205

PACO-LOCO

преди 11 години

Taза на снимката има много хубав ***,преди години една фенка на ЦСКА по подобен начин си сваляше гащите.

204

до 239

преди 11 години

Не можеш да твърдиш това!Нямаш аргументи!!А аз имам за моите твърдения!!

203

az

преди 11 години

kraq na gerb tova be6e krai i kraq na ostanalite 240 par4eta

202

ПОЗИТАНО 20

преди 11 години

УРА ДРУГАРИ,ОЩЕ ДВА,ТРИ ДНИ ДА ПОСТАЧКУВАТ И ИДВАМЕ НА ВЛАСТ А ЕТО И НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО, ПРЕМИЕР, ДРУГАРЯ ГЕЙ серГЕЙ ,ВЪНШЕН МИНИСТЪР ДРУГАРКАТА МЕГЛЕНА КУКУНЕВА-ПРЪМОВА ,МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА ДРУГАРЯ РУМЪН ПУТКОФ-ПИШУРКАТА ,ФИНАНСОВ МИНИСТЪР ДРУГАРЯ ГОЦЕ ТРИПЕРА ,ВЪТРЕШЕН МИНИСТЪР АХМЕТ ДОГАН ,СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР ДРУГАРКАТА ЕМИЛИЯ МАЗНЯРОВА-ВЕРСАЧЕ, ИКОНОМИЧЕСКИ И ЕНЕРГИЕН МИНИСТЪР, ДРУГАРЯ Р. ОВЧ- ЕРП-ТО ,МИНИСТЪР НА МАЛЦИНСТВАТА БОЛЕН ЛИДЕРОВ !

201

Марио-37

преди 11 години

Без радикалност искам да ви известя толерантни-наивни Българчета,нищо няма да се промени за вашите деца ,както и внуци които ще са в същата поза партер както и вие изкарахте вашия живот в измислената от тлъстоядите-мутри-политици БГ-псевдо-Демокрация!

200

До 233

преди 11 години

А ти искаш да те дерат постоянно и да си караш с мизерната, но засега сигурна заплатка ли ? Робска работа. Робче. Робия до шия.

199

до 226

преди 11 години

Погледни се!Колко си ***!Режим на тока и заплати по 3 $ имаше тогава, когато комунистите сваляха правителствата и заграбваха властта!това се случва и сега!!Но е трудно да го разбереш, като си ходил прав под масата тогава и имаш 2 гънки в мозъка!!***!

198

Марио-37

преди 11 години

Време е за Президентска република с нова Конституция обърната само и единствено към Народа, като избесим всички политици управлявали БГ за 23 години преход.

197

анонимен

преди 11 години

Гербаджии народът ви дава ясен сигнал,че трябва да разрините целите фекалии които са произвели всички участници в енергийната мафия и да ги извадите наяве.Ако действително искате да останете на власт покажете всички кирливи ризи и тогава народът ще разбере ,че не се страхувате да изобличите всички играчи,в противен случай ще си мислим,че ви е страх и играете с част от тях.Покажете всички игри без да се плашите и народът ще е с Вас.Не ни оставяйте в ръцете на тия червени кожодери и марионетките.

196

МОРСКИЯ

преди 11 години

НЕ ИЗВРАТЯВАЙТЕ ПРОТЕСТИТЕ!!! ПРОТЕСТИРАМЕ ПРОТИВ МОНОПОЛИТЕ-ЕРП-ТА,ВИК,МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ,ЛУКОИЛ И ВСИЧКИ ДРУГИ ИЗЕДНИЦИ.КОИТО ПРОДАВАТ НА МОНОПОЛНИ ЦЕНИ С 50% ПО-ВИСОКИ ОТ ЕВРОПА!!!АКО СВАЛИМ ПРАВИТЕЛСТВОТО КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ? ХОМОСЕКСУАЛНИЯ ХАМСТЕР Сер-ГЕЙ ЛИ? ТА НАЛИ ЗАРАДИ ЧЕРВЕНИТЕ *** СА ТЕЗИ МОНОПОЛИ,ТЕ СА ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ!!!

195

РЕШЕНИЕ

преди 11 години

НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на стратегическите РЕСУРСИ и ОТРАСЛИИЗГОНВАНЕ на КОЛОНИАЛНАТА ПАСМИНАВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на БЪЛГАРСКАТА АРМИЯНЯКОЙ ГРОБар, да изкаже друго мнение, и да аргументира?!?

194

До Старец

преди 11 години

Явно нямаш абсолютно никаква идея от електричество. Сега си показа истинското провокативно герберско одрискано задниче. Толкоз сте елементарни и прости, че се издавате постоянно.

193

Старец

преди 11 години

Вие сте поредните куклички, които комуноидите манипулират!!Р.Овч. играе ганга стайл от кеф!

192

Марио-37

преди 11 години

Колкото така наречените власти в измислената псевдо-Демокрация БГ са независими една от друга толкова повече никой не им търси отговорност,а ние им ставаме все по зависими роби ,роби и пак роби.Време е да вземем нещата в свои ръце и да укрупним нещата в полза само и единствено на нас честните,а от там бедни граждани с клеймо 23 години геноцид!

191

До Старец

преди 11 години

Е па и кво от тва ? Какво променя тва ? Нещо съвсем стана неадекватен и не ти се разбира какво точно искаш да речеш... Изрази се ясно. Ква криза кви купони кви режими... Искаш да ни кажеш, че ако намалят цената на тока и няма да ни стига ли ?

190

PUSTINIAKA

преди 11 години

peite i pla4ete , kato doide Merdzevata s evroto she e 200e. zaplata i 300e. tok...

189

Анонимен

преди 11 години

До До Старец ще го произвеждаш като въртиш на баща си х.. и глледаш как семейството и духа *** мръсен

188

Прогнозата

преди 11 години

До края на другата седмица хората ще започна да изнасилват ГЕРБерастите по улиците и неокастрени колове в гъ3о8ете!

187

Анонимен

преди 11 години

Към всички полицаи, спрете да защитавате мафията ,застанете на страната на народа от който вий също сте!!!

186

Старец

преди 11 години

Тук пишещите оигуфени и жалки девеочовци не са виждали криза, купони, режим на тока и заплати по3$!!Нищо ще ги видите!!!И ще ги опитате, а Другарите пак ще ви се смеят, щото ви клатят както си искат!!Тъпънари!