266

Анонимен

преди 5 години

този театър, който гледаме от 10 години с ежедневни скандали и безумия трябва да СПРЕ! спри театъра на пожарникара от банкя и неговата команда!

265

Анонимен

преди 5 години

"Основите на всяко едно правителство са лъжата, кражбата и насилието Христо Ботев-Сигурно и на правителството на Путин?Или не?

264

Вечен е

преди 5 години

Два мандата народът го сваля, момчето организирало протестите във Варна го убиха, както други осмелили се да кажат истината.Съд, Прокуратура, Местна и Общинска власт, Печатница, Изпълнителна власт - всичко е негово, такова мракобесие не е имало в БГ.И няма как по законен път да го свалим от власт.БНБ също е тяхна, която ще печата бюлетините.Тези с избори не можем да ги свалим, те си печата бюлетините, носят чувалчета депутати.Страшно е, просто е страшно, а хората умират пред болниците.

263

от боклук нагоре!

преди 5 години

До АнонименБойкова работа!

262

Анонимен

преди 5 години

шкембе войвода и той ли ще остане на власт с евтините тераски и апартаменти?!? гнусни сте! гербаджийска шайка! просто гнусни! боленчо и той управлява. най-некомпетентните крадци ни управляват! и най-болните мозъци в цялата вселена! варели симионово пък с любовницата си ни управлява. просто цирк. банкянски!

261

Христо Ботев

преди 5 години

Нашият православен народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила.Тука се подиграват с имотът ти, с животът ти, с трудът ти, с децата ти и с най-свещените предмети на твоето човешко съществуване, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за своите пети-вековни страдания.Какво искате от подобен народ?Той е роб, и роб безусловен, и

260

от кон на магаре

преди 5 години

До Октопода ПаулоКЕ МУ ПАДНЕ ГРЕБЕНА....................

259

Василев

преди 5 години

Бойко , отивай си в Банкя и си живей старините, вече нямаш доверието на българския народ!Гарантирам ти го!!!Не само , че го нямаш, но и заслужено е в положението , което изпадна, да крадеш и лъжеш от хората които те избраха теб и партия ГЕРБ!!!Ако имаш нищо в голямата глава бягай и абдикирай, защото ще има сопи!!!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

258

Данчо от Елин Пелин

преди 5 години

90% не го искат и не го понасят,10% го превъзнасят и му лижат подметките а той се мисли или за неразбран или за много обичан и несменяем...Типичен невеж,който чупи кръст пред тия от които зависи...

257

анонимен

преди 5 години

"Основите на всяко едно правителство са лъжата, кражбата и насилието Христо Ботев

256

Зозо

преди 5 години

Хахахахаааа, ах колко жалко е да си гладен ***-путинист-бесепераст-атакист!!!

255

Малтийския оракул

преди 5 години

Бойко ке падне у лето 2019 !!! През май...

254

Анонимен

преди 5 години

време е да изметем крадливата шайка, която е узурпирала всички държавни институции и власти с подставени лица, с единствената цел да останат на власт и да се прикриват един друг за кражбите, които вършат. никой не ни е виновен, че продължаваме да търпим това безочливо и позорно управление. некадърни, нагли, крадливи и лъжливи. пожарникари и физкултурници превзеха държавата и правят каквото си искат безнаказано. срам!

253

Анонимен

преди 5 години

БойДуро каза, че само с бой ще си отиде!

252

анонимен

преди 5 години

Проклет да е този народ, ако не въстане против своите кръвопийци! Христо Ботев

251

Анонимен

преди 5 години

Дори Алековият *** блести пред Бойко с "интелект" и хитрост! Този екземпляр надмина всички граници на падението! Това е болест! Това излиза от нормите за нормален човек!

250

Анонимен

преди 5 години

Вся власт шуробаджанакам,дет са вика.Андрей Слабаков-баджо на Каракачанов.ваклия Ваклин дет натопи кметицата-племянник на Шашко Йорданов,Роднина,милиционер,роднина,милиционер,...

249

Василев

преди 5 години

Българският политически и бизнес елит показа, че не е достоен да води българския народ!Българският народ е предаден и мачкан от своя елит!!!Животът е жесток селяни прости, а вие сте валат!!!Агент Норман Касиди!ЦРУ!!!

248

!?!

преди 5 години

Тиквичка, продължавай да пишеш история! Завистливия народ реве, защото неможе и той да налапа апартамент на далавера. Ти си нашият ТИКВЕН МЕСИЯ!

247

Асен

преди 5 години

Събуждай се България и махнете Герб ?.. защо търпим ГЕРБ ? който крадат а народа мизерства ? Докога ГЕРБ ще търпим ГЕРБ