29

Неа

преди 6 години

В детската градина учихме че е забранено шофирането и слушането на висока музика , защото можеш да не чуеш нещо важно - линейка , полиция , пожарна , някой друг който бърза , повреда в колата и т.н ....

28

guru

преди 6 години

Карам кола с над 200 кс. Извън града избягвам да карам с над 100 а на магистрала карам до 120. Пътувам спокойно и приятно. Достатъчно нерви хабим да се борим с обичайните ежедневни проблеми, за да се напрягаме и докато шофираме. Дълги години работата ми е била свързана с дълги пътувания и разбрах, че вместо да карам бързо е по-добре да тръгна малко или дори много по-рано. Правя дълги кафета по бензиностанциите, чета пресата,релакс! Удоволствие!

27

Анонимен

преди 6 години

фермера , много грешиш , има ли удар в предната гума целия автобус подскача и става не управляем , катастрофата е неизбежна , а тази хърла затри сумати семейства , кола не може да кара ,а с музики са занимава и то испреварва ,

26

Михаел Шумахер

преди 6 години

Лесно е пилотирането, когато си гений! Когато си обикновен човек, просто шофирай!

25

fermera

преди 6 години

Простата физика показва че нама как кола която няма 2тона да избута автобус който тежи 20тона.Достатъчно е било професионалния шофьор да не движи волана и автобуса щеше да избута колата настрани.А ТОЙ Е МИНАЛ ПРЕЗ АВАРИЙНАТА ЛЕНТА ЗА ДА СТИГНЕ В КАНАФКАТА.

24

Анонимен

преди 6 години

До 18 неуверена означава да кара бавно спокойно без да форсира колата без да набива рязко спирачки без да извършва резки маневри и тн.В чужбина това се нарича разумно.В Бг щото всичките са шумахери ама май Балкански му викат неувереност.

23

Анонимен

преди 6 години

Книжки в България да се издават само след навършени 35 години и долазано завършено средно образование с поне 5:00 успех! И без това е пълно с джигити, плачещи за взимане на книжките!

22

Анонимен

преди 6 години

Шофьорът на автобуса НЕ Е ВИНОВЕН !!!Това,че е можел да предодврати трягедията е съвсем друг въпрос ! Явно се е стреснал,завил рязко и нещата са се случили !

21

Анонимен

преди 6 години

Намерили ли са очна линия или червило на таблото? Явно просто е свалила сенника пред себе си, за да се натъкми за пред коча. Не знам колко проста и куха лейка е, но трябва да живее с мисълта, че е избила сума народ! Гнида!

20

Анонимен

преди 6 години

до 17 Е според теб тази( даже не е успяла да се напие отново и е била трезва)може ли на прав участък на магистрала да се нахака в автобус движещ се с 95 км/ч, ако е опитна шофьорка?

19

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаДали е говорила по телефона или е отклонила вниманието си по друг начин,по време на изпреварването това не променя нещата,обаче още веднъж потвърждава мнението,че шофирането е проста работа,но не е за прости хора!Не съм против жените шофьори,но когато си на пътя и не можеш да предвидиш,какво може да се случи при извършване на една от най-сложните маневри,на тази овца книжката трябва да се отнеме до живот!

18

Анонимен

преди 6 години

Ясна е историята с тази. Деградирала от алкохол пaча, която няма опит в шофирането.

17

До 15

преди 6 години

Какво значи неуверена, не познаваш правилника, знаците,маркировката или не можеш да управляваш автомобил? Как имаш книжка тогава ?

16

Анонимен

преди 6 години

е, айде стига тъпотии, жените да не сме ***? кво значи-трябваше да пътувам 100 км и се отказах...че аз всеки ден само в София имам по 80 км! това, че е жена, не я прави автоматично неспособна да шофира

15

Един Българин 2

преди 6 години

... Тази автобусна фирма ,признавам си , НЕ ми е от любимите и винаги съм избягвал да пътувам с нейни автобуси. Определено съм на мнение , че колите им НЕ са качествени , десета употреба и не се подържат добре... колкото да мине номера. Но конкретно за вчерашната трагедия ТЕ и шофьора им смятам , че нямат никаква вина. Само си представям Плевенчанката какво ли е правила докато изпреварва! Я си е търсела телефона ... я е говорела по него ... я си е мацала червило ... и е изгубила контрол ! :-(

14

Анонимен

преди 6 години

Жалко. Безотговорността и простотията пак взе превес. На жена взета книжка заради алкохол, като знаем какъв е контрола в България. Липса на елементарни умения Изпревари и тогава слушай за другият проблем. Жена съм. Наскоро трябваше за преглед да пътувам 100 км. Мога и щях да се справя, но се чувствах неуверена и го отложих. Рисково е поне за мен, натоварвам се, притеснявам се.

13

Анонимен

преди 6 години

Шофирала е с 120 км/ч. 29 годишна хлапачка.

12

Анонимен

преди 6 години

Клип на същата катастрофа в Китай. Загинали няма, защото всички са с колани.

11

Анонимен

преди 6 години

Звъннал й телефона и кифлата при взимането му си е отвлякла вниманието за секунда, две и се навряла в автобуса, а това за касетофона е пълна глупост - касетофони в колите имаше преди 10+ години! Това показва, че лъже. Мръс.на алкохоличка - чалгаджийка!

10

бай ПЕТКО

преди 6 години

Отнета книжка... за употреба на алкохол, а пробите били отрицателни... Да ви се чуди човек на НЕГРАМОТНОСТТА !!!