55

Анонимен

преди 2 години

Васко Божков движеше тамагочитата по площада от телефона си в Дубай. Срамна работа. За 50лв на ден да те разкарват като овца по площада.

54

до 49

преди 2 години

Бил си ти майка си у таковата. Лъжеш като гербав избирател, 95% млади хора бяха на протестите. И аз бях там, ти просто лъжеш и манипулираш. гербав почерк.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "Значи щом някой протестира срещу това че една шайка му краде бъдещето го прави престъпник, провокатор, платен и употребен?" Мне, платен и употребен го правят ДОКАЗАНО думите на Черепа, който открито заяви, че да се управлява тълпата е много лесно и даже забавно. Или и това не си го чувал?

52

Minuva42

преди 2 години

Сега да се построят паметници на борците срещу Борисовата диктатура. Ще пожертват България за да си повтарят и потретват темата за жалките си платени протести...!!! Предатели са всички, гласували за тези самозванци!

51

Анонимен

преди 2 години

Значи са свалили на босия цървулите !За ква диктатура бръщолеви истерясалия со росоид... ...щото тя сега скоро дойде ?!

50

Анонимен

преди 2 години

До 46 И сега какво ти е бъдещето? Нали вече не ти е откраднато протестърче?

49

До 43

преди 2 години

Няма служби. Няма разследване. Има Каскет назначен от Банкя

48

Реалист

преди 2 години

При всички протести най-агресивните ги отделят. Защо никой не пусне видеа от самия 10-ти юли и не пише за всички ***, бутилки и павета, с които бяха замеряни полицаите, от озверели наркомани в първите редици. Ако си спомняте, те не смееха да посегнат и само стояха зад щитовете и търпяха агресията на "мирните" протестиращи.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "Значи тия хора там, не знам колко хиляди млади са употребени?" Хиляди млади? Понеже бях няколко пъти в райноа на протестите от любопитство - хиляди млади не е имало НИКОГА. Основно бяха хора на средна възраст и възрастни. Младите бяха главно от разни "интересни" групички. Тоя приятел, комунистическото внуче (да приемем, че това е напълно случайно) е по-скоро изключение. Гледай клиповете от протестите в тубата. Добре се вижда колко са "младите".

46

Анонимен

преди 2 години

Протестърите работеха за по 50лв на площада. Това всички го знаят.

45

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не битите на протеста свалиха диктатурата на Борисов, а хилядите и хиляди етнически българи, които бяха на Площада домомента, в който не видяха,че битите бяха ***,nomaцu u евреи, дошли за да саботират с наглостта си към полицаите протеста. И падна Борисов, но не и диктатурата на Борисов, защото Борисов-този поставен от фашистите Путин и Ердоган, Доган и Нетаняху негодяй продължава да управлява чрез Радея.

44

Анонимен

преди 2 години

Значи щом някой протестира срещу това че една шайка му краде бъдещето го прави престъпник, провокатор, платен и употребен?!?! Престъпниците са герп, първо те крадат, после те пребиват като куче и накрая викат ние не знаем за кво става дума, ти си провокатор и нямаш право да протестираш. Като не ти харесва оди пеш и така.

43

Анонимен

преди 2 години

Няма да забравим милиционерите на Борисов как пребиват млади хора и снимат момичето. Това са сатрапи!

42

USA

преди 2 години

БАЦО СА БЕЗРАБОТЕН ЛИ Е ? А ЖИПКАТА ?

41

Анонимен

преди 2 години

Време е да се гледа за днес и утре. Защо ни занимават с нещо от преди 1 г., има си служби да си вършат работата, да наказват виновните и да не занимават обществото с това. По добре да се гледа напред, а не назад.

40

Анонимен

преди 2 години

Тъй ли бе, Хаджигенчо? И квооо?

39

Кака Мара

преди 2 години

Алоу, Хаджи какъв беше там, ставаш мнооооого смешен с твърденията си за диктатура на Борисов - приказките ти са АЛА-БАЛА !!! Нищо подобно не е имало,а сега има ТОТАЛНА ДИКТАТУРА от вас, тротоарковците,които не само не разбирате от политика,а и от много други неща...АНАДЪМО ?! Но много скоро народът ще разбере грешката си и ще снеме доверието си от вас !!!

38

Здравейте господин Б

преди 2 години

Не ги ли знаеш поръчителите на протестите?Здравейте господин Божков.Плюс Бобоковците.

37

Анонимен

преди 2 години

Значи тия хора там, не знам колко хиляди млади са употребени?!?!? Хахахах тва гърбавите *** сте мъка. А тая женичка с колата дето се вреза в протестиращите, бетер с децата си не е употребена и пратена от Бойко там?!?!? Прости *** стотинкаджии сте и такива ще си останете до живот и си го заслужавате. Пожелавам децата ви в администрацията на бойко да работят.

36

Анонимен

преди 2 години

Никога вече управление с диктаторски почерк като това на Борисов и хвърляне на пари от джипката!