253

тунел под карантина

преди 3 години

Доктор да сменя чувалите? Няма ли друга работа за него?

252

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 278"Не са ви виновни обикновените хора, спрямо които често се държите грубо, оставяте ги без необходимите грижи и на произвола на съдбата!!! Е, ако имат пари е съвсем друго отношението ви разбира се!"Напротив, в тая ситуация точно "обикновените хора" не спазват мерките и точно обикновените хора ходят по площадите без маски. Той тоя реаниматор към тези хора се обръща. Ако се чувстваш че се обръща към теб, значи сам се сочиш с пръст .

251

хехе

преди 3 години

До Анонимен 277ти кой беше не разбрах ...а също и какво каза не разбрах ?

250

Анонимен

преди 3 години

До българинНищо не каза.

249

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 260Абе не си прав съвсем, не че няма доза истина в това което си написал :) Не може да викаш комшиите, щото разбираш ли нямали носилка, то освен че ти умира близък, трябва да мислиш и как да го закараш до линейката :( Все пак няма да ги псувам, толкова си могат хората.

248

Анонимен

преди 3 години

Изнесоха се заради тия, които се опитват да обясняват, че лекарите трябвало да си затварят устите и да търпят безобразия. Сега разбирате ли, че глупостите ви всъщност имат огромен ефект? Или пак ще викате "ама не сме ние"?-----------------------------------------------------------------------Не са ви виновни обикновените хора, спрямо които често се държите грубо, оставяте ги без необходимите грижи и на произвола на съдбата!!! Е, ако имат пари е съвсем друго отношението ви разбира се!

247

Анонимен

преди 3 години

До хехеТи май хем си голямата работа, хем пискаш?Лекаря въобще няма да се занимава с теб. Ти му се изтъпани отпреде и се дръж нагло и ще те остави да се оправяш сам. Не разбра ли, той не е длъжен да ви търпи простотиите.Като не ти изнася, вдигай се и отивай друг да те лекува. Само дето и на другия ако му се изтъпаниш, и той ще ти каже да си ходиш. Докога мислиш, че можеш да изкараш така?

246

“Протестите”

преди 3 години

На Черепа и Фигуранта му разнесоха китайската чумаБългарите умират понеже повЕвраха на откровени престъпници и платени проституиращи

245

Превод в ефир

преди 3 години

Всякакви хора се намират да се продадат за два гроша в защита на псевдомутрата.

244

българин

преди 3 години

Не мога да се отърва от подозрението, че пишещият със псевдоним "лекар" е ***, а не истински лекар.Затова, нека кажа как виждам нещата.Оставете прословутата хипократова клетва! И лекарите са хора като всички нас.От никой лекар не може да очаквате, че ще работи безплатно, само защото се е клел.Ако има такъв, то той е или 1) Милиардер алтруист, или 2) лекар роб във древния Рим.Лекарите печелят по два начина: 1) от държавата, и 2) от пациентите.Трети начин НЯМА!

243

Хахахах

преди 3 години

Мислих днес да не ходя, но явно и днес ще ида ! Няма да оставя човека да бълнува я ! И после 2 бири в бар !

242

хехе

преди 3 години

До Лекарето така като ми отговориш и ако си ми насреща ...как мислиш г-н ЛЕКАР какво ще стане ..... после що ви бият !!!?? *** някои трябва да бъдете бити!слаби са ти нервите ...не си за лекар ...сменяй си провесията...повече би ти отивало на някой строеж

241

Анонимен

преди 3 години

Този лекар май е получил онези 1000 лева и сега ги заработва.

240

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 262"и че маса лекари и сестри се изнесоха да работят по света, ти защо не протестираш срещу когото трябва а хулиш протестиращите, ако изобщо си такъв за какъвто се представяш"Изнесоха се заради тия, които се опитват да обясняват, че лекарите трябвало да си затварят устите и да търпят безобразия. Сега разбирате ли, че глупостите ви всъщност имат огромен ефект? Или пак ще викате "ама не сме ние"?

239

Антимаскърите

преди 3 години

Да подпишат декларации , че не искат да бъдат лекувани, ако пипнат вируса Ако се разболеят болниците ще отказват легално да ги приематТова е единствено справедливо си мисля аз

238

хехе

преди 3 години

До Анонимен 260там е работата че някои лекари се държат като овчари ...разбирам че им е писнало ноооо не правилнотова е проблема ....

237

Анонимен

преди 3 години

Да влиза в чувала и да не се оплаква. Стига ги е заменял.

236

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 259Лекаря е длъжен да ви лекува, ако се държите като нормални хора. Ако го биете, унижавате и пр не е. Човешкото достойнство е пред всякакви професионални ангажименти. Запомнете го.

235

Анонимен

преди 3 години

Реаниматоре, хората протестират точно за това, че няма нещата които си описал, те ли са виновни за окаяното състояние на болниците и че маса лекари и сестри се изнесоха да работят по света, ти защо не протестираш срещу когото трябва а хулиш протестиращите, ако изобщо си такъв за какъвто се представяш

234

хехе

преди 3 години

До Лекардадено ще плашам кеш няма проблем ...тогава обаче ти ще ми носиш подлогата ....с гордостта си на лекар продал се за пари !!!и не забравяй че ако не при теб ще ида при друг лекар ....не си единствен и незаменим !!