173

Анонимен

преди 3 години

Балканският юнак маска не му трябва! И да умре, той ще умре горд и неомаскарен.И няма да са го излъгали световните конспиратори и Бил Гейтс!

172

До анонимен

преди 3 години

Очертава се сигурен lockdown.=======Не се очертава - питай Бойко, той ще потвърди.

171

Анонимен

преди 3 години

Днес чета някаква статия в Sky News под заглавие Coronavirus: Herd immunity hopes dashed as study shows COVID-19 antibodies fall rapidly after recoveryДобре че имаме Мангъров, иначе щях да им повярвам!

170

Анонимен

преди 3 години

Носете сега маска, за да не носите маска с години.

169

барба ганиос-ците

преди 3 години

пропиляха топлото лято да си стоят вкъщи и да носят маски, сега през студената зима ще се молят за милост на господ, ама вече и господ не може да ви помогне!

168

Анонимен

преди 3 години

Икономиката се подпомага като се спре епидемията. Икономиката се затрива, когато се осигуряват все повече легла в болниците за нарастващия броя заболели от вируса.

167

л0ш пр0р0к

преди 3 години

скоро по 1000 трупа на денонощие ще е реалност!

166

Анонимен

преди 3 години

Teзи които имаха най-затегнати мерки цяло лято - Италия, Испания, Великобритания, Полша - днес отново пламтят яко!------Навсякъде е една и съща лъжа.Никой не пламти, просто там държавите са по-големи, затова по-лесно и по-наедро се лъже.

165

Анонимен

преди 3 години

Заради ковид-иотите неносещи маски, нормалните хора не можем да си живеем нормално живота.

164

Китайски Фашист

преди 3 години

Малко е, р0бе на Пекин! Душите Ви вече са щамповани: Собственост на Народна Република Китай...

163

Анонимен

преди 3 години

Кантарджиев Ви го каза сценарият е да стигнем 6000, всичко е планирано. Не се настройвайте един срещу друг, не говорете против децата, те са най-хубаво ти на този свят. Всяко затваряне води много влошени други болести и смърт, за която не се пише в новините, или ке пише че е ковид. Всеки нормален човек знае как да се пази сам, който го е страх да напуска работа, да спира децата от училище и са си отива на село, негова си работа , никой не го спира да се изолира.

162

vodkapernik91

преди 3 години

На тоя "математик" на щаба кой му дава пари да говори глупости. Как така ще прави прогнози тоя колко заразени ще има. ....всичко върви към пълен провал щом има математик за цялата глупост.

161

Факт

преди 3 години

Навсякъде в Европа махнаха голяма част от ограниченията още в началото на лятото, за да "спасяват" туризма и се видя какво стана. За да се спаси туризма трябва да се ликвидира епидемията. Просто е.

160

Анонимен

преди 3 години

Какви окапали лекари и учители? Те такъв урожай не са виждали. Естествено, че ще се правят на жертви. Да не са луди да пуснат к.окала?

159

vodkapernik91

преди 3 години

Сега се замислих, че от началото на истерията през м. Март не съм си купил нито една маска..... Нито деизнфектант нито каквато и да е глупост. Я теглете чертата всички колко пари сте дали за такива глупости

158

Спестете си усилията

преди 3 години

Вече стана ясно защо във вторник има най-много болни ВИНАГИ....

157

Заразно Зло:Бергамо2

преди 3 години

Чудничко!

156

Реалист

преди 3 години

При всички заразни болести е горе-долу едно и също въпреки спецификите. Заразяваме се в обществения транспорт, в учебните и детските заведения и в работните помещения. Какво трябва да се направи е пределно ясно - лична хигиена, маски дистанция, проветряване, спиране на обществения транспорт и улесняване ползването на личен транспорт, затваряне на учебните и детските заведения и на дискотеки, барове и т.н., дистанционна работа, където е възможно.

155

Какво правим?

преди 3 години

Както винаги Бай *** си мисли че е най умен и ще прекара всички.Сравнено с другите страни при нас положението е трагично.Навсякъде в Европа почти всичко е затворено и пак разпространението на вируса не може да бъде спряно.При нас затова че някои не искат да слагат маски се казва че не могат да направят нищо повече и други мерки не са нужни.Цяло лято проспаха не подготвиха болниците не проведоха курсове на докторите и се бориха кой да вземе властта.Вече20% от смъртните случаи на ден са от Ковид

154

Честит Вторник

преди 3 години

И ето, отново е Вторник и ОТНОВО имаме "Пик/Рекорден скок/Шок/Бонба" на заразените.СЛОЧАЕНОС?