40

Анонимен

преди 3 години

Нищо лично, просто бизнес... За ТЯХ сме просто "Human Resources"... И като такива с пълно право можем и е НУЖНО да бъдем оптимизирани...

39

Анонимен

преди 3 години

Където е влезнал Сталин след войната е така мизерия.Всички бивши соц страни и в момента слушат какво говори Москва,е това е истината!Пълно е агенти от КГБ и прокарват проекти на руски олигарси навсякъде в бившите соц страни.Докато е така няма да напреднем!

38

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоАй ст*га бие !!! Тц,тц,тц..

37

Анонимен

преди 3 години

за да на искарат масите гилотината пред Бъкинг коптор... А сега просто заграбват обратно временно отпуснатото към средната класа. Просто НЯМА коректив...Ако поглед историч, през посл 1000 год 1% наглосаксонска върхушка е владяла 80+% активи. А като бонус-унищож на средната класа означава спаднало потребление на китайски стоки=->отслабване на другия проект, който по глупост бе усилен през посл 30 години. А за нас/добитъка/, скрита стерилизация и пролонгирана евтаназия/ваксин/. Нищо лично, ***

36

венци

преди 3 години

30 години геноцид и в същото време няма осъден нито един политик или олигарх.Такова нещо няма никъде по света.Такава разлика между бедни и богати няма и в Африка.Всякакво сравнение с европейският стандарт е смехотворно.Тук в България са нужни преди всичко бесилки и разстрели.Без това няма да се мине.

35

реалнафантазия

преди 3 години

Поправете ме, ако греша, но нямаше ли статия тук преди известно време, в която се говореше, че ще ги стигнем, но след 40 години? :) след 40! И то при сегашното ниво на Запада, а след 40 те къде ще са не е от значение...Или иначе казано никога няма да се изравним по показатели с богатите държави. :)

34

Анонимен

преди 3 години

Обикновения българин може и след 1000 години да има евро стандарт на живот но с това темпо ди 10-15 години България няма да е има

33

Анонимен

преди 3 години

Не бе има нещо сбъркано тук и не е ясно държавна политика ли е или некадърност.На бизнеса все още се гледа като на престъпници.Не си ли на държавна заплата все едно си им враг.Защо така бе?Като,че умишлено не се слага ред и се гледа да няма бизнес в България.Затова бягат и инвеститорите.

32

Анонимен

преди 3 години

да да некадърните нагли българи връзкари смърдящи партийни бизнесмени и приятелите им мутри отдавна разминаха европейския стандарт на живот с тая разлика че са се заобиколили с нагли некадърни връзкари хахаха

31

House M.D.

преди 3 години

Простете невежеството ми, но какво означава думата "конвергенция"? Яде ли се, пие ли се или...?

30

Анонимен

преди 3 години

Ще ги стигнеш на куково лято, едно време дето се обърна все български стоки имаше туй стигни.

29

ВИВА ГЕРП

преди 3 години

Бавно ама мноооого бавно, лазейки даже се движат българите.

28

Койчо

преди 3 години

Тук вече съм съгласен. В "богатата" гейропа върви процес на унищожение на дребният и среден бизнес. Просто на дистанция ще ги доведат до нашето полу-робско състояние. Няма го социализъма, за да е коректив на Дикенсовият капитализъм. Погледнете англосакс колониален модел-кпга му се наложи да отпусне малко блага нафолу по вертикала-след като чичко Сталин закрепи положението с СССР. Просто показа на света, че има и друг модел на развитие. Та кап се принудиха да създад своя средна класа,

27

Анонимен

преди 3 години

Профила на Западния пенсионер - добре облечен , със зъби в устата и кеш в джоба всички ги виждаме по родното черноморие а Бг пенсионера там на всеки е ясно. За какво стигане става дума в поредната поръчкова статия?!

26

Галилео Полюлей

преди 3 години

и все пак тя се върти...ще ги стигнем, няма страшноможе да не е в този живот, но все някога ще стане

25

Яжте банани!

преди 3 години

1944г. България беше бедна селскостопанска страна. 30 години по-късно през 70те Бълария беше 27 световна икономика и космическа държава.

24

мак

преди 3 години

Какъв е смисъла да се гледа на отделни региони? Столицата винаги ще е по-добре отколкото провинция. Гледайте като цяло, как върви държавата, а държавата не е София.

23

Ракиджия Североизток

преди 3 години

Снимката е нещо като - западняците са в заведение и ядът а нашеница гледа през джама гладен

22

Анонимен

преди 3 години

Да, с 800 лева заплата...И кой ти е виновен за ниската заплата, а ?!Имаш работодател, искай повече пари, що ревеш тук?

21

Анонимен

преди 3 години

Европейския стандарт не е пари а правосъдие, иначе в ЕС пропастта между бедни и богати пак е като в Уганда, ти като се движиш със 5 към тях те се движат със 200 напред през туй време и си на минус 195. Като ги стигнеш и ще разбереш със тоя стандарт, че можеш да си купиш една близалка от Европейския кореком.