29

АнонимеН

преди 2 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ СРЕЩУ КОВИД Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ВСЕКИ КОЙТО ГО ПОДКРЕПЯ ПУБЛИЧНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ПО ЧЛЕН.29 ОТ КОНСТИТУЦИЯТА! ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО КОВИД ВАКСИНИРАНЕ СА ИСТИНСКИ ХУМАНИСТИ!

28

Анонимен

преди 2 години

А да ти отнемат правото да откажеш ваксина какво е натегач? И твойто време наближава.

27

до 24 от славянин

преди 2 години

Още в средното училище учехме, че антибиотиците са създадени за борба с бактерии и бацили, не с вируси, те срещу вируси не действат! Каква медицина са учили и завършили тези ''лекари'', които те пълнят с коктейли антибиотици среку вирус!? От година и половина целият свят живее в театър на абсурдите!

26

Кал-Ел

преди 2 години

Колкото и да се напъвате, няма да има успех. Ние сами написахме бъдещето си, когато отхвърлихме материализма (защото той идва с продажба на душата), никога не пожелахме да имаме роби и направихме много за полагането на основите на тази цивилизация. Записахме всичко това в гена си и го предавахме с поколенията. Логиичния завършек на уравнението е, че не можете да ни лъжете, защоото ние не сме паднали. Внимавайте с жар птицата, вместо извадени очи се получават изписани вежди.

25

Алекс

преди 2 години

До Анонимен И на каква цена ще спечелите битката.Засега 20 000 жертви.Много от тях можеха още да се радват на живота,ако бяха послушали гласа на науката.

24

Levski

преди 2 години

Назначеният медицински работник има ампутирани двата крака и ръка след ваксинация. Red Voice Media Stew Peters интервю

23

до 25 от славянин

преди 2 години

И кой закон сме престъпили законопослушнико!?

22

Анонимен

преди 2 години

антиваксърите показват съшността си - престъпници.

21

АнонимеН

преди 2 години

ОТ СТАТИЯТА ПОНЕ НАУЧИХМЕ НЕЩО НОВО! НЕ ПО 2 АНТИБИОТИКА, А ПО 4 РАЗЛИЧНИ ИЗПИСВАЛИ НАВЕДНЪЖ ДОКАТО ИМУННАТА СИСТЕМА НЕ КАПИТУЛИРА НАПЪЛНО, А ПОСЛЕ КОВИД Е ВИНОВЕН, ЧЕ ПАЦИЕНТА УМРЯЛ!

20

Анонимен

преди 2 години

този е с купена диплома, всичко казано не съотвества. поредния в бг с купената

19

Съмнение

преди 2 години

Имам аз една мисъл, не ви ли прави впечатление, че нас и Румънците не ни ръчкат много за ваксане? И като сме начело на НАТОвския авангард срещу Русия, а на същите грандомани от Брюксел и Вашингтон им трябва пушечно месо... Нали не мислите, че ще си живуркате без война следващите години?

18

Анонимен

преди 2 години

доктор, грип и антибиотици, тоя да не е взел диплома с 10 лева подкуп бре?

17

Анонимен

преди 2 години

доктор раздаващ фалшиви сертификати, сега ревна, постановки, като чу, че ще има проверки, да го мислят за истински, докато е продал над 100 000 фалшиви, само в бг се играят тия циркове

16

Анонимен

преди 2 години

Д-р Чавдар Ботев е доктор, има и разполага не само с ваксини и познати и приятели от бранша му, но се споменава, че бил лишен, е тва, ако не е цирк, кво е? а да кампанийка!!! биберон му сложете!

15

АнонимеН

преди 2 години

ТОЗИ Е ХИТРЕЦ! НА ВЪПРОС ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ Е,НЕ ОТГОВАРЯ КОНКРЕТНО! ВСИЧКИТЕ МУ ОТГОВОРИ СА ХИТРИ! ХЕМ ОДОБРЯВА АНТИБИОТИЦИТЕ, ХАМ ДА НЕ СЕ ПРЕКАЛЯВАЛО! ТОВА СА МНОГО ХИТРИ ХОРА КОИТО СА ХЕМ СИНИ ,ХЕМ ЧЕРВЕНИ, НАРИЧАТ СЕ НАГАЖДАЧИ! ИГНОРИРАЙТЕ ГО!

14

Анонимен

преди 2 години

за чавдарчо една биберона, моля ви побързайте, орева цяла бг

13

Анонимен

преди 2 години

Не усещате ли, българи! За сега печелим битката. Никой европейски народ не успява като нас до този момент. Уверен съм, че ще спечелим и войната с помощта на Бог!България е била, е и ще бъде! Амин!

12

Асан

преди 2 години

Чудовищно престъпление - Вакцините немат Разрешително за ползване на лекарствени средство! :)))

11

Анонимен

преди 2 години

тва и децата толкова не се оплакват, този е по бетер и от децата, смятай и е в новините

10

Право

преди 2 години

Правото да се ваксаш им било отнето, на 2-3 лумБена там дет се редяли като наркомани да си вземат дозата. На половината Свят отнеха правото на труд и препитание, нещо за тях? Знам, че амеби като тоя много им се иска и тук да го направят така, ама уви, българина е твърд. Хранилките свършват доФторе, идват бесилките.