113

немам думи

преди 4 години

Леле майко какъв изказ , какво поведение... Този ще свърши като Тодор Живков. Другият вариант е като Чеушеско...

112

Анонимен

преди 4 години

Добре, че и жителите на Банкя са засегнати, иначе никой нямаше да обърне внимание на проблема. А иначе не е нормално до въпросните населени места да има софийски градски транспорт и в същото време винетки. То е все едно да сложат винетки до Драгалевци, защото е оттатък Околовръстното.

111

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм видял винетка на каруца. Говоря за каруца с кон, а не Гоуф2. Защото ги гледам - патрулката си минава, ония си ровят в кофата и така си живеем в пълно разбирателство в духа на евроинтеграцията.

110

Чоко и Боко

преди 4 години

Мен лично Борисов няма да ме заблуди с това пошло представление...

109

Анонимен

преди 4 години

Браво на диктатора тоя от АПИ шефа е много нагъл

108

Василев

преди 4 години

България влиза във финансова криза и пика ще е 2022-2025година!Гаранция ви давам , бъдете пестеливи, защото пак вие ще понесете финансовата тежест!Животът е жесток, селяни прости!!!Агент Кони Ейбрахам!ЦРУ!!!

107

джо

преди 4 години

Баце , чак сега се усети , че е заобиколен от хора , които меко казано за нищо не стават. От колко време се дъвче тази нововъведена система и още има парадокси и недоглеждания. Товарните автомобили и автобуси цяла година плащаха само месечни винетки с което платиха по 160 лв. горница и една година по - късно несгодите за някои хора продължават.

106

Рестарт

преди 4 години

Не виждам нищо нередно живеещите в селата около София да плащат винетка. Използват републиканската пътна мрежа ежедневно по два пъти, отделно в града си паркират таралясниците по градинките/зелените площи.Или пак управляващите си купуват гласове за предстоящите избори.

105

ИСТИНАТА

преди 4 години

Изобщо не се държи като мутра.

104

Анонимен

преди 4 години

Това не е нормално поведение.

103

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВАНЕТО НА МАРАДЖИЕВ = 5% ПО-МАЛКО ЗА ГЕРБ НА ИЗБОРИТЕ.

102

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Трявна - Плачковци за 500 метра има винетка.Докато си траете и си плащате, ще има :)И ти цял живот не излизаш по-далече от Трявна и Плачковци ли бе, Пинко?

101

Ха-ха

преди 4 години

Сигурно софиянци не трябва да плащат винетка въобще,щото крепят Тиквата?Ами да се отделят в самостоятелна държава и да си живеят чудесно и прекрасно с любимия си Цар-Тиква!Останалите ще се оправим някак си!

100

Боколенд Цъфти

преди 4 години

Вижда се, че България се управлява като селска чалготека. Без мисъл, без план, без чест. ГЕРБ и лично Тиквун убиха и малкото държавност, която беше останала в Територията.Един павиан крещи и краде милиарди, 100 подпавиана му лижат .... и крадат милиони, 10000 калинко-павиана крадат десетки хиляди, а останалите... емигрират.

99

от 63

преди 4 години

До До63Добро да е!Тъкмо бай Сорос ми преведе 700-те $ за месеца за да пиша против комунизЪма и Тошо Живков.Утре чакам и тези за подривна дейност срещу Путин и Просия.

98

Анонимен

преди 4 години

Бойко е прав.Този от АПИ е за това, да решава казуси, които чисто бюрократично са абсурдни, и като цяло дразнят хората.Държавата ни е пълна с такава абсурди, а държавните служители да се заемат с решаването им, или ще се намерят по решителни мерки и/или кадри.Приветствам тона, на шефа на държавата.

97

ха-ха

преди 4 години

До Василев-Тонката-СТРАНДЖАТА И Т.Н. -Гледай тази гнусна физиономия и се възхищавай ,нещастни милиционерино!Айде ,че още малко остана и бог Тиква ще поеме по пътя на останалите мутри от неговата банда!Пътник е народния иззедник Боко.Пътник е.

96

Анонимен

преди 4 години

Трявна - Плачковци за 500 метра има винетка.Докато си траете и си плащате, ще има :)

95

Анонимен

преди 4 години

Егати държавата щом тоя примитивен човек ти е министър председател.

94

Анонимен

преди 4 години

Щото Нови Искър е квартал както и Младост и Люалин, е за това.