10

Анонимен

преди 11 години

Да е_а и простака му с ***... Точно на червен ***, като теб ли да доказват бе съсел ***... Тоя направо ме вбесява с кре.енизмите си...

9

тангента19

преди 11 години

Штанышев няма защо да се притеснява . Всички са креатури на БКП . Даже проф. Станков от Тракийския университет през мандат 2007 -2011 г бе общински съветник от БСП в Стара Загора .Родителите на премиера още през 60- те години са били в САЩ . Тогава не си спомням някой обикновен демократ да е бил дипломат на запад

8

НИКОГА ВЕЧЕ !

преди 11 години

БОЛШИВИШКАТА ИДЕЯ НЕ УМИРА, ПРЕДАВА СЕ ОТ БАЩА НА СИН! ДМИТРИЙ ЯКОВ СТАНИШЕВ ПРЕДАДЕ БОЛШЕВИШКАТА ЩАФЕТА НА СИНА СИ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ. И СЕГА НА СТАНИШЕВ Е ВЪЗЛОЖЕНО ДА ЗАЩИТАВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ! А РУСКИ ИНТЕРЕСИ СЕ ЗАЩИТАВАТ ЧРЕЗ КРЪВ И РЕВОЛЮЦИИ!Шумно парадиращият лидер на БСП СТАНИШЕВ е опасен не само за собствената си партия, както открито посочват изтъкнатите дългогодишни деятели на червената столетница Георги Първанов и Румен Петков.СТАНИШЕВ е опасен повече за страната!

7

Анонимен

преди 11 години

Най-важното е да се попречи на ГЕРБ да фалшифицира изборите за поредан път. Това е най- важно, пък кой ще спечели да реши народа, а не Цецо Крадецо.

6

Анонимен

преди 11 години

БСП ПОД ЛЕДА!ЗАВИНАГИ!

5

Анонимен

преди 11 години

Станишев го е страх,че ще изгуби изборите за пореден път.

4

глупост

преди 11 години

Ами Станишев, по-голяма глупост не сме чували.КОй си ти, та трябва да ти ДОКАЗВАТ??Всички нормални изповядваме ДЕМОКРАТИЧНИ ИДЕИ,като се почне от Иван Костов( получи ли алергия) до всички интелигентни мислещи хора.И вие се пишете демократи, но се кълнете, че сте продължители на столетницата.Тогава? Партията БКП беше ТОТАЛИТАРНА.Та Райков , Плевнелиев и новото правителство НЯМА какво да доказват.Под въпрос е вашата бсп-демократичност от 100 години.

3

ЯСЕН

преди 11 години

СЕГА СЪН НЯМА ДА СПИТЕ ,ЗАЩОТО ВСЕКИ МОМЕНТ МОЖЕ ОТ ДАНС ДА ДОЙДАТ ДА ВИ ПРЕБЕРАТ ,ЗА КРАЖБИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ КОЙТО СТЕ ВЪРШИЛИ С ТЕЗИ МОНОПОЛИ. А ЗА ТЕБ И ОВЧАРОВ ЩЕ ИМАТЕ ЗАПАЗЕНИ КИЛИИ С ЮЖНО ИЗЛОЖЕНИЕ!!!

2

pesho

преди 11 години

Мда, гейчо защо нищо не направи когато ти се отдаде шанса а? Защо сега лаеш ? Всички п*тки губят правото си да се изказват когато са имали възможността да действат.Дела трябват, а не думи !!!

1

асд

преди 11 години

Мазен съсел, когато ти се даде шанс да беше съставил нещо, но ти за пореден път се *** !