40

Анонимен

преди 9 години

Язък за укрите ще си заминат още няколко хиляди заради прищевките на Порошенко,с дрънчене на оръжие не става м-16 на -40℃ не става за нищо.Просто нямате шанс ако ще да дойде и целия тихоокеански флот на краварите.

39

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Редно е санкциите да продължат... - мачът приключва само с нокаут...

38

Анонимен

преди 9 години

До СТРАНДЖАТА Много работи си виждал бе мамул.

37

Анонимен

преди 9 години

Абе за рублите не знам, ама *** дойдоха и по европейски национализираха ПФ. И после руснаците били виновни, а на нас и стотинки не ни останах.

36

Анонимен

преди 9 години

Кво да прави обонго, като послушна пионка - каквото му кажат. Нека има още и още санкции към Русия, така Русия най после ще се научи добро от врагове да не чака, и за нищо на тях да разчита.

35

Анонимен

преди 9 години

Кремълската хунта в шах.....и мат.

34

!@№

преди 9 години

До UnufriИскат да разкарат Путин, защото не им цепи басма. Така, както направиха с много други държави по света. Способни са на всичко и няма да пожалят нищо, за да постигнат целите си. А, те са прости - просто искат те да са на върха и да определят съдбата на света..

33

Петрова

преди 9 години

Обама да обяви,че ще върне 20-те милиона руснаци живеещи в САЩ на Путин и ще фалира *** само за един ден.

32

тя

преди 9 години

Много ги дразни Русия и са готови да вземат всички" мерки" за да я смачкат.Чудовища, с хитлеристки методи искат да покорят Света на своите интереси.Русия няма да им се даде и това ги вбесява.

31

se

преди 9 години

Войната тропа на вратата на Европа.Неканен гост отвъд океана идва.Дали ще се върне или ще попадне в капана на руската зима няма да има време да разберем.Ядреният апокалипсис все повече приближава и един континент ще бъде обезлюден.Има ли начин да се предотврати този сценарий.Има.и ток е -ЯНКИ ВЪН ОТ ЕВРОПА!Русия може да има грешки но САЩ прекалиха в стремежа си да командват по цялата планета и всичко е заради парите.Русия няма да чака и този път ще удари първа преди госта да е почукал!Жалко

30

до 23

преди 9 години

Да, явно това им е тактиката. Но е прекалено проста, несъобразяваща редица други фактори, и затова няма да се получи отново. Ще доведе до още по-голяма катастрофа, този път за всички.

29

Анонимен

преди 9 години

Нострадамус...вятъра носи барутен привкус!

28

Анонимен

преди 9 години

Свърши се с Империята на Злото.*** да се ,,разболява'' и да отива да се ,,лекува'' на село,в дачата.Като Никита Сергеевич Хрушчов.

27

дядомраз

преди 9 години

Радвай се на санкциите неразумний юруде! Нищо ,че и ние губим.

26

Анонимен

преди 9 години

АМЕРИКА ИСКА ДА Е НОМЕР 1!НО, ЗА ДА Е НОМЕР ЕДНО ДРУГИТЕ ТРЯБВА ДА СА СЛАБИ!ЗА ДА СА СЛАБИ, ТРЯБВА ДА СЕ КАРАТ, ДА СЕ БИЯТ, ДА СЕ УНИЩУЖАВАТ ВЗАИМНО!ЕВРОПА И РУСИЯ ТРЯБВА ДА СА В КОНФЛИКТ! АКО СЕ ОБЕДИНЯТ, АМЕРИКА ЩЕ Е ИЗЛИШНА!"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ"

25

Unufri

преди 9 години

А тези санкции за какво се налагат? Каква е тяхната цел? Някакво условие ли се поставя на Русия да изпълни?

24

Сега Светът я...

преди 9 години

... загази много здраво! САЩ пак правят необмислени постъпки, които ще излезнат на всички през носа. надяват се, че са географски достатъчно далеч.

23

Анонимен

преди 9 години

Абе, както помогнаха на нас, така ще помагат и на украинците. Честито.Американските централи ександират. Като има кой да плаща, що не.

22

1

преди 9 години

И така, кой разпалва конфликти по света ?

21

Болярина

преди 9 години

Франс прес припомня, че Обама неколкократно заяви, че е "контрапродуктивно" да се налагат допълнителни санкции от САЩ, без да бъдат координирани с ЕС.че те кога са се съобразявали със ЕС