135

какъв избор?

преди 2 години

- когато всичко е комунистическо?

134

УВО !!!

преди 2 години

Бате Бойко вече се вози на 'Дизела Червен"

133

С нам и Бог

преди 2 години

С Герб и БКП-ДС

132

Българин

преди 2 години

На Радев ще му се иска някакво калпаво правителство, което той да е назначил през Парламента, с което да твърди че няма нищо общо, но да му изкара зимата...Радевата зима! Не го търсете Бойко да се натиска да управлява, защото идват тежки времена, и Фигурнатът трябва да си изсърба помията, която е надробил сам! А на нещастният българин, който му се иска сеир да гледа, тъкмо ще го види в целият му блясък...пир/сеир/ по време на чума/пандемия/!

131

пенсионер

преди 2 години

още ли има хора които вярват че харвардските костюмчета , мая общата , слаФчу и тошку , плажуващия ицко , бабикян и хаджигенов/а и импексова , личното правителство на фигуранта ше ви оправят живота ? та тия за 6 месеца потопиха България , катастрофи във всяка една сфера , за неадекватните мерки срещу ковид да не говорим .

130

Ново време

преди 2 години

Пролетари съединявайте се!Болни разединявайте се!

129

Анонимен

преди 2 години

Баубау бау ...джаф джаф джаф..а стига вече че бактън !

128

ГЕРБ -THE BEST !!!

преди 2 години

На 14 ноември ще стане ясно, дали България ще получи шанс да се измъкне от блатото в което я вкара един пpocт шапкар...

127

Бог е над всички нас

преди 2 години

Само той определя кой какъв да бъде и никой друг не може да му отнеме това право!Комунистите ли сътвориха вселената и претендират да са първи в управлението ни?

126

Василев

преди 2 години

Бати Серго от БСП спря както Южен поток, така и АЕЦ Белене!Бати Серго от БСП работи за американските енергийни интереси, и затова беше възнаграден с висок пост в ПЕС!!!Лево,по-лево,най-лево,левундер,интернационален лев троцкист!Това са категориите които стоят от център в ляво!Бати Серго е интернационален лев троцкист пеидеалист!

125

Груйо

преди 2 години

Баце е най-сигурната и стабилната партия от 30 гадини насам !!!

124

Vans

преди 2 години

За Бойко сериозни партии са само такива, които могат да му придържат маdете

123

Анонимен

преди 2 години

Имате някакъв житейски опит и разпознавате физиономиите на хората, които допускате в обкръжението си.Асен Василев освен на хитър мошеник на какво друго ви прилича? Махнете ги думите, те обикновено са неистина в политиката. Вярвайте на интуицията си!

122

Анонимен

преди 2 години

Тук Боки е прав.

121

който краде той лъже

преди 2 години

До не ни трябват крадциТе не спазват 10-те божи заповеди!

120

гниди протестърски

преди 2 години

като ви вкарат патрона РАДЕВ в пандиза ще ви секнат копейките хахаха

119

БОГ не иска избори

преди 2 години

Изборът е направен още при сътворението ни и не търпи промени и нови закони!

118

Анонимен

преди 2 години

ИТН са най-тежките шуробаджанаци и некадърници. Една личност- Станислав Трифонов вкара в парламента ПОДЧИНЕНИТЕ СИ. Ако това не е корпоративна обвързаност, не знам кое е. ГЕРБ имали обръч от фирми, а ИТН имат цяла фирма във властта. Поне да ставаха за нещо друго освен за лаещи по кервана кучета.

117

ПРАВ Е БОЙКО!

преди 2 години

Дори и след третите по ред избори путинистките партии няма да могат да съставят правителство. Правителство ще бъде съставено догодина, когато не легитимните партии /етнически и путинистки/ бъдат поставени извън закона и то след сразяването на феодалите от Пентагона.

116

Анонимен

преди 2 години

Какви лъжи само... Той преписва негативните световни тенденции на служебното правителство. Остана ли някой, който да повярва на тези глупости? Правителство може и да има, но без ГЕРБ и ДПС. Това зависи от останалите партии.