33

nixx

преди 11 години

Автора си е прав, посланието е популистко, но народа е ***, та даже ***. Вие пращате смс-и за ВИП Брадър, Вие гледате малоумното предаване, Вие плащате хонорара на Памела Андерсън. Не държавата. А за държавата е кратко и ясно - "Всеки народ си заслужава управниците".

32

Бай Иван

преди 11 години

както каза адаша Иванколкото по-малко телевизия гледате толкова по-добреи се избягвам да гледам БТВ.

31

циник

преди 11 години

Браво на автора-адвокат на НОВА ТВ.

30

Me4o

преди 11 години

Я! Имало и нормално мислещи в тази страна! Направо ми се повръща от тази картнка! И по-голямата част от постващите я са участвали в избирането на това правителство, чието задължение да се погрижи за лечението на тези дечица!

29

Анонимен

преди 11 години

Леле майкооооо! Бюст ли е, а чудо ли е :)Но все пак, ако трябва да разсъждавам с по-голяма глава, наистина телевизиите отделят твърде много пари за тези риалити продукции. Спокойно може да се намали бюджета им, а повече средства да отидат за подпомагане на различни благотворителни каузи. Демонстрирайки социална отговорност, телевизията може да спечели много повече (не само във финансово отношение), отколкото от ВИП Брадър. Но явно мениджмънтът им е на друго мнение.

28

Почти съгласен

преди 11 години

Почти съм съгласен с редактора. Не е вярно, че докато се възмущаваме срещу някой си ние да речем даваме рушвети за това или онова. Това е наследено не от сега. Това е от преди. Предпоставката е, че иначе няма да ти обърнат внимание. Относно звездите, те са в небето. На земята всички сме хора. Много правилно в статията е, че ако не ти харесва нещо сменяш канала. Да допълня, просто махни тези канали и остави образователните. Ето тогава ще имаш полза.

27

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

Който не харесва ,да гледа държавни телевизии ,има БНТ ,БТВ ,имате избор !

26

Анонимен

преди 11 години

Няма да прочета статията защото е цинична. Посланието на картинката е ясно, хората които я одобряват ясно съзнават че бизнеса си е бизнес, въпросът е колко хуманен може да бъде той и кому е нужно още един чифт силикони сред толкова много мутреси и *** мажейки се за певици.

25

Все Още Българин

преди 11 години

Ами върнете всичките си субсидии и референции които сте получили до момента от държавата. Как така станахте частно дружество, като трябва да прибирате милионите от реклама? А как започнахте?

24

х ..... и

преди 11 години

до ... моля Ви опиши какво е това джелинк

23

Анонимен

преди 11 години

Циците на Памела са си циците на Памела.Инвалидите са си инвалиди.Тия изхарчили четвърт милион за да дойде тая и да покаже тва онова.Не се ли възмущавате от това че някой светски бизнесмен"тигро-лъв" е изпукал тая вечер 10 бона за 15 минути в някое казино?Изшмъркал е още 2-3 и е дал още толкова за ***?А после се е метнал на последната цедка на стойност хонорарът на тая цицорестата по горе и е отишъл в Слънчев бряг.На тая поне за 300 бона ще и се радва който иска.Пък дали е хубава..

22

Pimp C

преди 11 години

ДА! НО след като са "ВИП" може да играят благотворително и парите от хонорари да дарят!!! Ти мишко който си написал тоя поръчков материал!

21

В обобщение

преди 11 години

В крайна сметка на никоя частна медия не й пука реално за българите или й пука само до толкова до колкото да я гледат, да пращат SMS в глупави игри, реалита и др. бълвочи, да й вдигат рейтинга, за да може медията да дере мощно рекламодателите си, а акционерите да имат тлъсти дивиденти. Ако сте истински българи и носите истински български дух, няма да се оставяте да ви залъгват с "лъскави опаковки", едно време салама си беше салам във вестникарска хартия, а днес е *** в "шарена опаковка"....

20

Иван

преди 11 години

В крайна сметка решението е лесно! Спираш (ама наистина спираш, не на приказки) телевизора и като видят, че това никой не го гледа, друг сезон няма да има. Аз например БиТиВи не съм гледал от март! И не, не лъжа, защото просто по този канал няма какво да гледам. Нова гледам изключително рядко вече, гледам основно Нейшънал Джиографик и Дискавъри, там поне има нещо интересно и полезно! Така че решението е просто - вместо да се гневите, игнорирайте тези телевизии! Ама не, нали е клюкария, не може!

19

Saiman

преди 11 години

nikoga ne sam go gledal tova predavane i nqma da go gledam shtoto za mene tiq ne sa nikakvi vip nito pak tova predavane e nqkakvo vip smeshnici zemete pochnete da se zanimaate s neshto palnocenno a ne tiq mi ti gluposti i tiq sa takia brothers vatre che nqmam dumi a pyk za jenite koito uchastvat trqq napraite vip sisters

18

KZL

преди 11 години

Простотията ходи по хората, не по животните!!!Приятно ви гледане!

17

Анонимен

преди 11 години

"Който не ги харесва има избора да смени канала, да не им пуска SMS-и и да не бъде част от тяхната програма. "Много вярно казано. Аз ще добавя само, че ако зрителите пускат SMS-и на номерата, които събират пари за лечение на деца, вместо за някаво реалити, парите им ще отидат за нещо далече по-смислено.

16

гурбетчия

преди 11 години

Абе българинът е мирудия на всяка манджа ,дори и на частните телевизии вече държат сметка за какво си давали парите ,защо пускали чалга и пр.!

15

Анонимен

преди 11 години

Бойкот на телевизиите - БТВ вече не го гледам, спирам и НТВ - минавам само на интернет ... Проститутките вън от България !

14

Насо

преди 11 години

Браво на автора!