75

Анонимен

преди 4 години

Писна ми. И от мен чао. В другите сайтове може да искат регистрация, но поне не правят номера. Бай!

74

мда

преди 4 години

Звездичката е тук и той е като Короната - не може да го спреш!

73

д-р Уйт

преди 4 години

Генералът да не ми обявява само числата от статистиката и да се възмущава от човешката глупост, ами да разпореди да се вземат БЪРЗИ ТЕСТОВЕ за вируса и да ги предостави на болниците! Не са много точни, но са евтини и могат да се тестват много повече хора. Някои антималарийни и противовирусни лекарства помагат.

72

KayJey

преди 4 години

Поддържам идеята да се затворят границите

71

Анонимен

преди 4 години

Няма да влизам повече в този сайт. Сами си пущат звездички. Ясни са. От мен чао.

70

Анонимен

преди 4 години

Това са потвърдени случаи, не се знае колко са реално не потвърди? Аз не вярвам да има 40 кусур заразени.. Времето ще покаже..

69

Анонимен

преди 4 години

Не 8 още 8 000 ще станат докато се прибират тарикат сеяндурчетата от заразени райони. Живяли по 20 години по европата направили пачките и сега когато видяха Дебелия се прибраха да ни донесат армаган. Затворете границите бе спрете полетите как иначе ще се спре Проказата. Ние дето опъваме каиша тука от 30 години да търпиме прокажени от Италия които са си живяли жувота да ни заразяват ли. Никакви мерки не взимате щом като през границите минават прокажени а самолетите докарват заразени.

68

Ужас

преди 4 години

Добре де, тоя дето е ходил до Бергамо с колата си миналата седмица що за *** е? Какъв е тоя бе? И после си дошъл с полет от Барса до София. Айде до Варна. И никаква карантина, никакви проверки. Абе какви са тези хора, бв? Акъл има ли? Направо не е за вярване. Да го съдят за тероризъм. То бив, то може, ама...

67

!!!

преди 4 години

Я,вземете и прочетете някоя книга!Много ги разбирате тия работи,а един свестен премиер не може да си изберете.

66

Заралия

преди 4 години

Един варненец, колкото и да го биеш-все му е малко!

65

Анонимен

преди 4 години

Този човек с полета за Варна може и да е бил безотговорен, но нали затова са въведените мерки, за да се ограничи и стопира личната безотговорност на хората. Защото никое разумно управление не разчита на 100% отговорни граждани. Такива няма никъде по света.Затова са проверките, забраните и здълженията, а и контролът за спазването им. Държавата ги въвежда и съответните органи трябва да следят за изпълнението им. Иначе няма смисъл от държавата и органите й.

64

Реалист

преди 4 години

Нормалното действие сега е да поставят София под пълна карантина. Какво чакате затваряй тоалетната да ограничите разпространението

63

Анонимен

преди 4 години

На много хора продължава да им се струва шега , ама ако продължава така , ще станем като Италия . Изключителни късметлии ще бъдат тези , които ще могат да се доберат до болница и да бъдат лекувани .

62

Анонимен

преди 4 години

Годжито нещо му се дръпна ***, май му набиха канчето и вече не говори много-много.

61

Анонимен

преди 4 години

Знае е се,че нищо не се знае...тук,ако е за здравето ,нуждите на народа.Виж,ако е за властта,делаверата е друга бира.Абе... Годжи защо все още няма маски?В Китай от нова година ходят със скафандри здравните.Басиста Годжи да не се обижда.

60

утре

преди 4 години

излизам в софия в пълно биозащитно облекло! пазете се, братя и сестри, пазете и семействата си!!

59

Анонимен

преди 4 години

ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ БРЕ!

58

THE STAR

преди 4 години

Забранявам коментирането

57

Китайската Проказа

преди 4 години

разложи България, Европа и Света - щу останат само полете от кокали и скелети!

56

Анонимен

преди 4 години

6-7 процента е навсякъде.