16

R

преди 11 години

Истината е тук!

15

До 13

преди 11 години

В новините в 18ч. помислих.че не съм чул добре и за това в 20ч. слушах внимателно.Жената казваше,че започнал да говори на български.Чудя се как на журналистката и никого не му направи впечатление?

14

Анонимен

преди 11 години

Атентаторът изобщо не е бил арабин, това е игра на Цру ,Мосад, и Борисов, тези обиколки из рентакарите са за заблуда и да се изгради версия че е атака от Иран. Въвлечени сме в най долната игра!

13

_Ястреб_

преди 11 години

Винаги съм се възхищавал на осведоментастта на американските и специално, на израелските секретни служби! Ако ги помолим на удобен език, сигурен съм, че те ще могат да ни предоставят също и списъка с предстоящите атентати на Хизбулах! Знаят си хората!! ;-))

12

До 9

преди 11 години

Това което казваш сериозно ли е или се бъзикаш?Че говорел Български.

11

Анонимен

преди 11 години

Ние така се вързахме за колата на САЩ, че ще почнат атентати и по българите в България... дано да съм лош пророк Но за мен Петолъчката също беше атентат.А обработеното там оръжие не се знае дали не е при "бунтовниците" в Сирия.То не се иска много ум, за да го допуснеш.

10

Цирк "Америка&q

преди 11 години

Абе нещо в последно време забравиха за Ал Кайда тези от Хамериката и техните кукловоди от Синедриона ! Защо ли ? Не са на мода вече алкайдците , може би ?

9

Алов до 8

преди 11 години

Та нали премиерата трябва да се запомни.

8

ТИКВАТА ДА КАЖЕ

преди 11 години

В репортаж по К-1,собственичката на рентакара казва за атентатора:Първо искаше кола за 4 дни,но като видя,че му снимаме шофьорската книжка,започна да иска само за един ден.Говореше английски с арабски акцент,но като му отказахме ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ. Защо това не се коментира никъде?

7

Анонимен

преди 11 години

Те по - хубаво да си се занимават с техните проблеми . Днес на премиера на филм са убити 12 души и са ранени 50 .

6

Анонимен

преди 11 години

Те знаят колко атентата са намислили от Иран... ИЛИ може би знаят колко атентата ще инсценират за да обвинят Иран...

5

Алов до 2

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен адаш и не само това ами поне като се влиза на летищата да раздават на входа схумофони та след обичаен взрив хората после като ходят на дискотека да не кресхтят да им усилват още музиката.

4

кл

преди 11 години

защо агентите на цру и мосад са пристигнали два дни преди атентата в София и веднага се намесват в разследването,да не би някой да сбърка и да ги обельоса ,че те са виновни за атентата,позната история

3

Анонимен

преди 11 години

хахаха ,кат немате новини поне не пишете глупости бе!!!! Това сочи поверителен доклад на полицията в Ню Йорк, цитиран от Ройтерс. Аз сега чакам доклада на полицията в Бургас за кризата в Испания....

2

Анонимен

преди 11 години

кучетата си лаят, керванът си върви :)

1

Анонимен

преди 11 години

bla-bla-bla