63

Хъбчев

преди 5 години

А бе. Баце нали хъб такова, Кувейт на балканите, газ в Черно море такова, какво стана?

62

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"И след като си платил 100-на долара за роб, ще го гърчиш без почивен ден,"А ти след като си подписал трудов договор да работиш за работодателя за толкова и толкова пари защо ревеш, че ти е ниска заплатата?

61

Анонимен

преди 5 години

Нека не се забравя, че при арабеските, прислугата не може да пътува зад граница, ако робовладелецът писмено не им разреши - третира се като криминално престъпление!

60

Анонимен

преди 5 години

Мюсулмански ценности. А пък се обиждат, като им напомним че за нас са като ...

59

Анонимен

преди 5 години

До що не ревете?Никой не ги държи насила в германия, испаниа или англия.

58

Бизнесмен

преди 5 години

до АнонименАми напускайте бе, напускайте щом не ви харесват условията за работа. Защо само ревете, напускайте, кой ви спира?

57

Анонимен

преди 5 години

Всъщност е абсолютно права. Филипинките се продават от семействата си или за робини или за ***. Това е положението. Те дори и до средновековието не са стигнали.И след като си платил 100-на долара за роб, ще го гърчиш без почивен ден, по 24 часа на ден, щот иначе може да започнат да му минават някакви мисли, че има права.

56

що не ревете?

преди 5 години

Българите в Германия живеят много по-зле, работят като животни и в по-голяма мизерия и финансови притеснения от която и да е филипинска прислужница. А когато прислужницата си прослужи времето с което да покрие предплатата която е получила получава още пари и може да се върне в родината си с доста солидна сума.

55

Анонимен

преди 5 години

Причината за промяната в закона стана убийството на домашна прислужница от Филипините.!!!Нейните работодатели получиха смъртни присъди.A v BG koga?

54

Анонимен

преди 5 години

До Бизнесменето защо скоро такива като ии-"софия" ще ги пуснат масово производство, за да може т.н. "бизнесмени" да си потушат параноята от "опасните служители" и вместо да ги записват и следят, ще предпочетат да се доверят на "безопасният" и "безобиден" робот, който на всичко отгоре няма да иска "да почива" и няма да "мрънка за заплата"

53

Анонимен

преди 5 години

Има право момичето. Ако се дадат такива права на прислужничката, тя по нищо няма да се различава от повечето жени в Европа, които по цял ден са на работа, а вечер започват работата на прислужница в дома си.

52

Анонимен

преди 5 години

Ми тая манекенка ли е ?Леле боже какво плашило.

51

Анонимен

преди 5 години

Тая била робовладелец! Това може да стане само при арабеските! Тая нека не забравя, че не може пътува в чужбина, ако мъжът й не й разреши. Същото се отнася и ако реши да гласува.

50

Анонимен

преди 5 години

Европа съсипа бъдещето си с две Светони Войни и сега ще се "оправяме" с толерантност към диваци. Е това е фейк.

49

кучкар

преди 5 години

Абсолютно нарушаване на правата на човека ... че това е въпрос за ООН ... не за някаква *** с грим от Кувейт !!

48

Анонимен

преди 5 години

Това е истинска новина с истинско видео. Само дето упоритите европейци не проумяват , че мюсюлманите не стават за Европа.

47

Накратко

преди 5 години

Всите арабели са още в средновековието.

46

не се връзва

преди 5 години

Баси сериала , как така им взема паспорта и не им го дават то не е нейн , че да го взема изобщо елементарно Уотсън , второ има смени на работа или работа на смени (болнични ) това важи и за работливите японци с големите заплати ....... фейк нюз на килограм

45

Анонимен

преди 5 години

Арабките почти всички са красиви, чернооки, стройни, с тънки кости, с нежна и гладка, матово- кадифена кожа. Не са напращяли тетки трътлести като българките с кокоша кожа.

44

Анонимен

преди 5 години

Дамата е меко казано "изрисуваба"- с по три пласта грим. Как ли изглежда без него. Ми.......да не я гледаш.Щом има *** да висят в СУРАТТЕФТЕР к други подобни и да гледат таквиз "блогърки"...... абе NO COMENT.