94

до 105

преди 7 години

О, да, тука е супер спокойно и въобще няма престъпност, а стандарта на живот и образованието са толкова добри и високи, че всеки който срещам по улиците е интелигентен и ерудиран, а радостта му се чете ясно по лицето докато си купува чисто новата кола която да кара по обширните гладки пътища.

93

Анонимен

преди 7 години

След всяка авио демонстрация на Радев, Роската тичаше да му стисне ръката на този Българин и му се радваше като малко дете, виждащо космонавт. Просто разликата между двамата е от земята до небето, БУКВАЛНО.

92

vidimvidim

преди 7 години

Еи сега ще видим кон боб яде ли, магаре в църква пърди ли, делфин вода пие ли???

91

Анонимен

преди 7 години

За пръв път някой изправя срещу Герб не гей, не някакъв брилянтин или сдухана кака, а генерал и то истински. Нещо като Списаревски!

90

Анонимен

преди 7 години

Този ще бъде "приземен" като сръбски МиГ-29. Или като ирански, иракски, сирийски........както си изберете......

89

Анонимен

преди 7 години

И след 10 години масово ще си говорим за пенсиите :D Наистина ли не виждате на къде отиват нещата?

88

Анонимен

преди 7 години

Козирува на курнелчето и гоце евала

87

реалист

преди 7 години

Ако първата му работа е да събере червения бокллук от позитано 20- пък и не само -на някой стадион и да ги обеси с пряко тв предаване ОК не е много демократично но явно трябва Иначе няма смисъл -това му е работата в крайна сметка като Генерал да трепе хора иначе е без полезен

86

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ направи грешка, че не привлече Радев за кандидат.

85

Анонимен

преди 7 години

Разбирам оставката му! След като чужди самолети ще охраняват българското небе, той и който и да е, шеф на какви ВВС ще бъде?! Ако е въпроса само да стои, да нелети и да взема парите - може и да си налягаше парцалите на генералския пост.

84

Анонимен

преди 7 години

Скъпи българи, съотечественици, ние сме в 21 век, ходете в западна европа и вижте какво представлява една развита страна в 21 век, която не е имала комунизъм в историята, какъв е начина на мислене там, как процедират, как работят, как си поддържат държавата, след това се върнете назад и вижте България, открийте разликите. Или питайте децата ви, те масово ще се изнесат натам в следващите години, защото вие ще ги прогоните с ниското си ниво на съзнание, все млади, кадърни български деца.

83

Анонимен

преди 7 години

За ген. Радев, БСП е начин на хранене!

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 85Ако беше пристанал на Борисов,тогава какъв щеше да бъде? И все пак,ако сметнеш,колко пари е получил точно от твоите данъци,едва ли ще му стигнат да си купи билет за метрото!

81

браво

преди 7 години

СУПЕР. ЕТО ЕДИН НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ ПОДКРЕПЕН ОТ НЯКОЛКО ЛЕВИ ПАРТИИ.ЗНАЕЩ И МОЖЕЩ ОСТАВА ДА ИЗЛЕЗЕТЕ И ДА ГЛАСУВАТЕ НЕ ДА МРЪНКАТЕ САМО

80

Анонимен

преди 7 години

"но някак си не ми се връзва това да го свалиш от самолета, и да го направиш не какъв да е, а президент?!"Президентът има само представителна функции има и съветници по сектори. Не виждам къде е проблемът, все пак подготовката на сегашния президент беше свързана с изготвяне на хороскопи и трафик на строителни работници. Радев поне е свикнал да ръководи звена, все пак беше командир и е свикнал да работи на държавно ниво.

79

Анонимен

преди 7 години

Герб имат право на още един президентски мандат, за да поправят грешката Плевнелиев!

78

Георгиева

преди 7 години

Достоен кандидат,интелигентен,ерудиран,с доказани професионални умения! Два пъти хвърли оставка,защото гласът му в защита на бг армия си остана глас в пустиня пред н.а.д.у.п.е.н.и.т.е на фащ бг слуги!Браво,Ген.Радев, от сърце Ви желая успех! Заслужавате да измина няколко стотин километра до посолството за да гласувам за Вас!Роденият да лети не може да пълзи!Успех!!!!

77

Анонимен

преди 7 години

Поредният клоун в политическият цирк на БСП!

76

Анонимен

преди 7 години

Нов руски посраник и хоп готови сме с кандидатурата. Смяяяях.

75

Анонимен

преди 7 години

Неблагодарник е този. Цял живот с парите от нашите данъци се е образовал, летял, хрантутили сме го... и сега си бие камшика за да пристане на ***.