50

Анонимен

преди 3 години

В моята работа от април досега всеки месец имаше по един заразен, а сега през октомври са вече двама. Човек да го е страх да ходи на работа.

49

peev

преди 3 години

За маските на открито не съм съгласенНа закрито е хубаво да останат транспорт,болници и т.нКолкото до бройката те си казаха,че края на октомври ще имаме хиляда еди колко си случаяНо да се затваря всичко е голяма тъпотия специално за училищата е хубаво да се намалят учебните дни или направо да се затваярят за 2- седмици идей много понякога са трудно приложими фарс това е всичко

48

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 57То и хладилни камиони и чували с трупове ЩЕШЕ да има, ама няма.

47

До 56

преди 3 години

Вярно е, а в новината не са поправили броя на тестовете, докато са правило копи-пръст. Истинският броя на тестовете е 8738.

46

Хмм

преди 3 години

Нека който не вярва във вируса да дойде. Последните 2 седмици вече няколко познати се заразяват. Лошото е, че тенденцията е все повече и повече да се разболяват. Повечето за сега го карат леко, но са в първите дни на болестта. Чувстват се отпаднало, с температура. Това, че губиш обоняние било истина. Преди месец и нещо друг познат беше болен, но той бе в болница, 19 годишен, уж млад, но го изкара по-тежко. Все още се задъхва по-лесно и не му е пак толкова лесно да диша. Вие не носете маски...

45

Анонимен

преди 3 години

От вчерашните 1472 новозаразени около 83 човека ще починат, а на ден в България умират средно около 280 човека. Разбирате ли колко много хора са това?

44

До анонимен

преди 3 години

8738 теста и 1472 нови случая, което е 16,75%. Много е.========Верно е много но няма общо с написаното в статията - тестовете са над 11500.

43

Анонимен

преди 3 години

Това не е скок. Просто поредната точка върху кривата на експоненциалното нарастване на заразените. На който му е интересно, да си построи кривата, използвайки точките от последните десетина дена и да я продължи нагоре. Така ще може да види, какво ще е положението в близките седмица-две.

42

Анонимен

преди 3 години

До Киро парнаджиятаЕ щом до там опряхме, мнеинето на Киро Парнаджията да е меродавно, много лошо! Неграмотни, нискочели, фанатици - те са най-гръмогласни и най-си вярват на безумиците.

41

Живков

преди 3 години

Тия 11505 теста къде са ги направили.Много ми е интересно.И дупето да си дерат не могат да направят толкова тестове.

40

Родител

преди 3 години

Малкия мъкне нещо ново от училище всяка седмица - предната подсмърчаше, тази - повръща. Всичко е под контрол.

39

Анонимен

преди 3 години

8738 теста и 1472 нови случая, което е 16,75%. Много е.

38

Анонимен

преди 3 години

Бойко гледа какво правят в ЕС и копира.Там казват,че случаите им растат,веднага и тук взеха да растат,нищо,че сме с БЦЖ всички.Там слагат маски на открито,веднага и тука,нищо,че няма чак такъв ръст,че и на чист въздух да се носят маски.Утре като кажат от ЕС,че отпускат пари за ковид-19,ще се нареди и той и ще каже,че той ги е осигурил тия пари.

37

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

Нещата наистина излизат извън контрол. Манипулациите на лабораториите и коронаджиите от щаба излизат извън контрол! Не забравяйте че това е сценарии който се налага от вън!

36

Reptile

преди 3 години

Стига сте дрънкали глупости! Резултатите не се манипулират, защото са разделени системи и всичко тече по ЕГН, а РЗИ връчва протоколи т. е няма начин да се включват несъществуващи болни.СПРИ С ДИВОТИЯТА СИ БЪЛГАРИНО ***!

35

Анонимен

преди 3 години

Герберската мафия се сдоби с нова бухалка здравните власти. Само въз основа на заповед получават права по-големи от тези на прокуратурата . Могат всеки неудобен да поставят под карантина, дори да го разболеят без да е изследван, да го лекуват и накрая да го уморят,без обвинение, без съд и присъда и без правна възможност за защита. Да, това е фашизъм, здравен фашизъм. Случаят с президента е показателен в това отношение. Мярка за неотклонение карантина, мярка за неотклонение в изолатор на болница уж за лечение. Следващите са отровното трио...

34

Учител

преди 3 години

Вчера 11 505 направени теста, днес 11 505 направени теста...все едно живеем в нереална, електронна среда... като учениците...Какво искат да ни докажат в крайна сметка? Че заразата атакува и увеличението на положителните проби е реално ли?

33

Реалист

преди 3 години

Май епидемията е неконтролируема. От февруари досега няма адекватни мерки.

32

Анонимен

преди 3 години

Маските са първата стъпка към по-сериозните мерки...Никой и не разчита на тях. Просто се подготвя психически населението за следващия етап от епидемията.

31

Анонимен

преди 3 години

Ще си седя само в кръчмата, защото не обичам да нося маски, а там е разрешено без такива. Сега сериозно, ако до петък спасителят на бял кон, Тиквата не излезе пред медиите, и не премахне сам тази разпоредба ще се е цяло чудо. Така действа герб. Създава безпорядък, а после на бял кон тиквата решава проблема. Пример глашатая от АПИ