59

кратко и ясно

преди 2 години

демократична българия са крадливи червени гей бок...луци

58

Анонимен

преди 2 години

Славчо играта на .....политика за теб свърши. От ноември месец с бате си Бойко ще обикаляте селата и махалите като натирени кучета да си търсите електората

57

bubba

преди 2 години

***, начи, човека го разкъсахте за 80 страници изплагиатствани, а коги Тиквоний вкарваше физкултурника и камара други в редиците с активни съдебни дела срещу тях, викахте "Осанна!"... Ей за тва ням да се нареди ситуацията в България НИ-КО-ГА! Жалка, долна картинка.

56

Анонимен

преди 2 години

Пешо плагиата направо разката фамилията на Слафчу и партийката му.

55

УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ

преди 2 години

А ти излъга толкова хора, които ти повярваха? Тръгна на преговори за правителство с БСП?Кого предлагаш за министри? Хора с опит в търговията на Орландовци или циркаджии ката Тошко Африкански?АА Забравих !Вземи му купи един панталон на Станев, ТВОЯТ ЛЮБИМЕЦ, че му се виждат кюлотите! И ТОЙ ТЕ ИЗЛАГА !!!!

54

Анонимен

преди 2 години

Цър.вул, сарайска под.лога, два пъти се подлъгах и сега съм бясна на глупостта си

53

Анонимен

преди 2 години

Куките търсят Пешо плагиата. Учиндолския лигльо циври. ПП. За плагиатство, наказанието е: Пълно лишаване от юридически права.Втори ПП. : Знаете ли, че в "правната" кантора на Пешо плагиата, счетоводителите са два пъти повече от адвокатите? Това е, защото тази "кантора" се занимава най-вече с преводи /пране/ на пари.

52

123

преди 2 години

Госин Трифонов е поредният, който доказва сентенцията-човек няма по голям враг от себе си. С всяко из.хождане по медиите и малкото му останал авторитет изчезва. И всякакви спекулации дали това е целта са безпочвени-вижда се че толкова може човекът

51

Койчо

преди 2 години

Слави ти много бързо приключи с политиката.Хората видяха какво можеш

50

Анонимен

преди 2 години

Миналата година една фризьорка я глобиха от НАП за нарушение на авторските права понеже слушала радио в салончето си. Е... не може ли някакъв компромис за човека на Трифонов!?

49

Анонимен

преди 2 години

Тоя плевенски селянин се самозабрави и влезе в ролята на Тиквата........Значи оня издал менте книга, после се опита да прикрие престъпление и започна да я преиздава с 80 страници по-малка а сега тоя байгън селляк се изцепи че щял да търси сметка?!?!АлоУУУУ !!!, селски бек плевенски, къв си ти Уеееее???!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Слави е масон, Петърчо също и явно затова толкова много държи да го пробута. По масонска линия се подкрепят така да се каже. Само, че нито е морално, нито е приемливо и ясно му заявиха доста хора да не продължава да го лансира. Той обаче упорито иска да си намали избирателите още повече... Давай Славчо, още няколко пъти избори и ще си под чертата с такова неадекватно поведение.

47

Анонимен

преди 2 години

Бойко връщай се аман от протестърските лум,,пени

46

SHEFA

преди 2 години

ИСКАЛ ДА Е ОПОЗИЦИЯ?!?!?!?-ЕМИ НЕМА ПО ГОЛЯМА ОПОЗИЦИЯ ДА СИ В ЕФИР-КВО КАТ Е КАБЕЛАРКА?-АМА СЕГА ВЕЧЕ ЗНАМ ЗАЩО СЕ КАНДИДАТИРА.-ИМУНИТЕТЧЕ - ДОБРА ЗАПЛАТКА- И ДА СЕ ОБАЖДА ЧАК ПАТ ОТ КРЕСЛОТО.

45

Славчо,за да си

преди 2 години

вдигнеш рейтинга,защо не се присъединиш към благотворителен концерт?(Видях афиш-Солистите на Мариинския оркестър и Софийската филхармония ще изнесат благотворителен концерт за построяване на нов концертен център.Чудесно,но на афиша видях две неприятни физиономии-Радев и жена му.Зачудих се-те ли са солистите?Разбира се че не,просто използват концерта за предизборна агитация,какви са културни и покровителстват изкуството,но не се сещат,че изглежда пошло и парвенюшко.Хайде и с тях,Славчо

44

Ха-ха

преди 2 години

Славчо,голямата Игра свърши за тебе(ако въобще си искал да я играеш).Остава миманса-ролята на патерица на ГЕРБ и ДПС.Не е престижно,но е доходно.Предвид закъсалия бизнес-нелоша идея.

43

Анонимен

преди 2 години

За какво са преподавателите ако не за да се учат хората от тях. значи всички са плагиати тогава. Учениците по геометтрия са плагиатствали от Еуклид и тъй и учениците на Айнащайн са плагиатствали от Айнщайн. Света се крепи на плагиатството. Да кажат книгата на Петър Илиев на колко хора е помогнала, а не да разправят, че е плагиатствал и да съсипват човека.

42

Ванката

преди 2 години

"Националната полиция се интересува от една книга", Славчо, защото авторът, надутият плагиат за една бройка щеше да им стане шеф, министър на МВР. И казусът излиза извън частния характер, заради обществения интерес.

41

Ами те убиват

преди 2 години

На Пернишката секта по принцип поръчват мачка не - това е часнийката на МВР, ДАНС и Мутрите!

40

Анонимен

преди 2 години

Барбадос! Барбадос!