90

прокопа

преди 2 години

браво рашко, верно куче си ти...ще има бонус папане...

89

Пернишката мафия

преди 2 години

Прокуратурата се е превърнала в Инквизиция, потулват реален терор срещу неудобни на Борисов !Просто убиват!

88

О хо хо

преди 2 години

"Ако една детска градина досега плащаше 4000 лв.за ток, СЕГА ПЛАЩА 10000ЛВ.!!!" ГЪРМИМ ОТ ВОЛЕ! ЖАН ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ КАТО ИСУС ХРИСТОС!

87

Анонимен

преди 2 години

Откъде са средствата за 19 (деветнадесет) скъпи и разкошни имота, при положение че си бил винаги на държавна хранилка? А парите за 12-те WC-та? От къде? Отговаряй рашкоф! Хората трябва да знаят! Съвсем естествено е главният прокурор Иван Гешев да ти потърси отговорност!

86

Анонимен

преди 2 години

Рашко сложи в малкия си джоб цецо апартамента. Всичките апартаменти на цецко като квадратура са по малко само от къщето му от 800 квадрата в полите на Витоша

85

О хо хо

преди 2 години

ЕНЕРГЕТИКАТА ЩЕ ГИ ЗАКОПАЕ ПОД ДЪНОТО! СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ГИ ИЗГОНЯТ С КАМЪНИ И ДЪРВЕ!!!

84

отровна гад

преди 2 години

Съдбата на Рашков е в ръцете на Цацаров! Съвсем скоро медийната тишина около 19-те имота с по 12 к.е.нефа ще избухне като вулкан!

83

Дубай дейли

преди 2 години

С други думи:-"Гешев ни пречи да изчегъртаме и останалите и сега не можем да сложим на тяхно място останалите наши хора."Много малко ви остава за поредния цирк който си разигравате за наша сметка пичове

82

Анонимен

преди 2 години

радеф само губи като назначава този невнятник за министър. Този в никакъв случай не е почтен. Задава се въпроса дали и радеф е почтен ако има до себе си министър като рашкоф?

81

Убиват дисиденти

преди 2 години

Доколко е известно Иван Гешев е заповядал изтезания на хора чрез Пълно СРС! Изтезания присъщи за Френската Инквизиция от 17-ти век!

80

Анонимен

преди 2 години

На Рашката кога му остава време да се изказва. Не трябва ли сега да дава информация на преброителите му с колко квадрата тоалетни разполага, фитнеси, басейни, имоти за милиони. Някакъв магьосник е този. За последните 30 години има, няма 1 милион от заплати и имоти за 10 милиона

79

Дъра бъра

преди 2 години

Дъра-бъра, дъра бъра и този се активира сама като се зададат поредните избори. Продължава да говори глупости. Всеки първи курс право знае, че няма колективна наказателна отговорност, нито тук нито където и да е било. Затова нашите политици питат кой ще поеме отговорност, защото знаят, че в общите решения на Държавните органи няма такава.

78

Анонимен

преди 2 години

Магнитски за ГЕШЕВ!!

77

Рашков

преди 2 години

да не се оплаква много-много щото ако прокуратурата си вършеше работата и законите бяха направени да бъдат осъждани големите престъпници и неговите спонсори щяха да лежат панделата, а не да организират велики въстания и протести и да хвърлят пъдпъдъчи яйцй, а да вкарат народа в Радевата зима - дето да мръзнем и гладуваме. А него най- вече трябва д а го питат от къде са му паричките дето се е натоварил с толкова имоти.

76

Анонимен

преди 2 години

Радев е национален предател !

75

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ -СДС ПЕЧЕЛИ убедително , Рашков в затвора !!!.

74

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ АЛКОХОЛИК НАЛИ ЗНАЕ, ЧЕ ИМА ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА- ДА СЕ ОБЪРНЕ КЪМ НЕЯ АКО НАШАТА НЕ МУ ХАРЕСВА- НАЗДРАВЕ ДАМАДЖАНКОВ, ПРОКУРАТУРАТА МУ ПРЕЧЕЛА. НОВАТА ДАМАДЖАНКОВА ОПОРКА- ГЕРБ КРАЛИ МНОГО, АМА НА ГЛЕЙ СЕГА ПРОКУРАТУРАТА НЕ ГИ ЗАКАЧА- АХ ДАМАДЖАНКОВ- ШЕФОВЕТЕ НА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ УПРАВЛЕНИЯ ГИ ОПРАСКА, ДЕ ДА МОЖЕШЕ И ПРОКУРОРИТЕ....ДА ДЕ АМА НЕ...

73

Анонимен

преди 2 години

Герберски шефове на болници с до 150 000лв на месец заплата!!!! Какво става бе хора? Събудете се!

72

Robinzon

преди 2 години

На некадърника все някой му е виновен.

71

Бонго Бонго

преди 2 години

48 ми , има далеч по- опасни хора в България от черепа, бъди сигурен. Те няма да заплашат никого. И ползват градският транспорт или колело. Нито са известни лицата им, нито търсят слава, нямат показно шоу с охрани и спят спокойно с много пари. Не подценявай никого.