесно се манипулират. Реално никой нищо не може да докаже. Машината си е черна кутия и само инженерите и програмистите които са разработили технологията знаят със сигурност какво точно става при гласуването. За всички останали хора работата е "куче влачи, диря няма"! След изборите не остава нищо черно на бяло. Не може по никакъв начин да се докаже дали изборите са валидни. Не е като хартията в реалния свят където има доказателство.

22

Кръстоносците

преди 2 години

Първо са унищожили машините в своята страна, след това са решили да ги развалят и в България. Така че аргументът само потвърждава правотата на опонента. Но от тиква друго не може да се очаква. При него главният мозък и езикът не се намират в координация.

21

Двуликият Другар ББ

преди 2 години

Това да не е инструкционно видео как ГРОБ и ДПс ще фалшифицират изборите на 14.11

20

Пазете се

преди 2 години

Герб са направили от службите секти буквално секти за зомбиране

19

СССР

преди 2 години

Каскета падне ли ,треторазрядната мутра влиза в затвора моменталически .

18

Зелен чорап рече

преди 2 години

Венецуела е най-демократичната, просперираща, либерална и свободна държава на света; с гарантирани граждански права, липса на полицейско насилие и най-охолно и щастливо население на света. Разбира се, че трябва да прегърнем цивилизационния и граждански модел на тази велика държава. Да живее Николас Мадуро, а който не му харесва да ми ядете .....ро

17

Анонимен

преди 2 години

Единственото, което направи БНБ предвид разкритията на МВР, беше да изтълкува буквално думите на Рашков за банката на Борисов и да обяви в специално изявление, че Борисов няма банка и не ръководи банка. В едни предишни години БНБ и ДАНС - с други ръководства, но по същия начин - наблюдаваха с широко затворени очи КТБ - докато не бе срутена през 2014 г. Също така не се постараха особено да изяснят икономическа свързаност при някои от големите кредитополучатели на държавната ББР.

16

Анонимен

преди 2 години

Боко Тиквата ке се връне на бел кон!