178

Анонимен

преди 3 години

Тея па смешници, били защитени от НАТО?!?Какви наивници!Нали това същото НАТО не гъкна, когато Турция окупира половината Кипър?Какво направи НАТО за да защити Гърция от 1117 нарушения на териториалните и граници от турски бойни самолети тази година?НАТО е рекетьорска организация на САЩ и то не дава, а само взима.Ама ще го разберат после.

177

Отечествен Фронт

преди 3 години

Та толкова силен този алианс ,ама от към женската страна ,като знам че във техните редици вече има и двуполови войници .И ние разчитаме на тези *** да ни защитават от Руската мечка .Таково чудо не бях чел досега .

176

Активист на БСП

преди 3 години

Не можете да влезете където и да било с език преписан от българския през 1948 г....

175

яяяяяя

преди 3 години

Тези са калкото софия като население, а една 3 от тях са албанци. Брюксел няма да ви допусне в ЕС

174

До 157

преди 3 години

Виж сега, грешката не е била на обикновеното население там (предимно българско), а в техните (и нашите) комунистически управници, както и в тогавашните обстоятелства като цяло ! Но най-голямата грешка е на саксонеца Фердинанд, който заради произхода си решава да въведе България във войната на страната на соите бивши сънародници, и срещу всички съседни нам страни, като при това ги напада дръзко ! Грешката е и на тия, които са го извикали за цар, вместо да си бъдем ''чиста и свята република'' !

173

Отечествен Фронт

преди 3 години

И тоя ще излезе голям *** .НАТО било най силният алианс във света .Сега голям смях ме налегна ,като си спомня корабът Доналд Кук как набързо си обра партенките към Румънското пристанище Констанца във Черно море .Когато една Руска сушка му бликира всички навгации през 2014 година и 17 -десет от моряците подадоха молби за напускане поради стреса докаран им от Руснаците .Та се наложи командването на НАТО във европа да се моли за милост и да не им стресират войниците .

172

Анонимен

преди 3 години

Ще влезем в ЕС като македонци, които говорят македонски език...Ще влезете смешни ***, ама на куково лято!

171

Ехя

преди 3 години

Здравейте мразещи всичко и заяждащи с всички.Ако в ЕС някой има разум ще наложат Македония да влезне в ЕС и ще поискат международна комисия за решаване на спорните въпроси.Аз не вярвам нито на нашите нито на тяхните историци,не защото много знам ,а защото съм много пъти лъган.И в Македония и в България като ми каже някой че е слънчево винаги проверявам.Не вярвам на никой.

170

ванчо михайлов

преди 3 години

До Makedonec бъдете каквито искате НО не крадете и Не Фалшифицрайте Българската история !!!

169

преди 3 години

Те сега не са ли северни македонци нали живеят в Република Северна Македония ?Т.е. най - малко ще влязат в ЕС като северно македонци.

168

Анонимен

преди 3 години

Ох, абе тези няма ли да престанат вече! Никой не им пречи да си влизат където си искат като каквито си искат, с какъвто си искат език.

167

Пян_Гъ

преди 3 години

До MakedonecБългарино с промит мозък, дядо ти баба ти са били българи, а ти си македонски българин, като и *** тракийски, шопски, родопски българи т.н. Не бъркай географската област с националност. Като си ербап, да те питам: УТРЕ, КАТО ВИ ПОДПУКАТ ШИПТЪРИТЕ, КЪДЕ ЩЕ БЯГАТЕ? В СЪРБИЯ? В ГЪРЦИЯ? ТЦ, БЪРЗО-БЪРЗО ЩЕ СЕ СЕТИТЕ ТОГАВА КАКВИ СТЕ! То вече веднъж-дваж сте бегали, та би трябвало да знаеш...

166

Хахаха

преди 3 години

Този образ дали си вярва това което говори или помпи само самучивствие.С македонски език щял не знам какво друго щял бля бля. Изборите в бг чакал а сега де .Ами ако е малко по умен ,ще му стане ясно.че от тези избори нищо няма съществено да се промени.И министър председателя ще е пак същия и външния пак Катето.

165

Анонимен

преди 3 години

До 179Знамето на Крушевската република е бяло,зелено,червено с надпис ,,Свобода или смърт".Това го казва СЪРБИН родом от Охрид и писал книга за знамената на ,,илинденци"

164

Анонимен

преди 3 години

До MakedonecТогава историята ви започва през 1944 година и то под шапката на Югославия.

163

Анонимен

преди 3 години

Предлагам пълна забрана да влизат в България,да им се отнемат паспортите и да ги оставим албанците да ги асимилират и да вият като кучета никакво пускане!

162

Опааа...

преди 3 години

Зайо Байо вече ни нарича "ТЕ"...а не татари,*** фашисти, окупатори...ПАРЕН КАША ДУ?ХА...а може би и още нещо...

161

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Също трябва и химна да се пипне малкоДенес над С.Македония се рагя,ново сонце на слободата!С.Македонците се борат,за своите правдини! (2)Одново сега знамето се вее,на Крушевската република!Гоце Делчев, Питу Гули,Даме Груев, Сандански! (2)Горите С.македонски шумно пеат,нови песни, нови весници!С.Македония слободна,слободно живееГруев, Делчев и Сандански отпадат- те не са с.македонци!

160

Анонимен

преди 3 години

Македонските историчари и политици ,постоянно ни обвиняват ,че имаме неосъществен сън,Сан Стефанска България.Е, и те вече си имат неосъществен сън,да станат някога член на ЕС.

159

До Makedonec

преди 3 години

Ние сме братя, но вашите управници казват, че не сме, и че вие сте друг народ, който говори друг език, и че нашата държава е била тяхна, а не наша ! Така че, ветото не е за вас, ами за тях !