96

Защо

преди 4 години

Не видите каченото видео в ютуб от 1990 година, има едно интервю с бил гейтс, интервюиращият го пита какво е любимото му питие, а той отговаря: When I was 19 years old I used to drink COla and VODka. Забелязахте ли, covid 19, който има очи, ще го види.

95

Анонимен

преди 4 години

Фактите,а не конспирацията. Вие му викайте конспирация,не ни пречите.

94

Анонимен

преди 4 години

Маус, карантината фантазия ли е?

93

маус

преди 4 години

ей сега всички необразовани недомислещи фантазиори ще започнат да се надпреварват да изказват мнение колко голям заговор стои зад всичко само им подай малко матрял и гледай хумористични конспиративни теории развихрени и ентосиазирани обсебени елементи да ни ги презентират

92

Анонимен

преди 4 години

Повечето пер-верзии са в бившите колониални държави и настоящи демокрации.Тези страни са сбор от необразовани племена или събрани от кол и въже емигранти.Старите национални държави са изминали цивилизационния си път и не "бълват" излишни граждани.Ето защо трябва да има строги граници между държавите.Светът не е готов за глобализация.

91

Анонимен

преди 4 години

Вижте интервюто на Алекс Джоунс със Аарон Русо, Аарон Русо почина от рак,след това интервю и филма си "Америка от свобода към фашизъм", той първи заговори за масовата чипизация(радиочипове) на населението,казано от Рокфелер.https://youtube/watch?v=Wffroi_6OCoТова не е лъжа и не е конспирация.

90

До 90

преди 4 години

Тавариш! Тук е забранено за руски ***.

89

Анонимен

преди 4 години

Иска още една торта в мутрата.

88

бай ганю

преди 4 години

айде слабо.умни.ците се развихриха със нова теориясега ще имат да си захранват празните кр.атуни с материал известно времене е лесно да живееш в постоянна агония подхранвана от конспиративни теории

87

до С++

преди 4 години

Не съм програмист на С++, но започнах от съшия този Бейсик после като се появи Паскал разбрах че първото е голяма боза.А нещата които съм написал са история на компютрите която лесно можеш да я провериш.ПП Между другото винаги съм искал да науча с++, и така и не стигнах до него ,този път след ruby опредено ще се захвана с него ,но това го правя от 20 години и не е много сигурно

86

До ангел

преди 4 години

А защо тогава на тази симулация да поканени само китайския министър на извънредните информации, обама, бил клинтън, джордж буш, майкъл джексън и едно норвежко НПО наречено ДВДнБ (за вземем децата на българите), кристалина георгиева, а не поканен джон кенеди и тръмп?

85

Хихи

преди 4 години

Предполагам, че Бил Гейтс истински се забавлява с фантазиите на разни мизерници.

84

Бау

преди 4 години

Човека е бая умен и просто предрече вируса ... Конспираторите обаче скучаят :D

83

Анонимен

преди 4 години

Този и другите като него се правят на Господ. Джуди Миковиц жената си призна, че са манипулирали СПИН, Ебола, всички епидемични за човека коронавируси.Вирусоложката даже казва, че лично е участвала в екипа изолирал СПИН вирус от слюнка, което е многозначително.

82

Анонимен

преди 4 години

Тези които защитават фонда на Мелинда и Бил Гейтс,моля да видят видеата с речите му,където той препоръчва непрекъснато съкращение на населението на Земята!А това е крайно опасно,крайно опасно! И тяхната фондация е само част от едно сдружение с общи цели за унищожение,под маската на загриженост за Земята.Те ако мислеха наистина за доброто бъдеще на Земята,първо щяха да спрат корпорациите,които са истинските виновници за замърсяванията и убиването на планетата ни и живота на планетата!

81

Ангел

преди 4 години

Всичко това е заради симулацията на световна пандемия извършена от фондацията на Гейтс,ноември миналата година.Буквално 1 месец преди първи заразен в ухан. Истината е ,че ежегодно се правят симулации на всякакви катаклизми .Цунамита,земетресения дори световната НЛО организация Муфон прави симулации на извънземни нашествия .Значи ако вземе ,че ни нападнат извънземни конспираторите ще кажат ,че от Муфон са ги извикали !!!Ама пълни глупости !!Всички конспиратори са откачалки !!!Стойте делеч от тях!

80

Анонимен

преди 4 години

Тоя *** да махне първо вирусите от уиндоуса, после от хората.Кой му даде лиценз за доктор ?

79

До 77

преди 4 години

Е напротив, вярно е. Разрови се в интернет. Ама го уволнили, защото източвал кръвчица на малки дечица и я пращал на гейтс да я пие. Има видео в ютуб

78

С++

преди 4 години

До програмист C++Ама ти не си никакъв програмист. Написал си големи глупости за пред хората които не разбират от програмиране.

77

Анонимен

преди 4 години

Тоя е с един крак ,е тръгнал ...взел да ваксинира ,гад