363

8787878787

преди 4 години

До ясно езащо мислиш , че грипен не става за въздушен бой Комисията , с чието мнение не се съобразиха ББ и компания , даде мнение да се закупят грипените . Ама ББ подсигури американския интерес

362

Hgf

преди 4 години

Не знам дали знаете, но по прости от Шапкарите няма.

361

аиии

преди 4 години

До 387 А защо тогава не се образува дело . Радева не е с имунитет Предположения ?

360

ясно е

преди 4 години

че си настъпил котето, и ще те одраска.Законите важат за метача и президента - за всички.Я кажи защо рева за грипен, който не става за въздушен бой.Народът се досеща и не чака отговор от теб.

359

интересанте

преди 4 години

До импийчмънт 381 ти май не си запознат с правомощията на президента , има си причина хора на подобни длъжности да имат имунитет . какви престъпления да извършва , да седи на телефона и да спира разследвания - това е от компетенцията на Борисов / справка Ало Ваньо/Борисов не е ли избран от хората , защо не си отива , след като парламентът е с отрицателен рейтинг ?

358

Анонимен

преди 4 години

Нищо интересно не чух от това СРС. Този случай отдавна е известен.

357

до 385

преди 4 години

Ами ако има за какво да се образува разследване и дело?

356

до 382

преди 4 години

Добре, нека приемем, че записите са звуково нагласени. Обаче вярно ли е, че Деса е получила жилище/жилища? Кой и защо и го/ги е дал? Вярно ли е, че е заемала едновременно две длъжности във ВВС, без да е специалист нито в едната си длъжност? И после се оплаквате, че армията няма пари! Как ще има, след като финансите на армията са в ръцете на такива като Деса Радева?

355

амиии

преди 4 години

До защо не 383 сам си отговори на въпроса Може би защото , няма какво да се образува Може би го няма престъплението , а всичко е една пушилка . ББ и компания отвличат вниманието от катастрофата ,в която се намира България За какво да бъде обвинена Радева ?

354

така ли

преди 4 години

До 370 тоест Радев е виновен ,че обрисува действителната обстановка в България ?Мизерия , корупция , авторитарно управление на Борисов и т.н - това му го казват немските дружки и всякакви външни статистики А ревеш , че било ти се развалило настроението . А какво да кажат стотиците хиляди работещи- бедни , милионите мизерстващи пенсионери и т.н . и на тях не им е весело , ама кой да ги чуе

353

защо не

преди 4 години

А защо паралелно не се образува разследване против Десислава Радева? Ако президентът има имунитет, тя няма. И разследването може да тръгне веднага.

352

Записи

преди 4 години

Те са звуково нагласени не им вярвайте поредната измама.НЕ ПИПАЙТЕ ПРЕЗИДЕНТА.

351

импийчмънт

преди 4 години

Президентът, казва един от форума, го е избрал народът. Обаче както е избран, така президентът трябва и да може да бъде уволнен. Ако не може, значие не говорим за демокрация, а за диктатура. Президентът също така трябва да може да бъде разследван, съден. Защото не е застрахован от грешки. И от престъпления.

350

Анонимен

преди 4 години

Ама нали тогава още не сте били семейство с Госпожата?Или това е било условието за годеж - да бъде назначена под крило?

349

Хмм

преди 4 години

Ами..боко като даде на Цветелина банка и...купи на момето къща в барселона!! Лилито колко намаза и на какво замяза!!!! Айде сега изкарват уж нещо важно!! Те целите в ла***на...а гледат на кой му кални обувките. Радев вземал по 11 хил на месец, верно срамота..толкова учил , а боко по 11 милиона!!...$ една книга..не може да приемат 80-те %>>че има по умни пт тх

348

Анонимен

преди 4 години

Корнелия сътвори гаф в парламента, като каза че се цели да бъде свален най-изявения "опозиционер" в лицето на Радев! Мерси,Корни,но нямаше нужда да го разкриваш,той отдавна се изложи - още преди два сезона с траурната си Новогодишна реч.

347

Анонимен

преди 4 години

"Роденият да пълзи, не може далети" - Максим Горки

346

Анонимен

преди 4 години

Който е свикнал да пълзи, никога няма да полети!

345

Анонимен

преди 4 години

Замирисва на избори но не Президентски а Парламентарни.

344

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗаписите са от април 2019, пускат се сега. Защо са пазени толкова време и се публикуват когато перничани почнаха да се бунтуват и да щурмуват министерства. *** пешков май си е заврял бомба отзад и пали фитила