33

асен

преди 10 години

Абе 100 човека на кръст ще ми блокират Софийският университет .. Я бегайте от тука мръсни наркомани

32

наско

преди 10 години

Искаме точен и ясен мотив защо не искат Орешарски ,какво толкова лошо причини на народа този човек и кой точно искат на власт ?????????????????????????????

31

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

До АлекБългария и сега може да изхрани и облече цялото си населения, но се краде страшно много и навсякъде!А за жилищата и земите - не бой се, ще ни изнудят да ги продадем евтино!

30

П.Петров

преди 10 години

До varg vikernes.Вина ги съм казвал, че нямаш и грам мозък и колкото имаш е все костен.Евреите и американците ли фалираха държавните предприятия, евреите и американците ли фалираха банките 1996-та. евреите и американците ли поляха черноморието и планините с бетон?Цък! До едно това са дела на кремълските слуги, днешни олигарси и мафиоти, бивши комунисти, ДС агенти, директори на бивши държавни предприятия, които са ограбили!

29

златко

преди 10 години

Защо крадете на държавата парите, като сте държавна поръчка?Държавата-всички ние като данъкоплатци-затова ли плащаме?След като университета не провежда обучение-да връща парите!дА ВРЪЩА НА СТУДЕНТИТЕ ТАКСИТЕ И НА ДЪРЖАВАТА СУБСИДИЯТА!това което се върши , е КРАЖБА!И КРАДЦИТЕ НИ УЧАТ НА МОРАЛ!

28

наско

преди 10 години

Журналист да ги попита какви са им точно аргументите ,защо искат да свалят правителството ! Много ми е интересно тия друсалници какво ще кажат ,какво са ги предупредили да говорят

27

митко

преди 10 години

Кой ви ги измисля тия смешни плакати ?? Не се мислете за оригинални сектанти ,мръсни !

26

nexussss

преди 10 години

Подкрепям студентите, защото и аз съм бил студент преди години, но трябва да им се изясни, че докато не се намеси АК-47 НИЩО съществено няма да се промени в тази територия с името България... До тогава единствения разумен ИЗХОД е Terminal 2 - Sofia Airport, другото си е мазохизъм и губене на време! Така, че ако искаме истинска промяна трябва ВСИЧКИ да изметем ЗАВИНАГИ производните на БКП т.е. БСП, ГЕРБ, СДС, ДПС, НДСВ, Реформаторски блокове и т.н. ***!!! ВСИЧКИ СА ЗА РАЗСТРЕЛ!!!

25

4321

преди 10 години

Долу има някъв ***, който ми обяснява че ако съм студент държавна поръчка нямам право на мнение срещу държавата. Приятелю, само ще ти кажа, че аз съм такъв студент - ти можеш ли всеки месец да живееш с 300-350 лева, от които реално ти остават 200 - защото другото потъва в такси, наеми за общежития и какви ли не щуротии свързани със ВУЗ-а. Айде не ми излизай с тия евтини номерца, искам да ти видя физиономийката когато разбереш че всеки месец живееш на минус 100-150 лева. Имаш 300, харчиш 450.

24

Priest

преди 10 години

Талибаните в Афганистан също се борят за морал. Техният морал е шериатът. Choose the right century!!!

23

Алек

преди 10 години

До Д-р МАХМУРЛИЕВНе знам защо си се заблудил, че капитализъма е "доброто". Ако искаш да не притежаваш нищо, бъди капиталист. Живей от заеми и си преследвай "американската мечта".Да не напомням, че в момента България води класацията (и то световната) по най-много жилища на глава от населението. Ако имаше капитализъм тук, нямаше да притежаваш и подметките на обувките си. Ако това е мечтата ти, моля емигрирай.Демокрация =/= капитализъм.

22

златко

преди 10 години

Следващата година никой да не се записва и да не записва детето си в СУ!този университет краде!Взема такси, а студентите не учат, взема държавна субсидия-милиони да обячава студенти , а не провежда обучение!КЪДЕ ДАВАТ ТАКА ДА СЕ КРАДЕ?

21

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Утре ще се застуди и ситният дъждец ще се окаже по-силен от 1500 полицая с палки, щитове и сълзотворен газ...

20

златко

преди 10 години

за тия дето кълнат комунистите- то добре, ама не е 1989та- и вас ви видяхме и вашите-от Иван костов до Бойко Борисов!видяхме ви, и на изборите българския народ ясно ви каза-НЕ ВИ ИСКАМЕ!дсб-НАЙ КРЕСЛИВИТЕ, НАЙ-ГОЛЕМИТЕ АНТИКОМУНИСТИ-ИМАТ 2,9% НА ИЗБОРИТЕ!

19

Priest

преди 10 години

Кой ще върне парите на студентите, които са платено и не могат да посещават лекции, заради протеста ? Пак държавата ли? Пак от нашите данъци ли? Преводът на талибани от езика пущу (Афганистан) е студенти. You're a perfect example!

18

СЪБЕДЕН СЪМ

преди 10 години

ОМРЪЗНАХА МИ ТЕЗИ НЕЗНАЕЩИ ПРОТЕСТИРАЩИ ?

17

Анонимен

преди 10 години

Браво на студентите! Да не се отказват

16

до като

преди 10 години

До Hello: Възмущавам си се на глас като първо...като второ кой си пък ти,че да ти давам обяснения кой съм аз ,и не на последно място не искам да ти втълпявам нищо....не мисля ,че е и възможно...

15

до Priest

преди 10 години

Държавата ли ми плаща следването или моите родители които имат 40 години трудов стаж? Научи се да мисли червен ***

14

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Българи, вместо Демокрация цари Анархия!Вместо Капитализъм има дивашко разсипничество!Защо скачахте по площадите с ръцете с двата пръста?Демокрация се прави от бели хора в бели държави!Капитализъм се прави от умни капиталисти - не от бай *** крадеца!