41

негласуващ

преди 3 години

Абе какви 2-3милиона българи в чужбина!?То тука в територията няма толкова българи!Е,има1 милион мигриращи насамнатам да точат социална на западните държави и нашия,но те не са българи!И ония трето поколение в турция дето български не знаят и тях ги водят българи странно защо!От гласуващите в България нищо не зависи а зависи от маалите и онези от турция плюсРантутниците на държавна заплата които винаги си гласуват да не им изстинат местата!От бачкащите *** и Пульо гласуващи безплатно нищо не

40

Анонимен

преди 3 години

До ГоСТАбе дреме им, щото на последботе избори, масово подктепиха Трайчи Трайков. А сега се ошаква много по-голям вот.

39

тинтири минтири

преди 3 години

Повечето взеха чужди паспорти ,някои отдавна се отказаха от бг гражданството си , децата и внуците им вече не се раждат българи -това е истината !от друга страна има много турци,евреи,арменци,македонци ,но стискат и бг паспорт/европейския .

38

Анонимен

преди 3 години

"Оставете територията да си я управляваме ние"С оглед на свършебото досега, не трябва да ти се дава и количка с дистанционно да управляваш.

37

ГосТ

преди 3 години

Хахаха ако си мислите, че на някой му дреме дали ще гласува за баце,корнела,доган или слафчо хахахаха

36

Анонимен

преди 3 години

До 39Зашото имам повече имущество и пари от две панелки с гора.

35

Анонимен

преди 3 години

До 34А ти какво баправи за България? Помогна на беден чивек? Уби мутра? Създаде оргабизация за развитие на бизнес? Какво?

34

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да гласуват !!! Защо да определят съдбата на тези които са в България

33

Анонимен

преди 3 години

До 34Само че тея, детобискат като тях, да се жорят със статуквотп ги бият полицаитв, а Бойко се оправдава, че дядо им бил от БКП и попречил на Бойо да учи в чужбина.

32

max mara

преди 3 години

Ако това е вярно - няма смисъл от избори...ние изчезваме

31

Анонимен

преди 3 години

До 20Едба "хилка" на семица хич не е малко, освен ако не се дръсаш и не се изхърляш с парите.

30

АнонимеН

преди 3 години

КОРОНА ВИРУСА ВЪРНА 2-*** МОИ ПОЗНАТИ В БЪЛГАРИЯ!! ЕДИНЯ БЕШЕ В ГЕРМАНИЯ ОБЩ РАБОТНИК А ДРУГИЯ БЕШЕ ВЪВ БРИТАНИЯ!! :DБЯХА 2 МИЛИОНА СЕГА ВЕЧЕ СА ПОД 1 МИЛИОН :D--------------------------------------ПАНДЕМИЯТА ВЪРНА НАД ПОЛОВИН МИЛИОН ДУШИ В БЪЛГАРИЯ И ТОВА Е ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО ЗА ПАНДЕМИЯТА!

29

До 26

преди 3 години

Леле, почнахте да се сравнявате с Ботев и Левски ли, дезертьори малки!Левски не се е крил като мишка, че е българин!Ботев не е ходил да бере ягоди, за да се върне в родния си град и да се потупа, че в чужбината много добре се е уредил!Като сте такива мишки, дори нямате право да споменавате НАШИТЕ герои! Хора, които се бориха за България! Вие за кой се борите, бе?! Да сгодите щерките за Шмит, че да изтриете "срама"....Родоотстъпници дават урок по родолюбие...Верно сте безбожно нагли!

28

Анонимен

преди 3 години

Нещо не се връзва ми скоро пуснахте че само в Англия българите са над 350 хил значи според статията в другите държави няма българи хаха

27

Елемаг

преди 3 години

Само Испания,Германия и САЩ правят милион защото са средно над 300 000 във всяка.Гърция,Холандия,сутеньорите и пласьорите с турски имена в Белгия също.Франция каквод а кажем?Чехия, седалките на БМВ?По документ 400 000 се водят и в Турция.Тия грам не могат да смятат.Ако искат да добавя и Англия?

26

Анонимен

преди 3 години

До 25Имам над 300 приятели във FB. Завърналите са само тея, дето точат помощи и са едва 10 човека.

25

Калеко Алеко

преди 3 години

И от този 1 милион стотина си правеха пърформънси по площадите на европейските столици и Щатите в подкрепа на Радев и хунтата на Черепа с антибългарски лозунги клеймащи българската правова държава и институциите и ... тези попълнеия бяха от така наречените спящи клетки на червения Идил зад граница, отрочетата на активните борци които бяха лишени апетитните местенца в министерствата и институциите, завещани им по право от родителите ... !!!

24

До 10

преди 3 години

На теб какво ти е мнението за Васил Левски, Христо Ботев, Любен Каравелов и повечето кумити които също са живели в чужбина?!?! Не им е стискало да се оправят нали?!? Последните 300 години българите живели в чужбина са направили повече за България от тия живеещи в нея!Научи малко история,виж от къде са парите за първите университети!Да живееш безропотно в *** не е геройство!!!

23

АнонимеН

преди 3 години

ВЯРНО Е!!!ОТ 4-*** ДУШИ КОИТО ЗНАМ, ЧЕ СА В ЧУЖБИНА ПОЛОВИНАТА СЕ ВЪРНАХА ПАНДЕМИЯТА ИМ РАЗКАЗА ИГРАТА :D ОСТАНА ЕДИН В ИСПАНИЯ НО ТАМ ИЗПЛАЩА КЪЩАТА СИ И ЩЕ СЕ БОРИ ДО КРАЙ И ЕДИН В ФАЩ КАТО ТЯ ИМАШЕ КЪСМЕТ, ЧЕ НЕ Я УВОЛНИХА ВЪВ ЗАВЕДЕНИЕ ЗА ХРАНЕНЕ РАБОТИ! А ДРУГИЯ Е АВТОМОНТЬОР!СЕГА ВЕЧЕ СА ПОД 1 МИЛИОН :D

22

Анонимен

преди 3 години

*** с обратна захапка. Само българските турци са над милион сигурно навън.