36

Анонимен

преди 5 години

До ГСМЗащо купуваш от Локой бе, не купувай от Лукойл, кой те кара да купуваш от Лукойл като има и други, и без теб ще минат Лукойл.

35

Анонимен

преди 5 години

Невто хима работи и с петрол марка Брент макар че не ну е основен.въобще един шут на лукойл и картелните маймуни е решението

34

GHT

преди 5 години

нищо не ви е скъпо, даже са ви много евтини горивата. Просто сте с 5 гр. мозък и не знаете как да карате. Заследил съм, че в София между всеки два светофара няма смисъл от рязко ускорение и каране с повече от 30 км/ч. Ускорявам си плавно и не вдигам повече от 30 км/ч, и дори така понякога ми се налага да спирам като наближа следващия светофар. А вие карате като луди, все едно сте на състезание - рязко ускорение, състезание до светофара, който е червен, наляво-надясно, спирачки. Похабено гориво.

33

Анонимен

преди 5 години

Я да преговорим, с американски (европейски) заплати не можем да се купим руски горива. #КойЕВиновен?

32

ГСМ

преди 5 години

Защо винаги ни се навира повишението на сорт Брент при положение че инсталацията на Лукойл не е пригодена да работи с него?Защо винаги се изтъква повишението на петрола на борси от които Лукойл никога не е купувал?Защо примерно в Македония която купува дизел само от Лукойл цената на дизела е с един лев по-ниска отколкото у нас?

31

Анонимен

преди 5 години

Картела и лукойл са виновноците .решението е да вървят в затвора и национализация на невтохим Бургас

30

Анонимен

преди 5 години

Спрете да ни ОБЛЪЧВАТЕ нещастници! ПРИ СЪЩАТА ЦЕНА НА СУРОВИЯ ПЕТРОЛ ПРЕДИ ГОДИНИ ЦЕНИТЕ БЯХА ДРУГИ!!!!Скапани платени мижетурки джурналисти!

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Май 2008 година петрола бе $148!

28

Анонимен

преди 5 години

Докато има овце ще има и кой да ги стриже, купeте си по едно колело и цяло лято карайте с колелото, нищо няма ви стане за 3 месеца на тлъстите разбити дирници То банкянския бабуин и на колелетата ще тури данъци и винетки ама нейсе засега е безплатно.

27

Анонимен

преди 5 години

В България горивата на 95% идват от Русия. Всички фирми зареждат от Лукойл.А руските горива са калпави и петрола им се води 2-ро качество по международните стандарти.Качетвен петрол има в Саудитска Арабия, в Либия, Нигерия и др. страни от който обаче на нас ни е ЗАБРАНЕНО за внасяме. Там находищата са запазена територия на САЩ, Англия и още няколко западни държави.

26

Анонимен

преди 5 години

Зреждайте в Ромпетрол - поне част от измъчените ви левчета НЯМА ДА НАПЪЛНЯТ ДЖОБА НА РУСКАТА МАФИЯ!

25

Анонимен

преди 5 години

Аз за себе си разбрах едно:ако взимам 2 бонки заплатка,ще ми е през левия крачол че бензина бил 3 кинта примерно.

24

баровец

преди 5 години

Горивата трябва да са от 20 лв.за литър нагоре ! Да се видим кои сме хората с парите ! Не като сега *** и Пульо ми се качили на некви коли и обикалят като изоглавени.

23

Анонимен

преди 5 години

Еми скъпи са, защото например бензинът в Гърция е 1,40 EUR, а в България 2,40...И цените се гледат единица към единица, не да си обръщаме нещата в евро или левове. Реално за господин грък горивото е лев и четиридесет, а не два лева и осемдесет, както бихме го сметнали

22

Анонимен

преди 5 години

Бензина ни не е скъп, заплатите са ни африкански.

21

Анонимен

преди 5 години

Най - "евтини" - и НАЙ-НЕКАЧЕСТВЕНИ!!!За да може Златю Валев да подарява огърлици на жена си за по 100 000!!!М***** ви мутренска проклета!

20

Анонимен

преди 5 години

Аз зареждам от Еко и Шел но и там ползват бая много руски бок,лук на лукойл благодарение на картела.Въобще на лукокл трябва да се забрани да стъпва на бг пък и на който и да е пазар

19

Анонимен

преди 5 години

"Данните наистина показват, че у нас дизелът и бензинът бъркат най-малко в джоба ни и са поскъпнали дори по-малко в сравнение с горивата в останалите европейски държави."==========================================================Данните не показват това. Българският джоб на заплата е пълен с около 10 резервоара с бензин (усреднен случай), а европейският с 40. Обаче на колонката винаги искат еднакво! Без тези номера.

18

Анонимен

преди 5 години

Тази Събота в Австрия заредих А-95 на цена 1,29 Евро което е почти същата като при нас в момента! Обърнете го в лева /2,52лв/ и сравнете заплатите в Австрия и в България!

17

Анонимен

преди 5 години

Защото сте редки *** и крепостни селяни на феодалистите, демокрация не съществува, това е само параван на една шепа хора да станат свръхбогати .