76

Анонимен

преди 3 години

64 Радев е тежко провинциален тип, селянин, като вид манталитет, който си научава речите и си тактува с ръка, докато ги рецитира, да не би, да пропуснем нещо. Служи вярно, на Русия.

75

ГЕРБ = МАФИЯ

преди 3 години

Мафията подслушвала политици. Има ли изненадани?

74

Анонимен

преди 3 години

Съд и затвор за мутродемократа Борисов и бандата му.

73

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Правова държава и факти, къде са доказателства за руските шпиони?

72

Анонимен

преди 3 години

Герберастите са най-ниската прослойка хора. 50% роми ама от тия най-гнусните и клошарливи и 50% безмозъчна, безполезна администрация. Тия и за *** не стават че смърди. ФАКТ!!!

71

Анонимен

преди 3 години

Дали е имало разговори с хора укриващи се в Белград и Дубай е въпроса

70

от спецслужбите

преди 3 години

един каза че некой му е казал че некой бил подслушван . алооооо , къде са доказателствата , или ше слушаме как некой е казал на мая общата ? подслушваните как са разбрали че са подслушвани ? посочете конкретни хора . а ако е верно че са подслушвани значи е имало защо . как па са подслушвани тия министри еднодневки ? никой не е знаел кои хора ше назначи фигуранто , никой не е знаел назначените кои заместници ше си назначат .

69

Ох!

преди 3 години

Разчувстваха се! Какви необичайни разкрития! Аз пък си мислех, че службите по света отглеждат лалета.

68

Анонимен

преди 3 години

Кабинетът на Радев иска да овладее службите, за да ги използва, за политически цели. Като първо, да подсигури втори мандат на руския човек Радев и второ, да изнася за Русия, информация, по разкриването на руските шпиони в България.

67

Анонимен

преди 3 години

А как е в Скандинавия, как е с Скандинавия? Подслушват ли в Скандинавия, подслишват ли в Скандинавия?

66

Анонимен

преди 3 години

Що не боли фара че сте се подслушвали

65

Анонимен

преди 3 години

Герберунгелите не видяли и не чули запис, ама ще ме разплачете бе ***. Къде бяхте когато записи и снимки се видяха?!? Защо не бяхте толкова активни? Вие още ли си мислите че вожда ви не е най-голямата мутра живяла някога. От шкафчето се храните и вие май?

64

Българин

преди 3 години

Съд са мутро-комуниста Борисов!

63

Абе кво се бара тоя

преди 3 години

Като че ли не подслушват непрекъснато и руснаци и американци. Територията ФАЩ няма да я дадат, могат да ги оставят само да подстригват уфсете, щото не им пука.

62

Аз до 66

преди 3 години

Какво ми пишеш бе ?Питам къде са доказателствата .Снощи Янев в Панорама ми говори че бил чул от медиите ,те пък чули от Рашков той пък от Атанасов .Ако за теб това не е смешно ,не коментирай кой колко в умен или на кой е поклоник .За мен е важно в правова държава да се говори с доказателства и факти ,а не с клюки .

61

Анонимен

преди 3 години

Сътрудничеството с вражески служби не е "политическа цел", а предателтво срещу държавата. Тези "нови" началници още не са излезли от времето на СеСеДеРетата.

60

Анонимен

преди 3 години

Че то няма нещо, което комуно-мракобесието и ***-диктатурата да не използват за политически цели, дори и превратаджийският "кабинет" е предизборен щаб на офицера мун...чо.За предишните избори Фигуранта заповяда да НЯМА кабинет - и кабинет йок.За следващите заповедта е да ИМА, и Грипена ще си монтира пак същата хунта, плюс Т. Африкански и Бойкикев за красота.Е, сега чалга-юмручковците най-после ще видят що е то "мутра, хунта, диктатура, инфраструктура, инвестиции, глад" и прочие.

59

Анонимен

преди 3 години

Едва ли ! Процедурата за подслушване минава след разрешение от съд( в закона са определени изискванията за допускане),ако има такова значи е законно подслушване.Нито ДАНС ,нито ДАР без до съдебно производство и прокурор не могат да изискат това от ДАТО ( и ДАНС също могат).Могат да го направят по криминален начин оперативни работници от службите.Някой от тях си мислят ,че са велики комбинатори, но в повечето случай могат да бъдат разкрити от по умни от тях.

58

Анонимен

преди 3 години

Обществена тайна беше последните години, че герп са по вредни от чумата, че са мутри, престъпници, опг, прости, некадърни, неграмотни, калинки, нищоправци, роми и тн. Сега вече ще стане и общоприет факт.

57

Българин

преди 3 години

ГЕРБ са комунисти!