109

Анонимен

преди 2 години

А какво ще кажете неваксинираните да спрат да ви плащат въобще парЪзити?

108

До 113 Ехаа

преди 2 години

Ехаса. Ще ти платя некролога, не се притеснявай

107

Анонимен

преди 2 години

изкарват бостанските плашила за страхливите. това е дискриминация. тогава и пушачите трябва да си плащат. и тези, които се пекат на слънце, да доплащат при рак на кожата и т.н. в болницата единствено при злополука и спешност се налага. за всичко останало лечебно гладуване, йога, здравословно хранене, акупунктура, масажи, умерено движение...

106

Анонимен

преди 2 години

Еййй не се наядоха!!!! Хоспитализираните в момента са наполовина на предната вълна! Алчни и злобни животни!!!

105

Анонимен

преди 2 години

А за какво се плащат тогава здравни осигуровки и от тези пари лапат разни измислени доктори вирусолози ковидари ? Егати пропадналата държава но народа се държи мъжки и няма да се ваксинира с отровните ваксини на онаямършаБил Гейтс.

104

Анонимен

преди 2 години

Така, така, натискайте до дупка. Само така ще събудите заспалото стадо. Бог да ви е на помощ тогава.

103

Анонимен

преди 2 години

аз пък предлагам всички неваксинирани да спрат да плащат осигуровки а като им се наложи да си плащат щом е така

102

св. опашка

преди 2 години

До 87 Ти състезание по брой ваксинирани ли очакваш да правим бе отворко. Я ходи си прасни 10-тина дози да допринесеш за състезанието да ти ***.

101

Калитко

преди 2 години

Ами,усложненията които настъпиха след вторта доза на съпругата ми(гинекологични) и последваща операция по спешност,струваща над 2к лева,кой ще плати?Наистина няма такива импотентни управляващи!А аз лично го изкарах к19 ,и си платих всички последващи изследвания и терапии,така че,да замълчат тези с поставените ваксини ,и да не мислят ,че са хванали някой за шлифера!

100

Анонимен

преди 2 години

Ваксаните ще плащат ли, щото за тях сме дали едни пари да се предпазят от болестта пък те не са успели

99

АБС

преди 2 години

Може да платя, но когато ми възстановят част от платените здравни вноски за последните 20 години заради отказано лечение.

98

лекар инфекционист

преди 2 години

в последните месеци съм спасил над 200 тежки болни-- с пневмония билатералис ковид 19, с остра дихателна недостъчност, с риск--аз да умра от ковид 19 и да оставя сираци малки децата не разбрах --защо не съм човек?

97

Анонимен

преди 2 години

"Това ще поиска Българска болнична асоциация (ББА)"Спрете им на частните болници парите от нашите данъци и да се оправят въобще няма да стъпя в болниците.

96

До Очевидец

преди 2 години

Ще да си доста посредствен програмист с 5500 чисто. Май работиш на автомивка. ако наистина беше програмист, най-малкото щеше да знаеш, че това е начална заплата за junior java script developer. хахаха

95

Анонимен

преди 2 години

До до 62 Айде, започна с пазарлъците... Не ми разказвай фантазиите си колко плащаш, а кажи до толкова ли си сигурен, че си предпазен с ваксината, че да се откажеш от лечение?

94

Анонимен

преди 2 години

Това вече напълно минава границите! Ама ваксинираните да си плащат ваксините, бе. Ареее....таковата ви.

93

www

преди 2 години

Неваксинираните да си плащат лечението, а тези без здравни осигуровки, от да затварят вратата от външната страна, да си *** в къщи, като нито се осигуряват, нито се ваксинират, а само реват и разнасят вируса!

92

Анонимен

преди 2 години

90% плащат ваксините на 10 %. Няма логика. Или не им стигат пътеките?

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 Трябва да си много не остър за да си мислиш,че хората ги е страх от иглата или чипа.Страх ги е да си бият недоказани препарати.Аз и хиляди като мен които сме го изкарали защо да се бодем?Но не е невъзможно и някой като мен да попадне в болница.Както впрочем и ваксиниран.Защо трябва да плащам при положение,че цял живот плащам осигуровки?

90

Анонимен

преди 2 години

Плащат добре, ама ако не ги излекуват, кво прим с докоторята, ще ги набием ли на кол, че не са спазили договора - лечение срещу заплащане!