41

Смешници

преди 2 години

Има такъв народ вече го няма, ще бъде 5 или 6-та партия в парламента. Когато бяха първи не направиха нищо, сега вече не са от особено значение.

40

Анонимен

преди 2 години

Много разбираш. Ако не те бяха сложили на тази длъжност, никой нямаше да е чул за тебе.

39

Калеко Алеко

преди 2 години

Не харесвам Учиндолският месия и пророкът му Тошко африкански, и не смятам че ще допринесат с нещо за доброто на България, но Ива Митева беше единственият човек от метежните формирования, която се опита да въведе някакъв ред, диалогичност и някакъв чвешки образ в двете провалени народни събрания, в които носителите на "Новият морал" и "ценностна ситема" се хванаха гуша за гуша и показаха най-грозната и уродлива страна на българската демокрация ... Така че подкрепям Митева за това и твърдение....

38

Н1

преди 2 години

До калеко Алеко. На мен ми трябваше поне месец време да го разбера тоя Славчо кой е и за какво се бори. Да е жив и здрав, аз не съм антагонист, ама не искам да ме правят на балама и да ме лъжат в очите. Начи, слепваме четири партийки и правим една, която ни управлява. Честно, желая им го, да видим колко ще изкарат в управление. Няма и година. Цяла година се напъват да родят 3 в 1, сега 4 в 1. Което, уважаеми дами и господа за сетен път доказва, че не са алтернатива. Ал тер, на ти ва на срички.

37

тогава

преди 2 години

Да стане Слави премиер. Нали се бие с лошите през фейса, значи става за обединител, а?

36

Анонимен

преди 2 години

До БУЛОНКАТо и аз да ти кажа, че ще ти свия сърмите и ти ще станеш болонка.......хахахаха :)))

35

оле ле

преди 2 години

Отново ли ще трябва да гледаме и слушаме тази фъфлеща женица? Милост, не ни причинявайте това!

34

БУЛОНКА

преди 2 години

Много точно определение , отразяващо както формата така и съдържанието на посоченото лице.

33

Владимир

преди 2 години

Коя беше ти?

32

Каналето

преди 2 години

До Анонимен 27 "ИТН искат да са опозиция,само да лаят и да са в парламента. Виж управлението е друга работа. Носи негативи. Най-лесното е да се критикува. Като Славчо в продължение на 30 години." Поне знаем че като са вътре би имало някаква опозиция и критика (поне това сме видели че го умеят..), че повече от 15 години в парламента - мъртвило. Никаква опозиция само далаверки..... Може да не управляват, ама както се вижда ще седят да тежат.... :-)

31

Психоаналитик

преди 2 години

Смешницата на България - Ива Рупчева ! Тази клета женица ,също като проф. Герджиков , гордо заявява, че Чалгаря не бил нейната патийка ! Доста жалка картинка за самочувствие на партизанка от "Има такива недоразумения" , които много скоро няма да имат изобщо електорат ! А миси.рката се размечтала за управление !!!!! Що за селяндурщина допуснахме в Народното събрание !!!!!????

30

защо

преди 2 години

"ще бъде много интересно да видим какво ще се случи." Аман от сеирджии.

29

Гърция

преди 2 години

Има европейска позиция по двойното гражданство. Конституцията на България противоречи на европейските ценности.

28

Анонимен

преди 2 години

Ивче , най - вредни за бг сте вие , както и Руменчо. То вие ни се водите ни се карате.

27

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам на социологията - ами моме даже множко ви дават.

26

Saki

преди 2 години

Тази разигра сценария на филма Бодигард,в ролята на Уитни Хюстън и мистериозния убиец. В ролята на баш бодигарда ,се превъплати Тошко Йорданов...дребен ,но решителен и пъргав.

25

Анонимен

преди 2 години

ИТН искат да са опозиция,само да лаят и да са в парламента. Виж управлението е друга работа. Носи негативи. Най-лесното е да се критикува. Като Славчо в продължение на 30 години.

24

Анонимен

преди 2 години

Ивчето е супер, единствената дето говори с заобикалки от "Нема такава държава", поне ми е симпатична :))) Да не е плюете много, щото поне е симпатяга за разлика от скъсаните джинси у парламенто, както и аборигена - Тошко Африкански :)))

23

Калеко Алеко

преди 2 години

Ето започна се, тази сутрин слушах отрочето на приватизатора Васил Василев - Слави Василев, който убеждаваше Харизанов, че Кирчо и кокорчо ще са лепилото на така спряганата метежна коалиция, а той му отговори че именно от ИТН пуснаха сигналите, както за двойното гражданство на Кирчо, така и за финансовите далавери и офшорките на кокорчо, така че това "лепило" май е изветряло и едва ли слепи нещо във взаимно изчегъртващите се метежни формации ... !!!

22

www

преди 2 години

Тошко премиер!!!