14

!!!

преди 12 години

Правителството трябваше да плати договори, сключени от други. Мислете малко, че няма да ви стигнат храчките.

13

Анонимен

преди 12 години

11, прав си предишното правителство вдигна пенсиите, а сегашното правителство ги плаща увеличените пенсии! Точно така се закопават политическите наследници!

12

аз

преди 12 години

Дянков си свърши перфектно работата ... работодателят му е ще е доволен. А българитя кучета ги яли :(

11

о1 11-ти

преди 12 години

ИЗвинявам се, коментара ми беше за НОМЕР 3!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 12 години

Резервите са бели пари за черни дни. В момента е криза и е по добре да намалим резервите от колкото да увеличим данъците!

9

Изхарчихме 5 млрд. лв. резерви заради кризата. Сега - заемКАКТО СЪМ КАЗАЛ ОТДАВНА - СТАНИШЕФ Е ВИНОВЕН...ИЗХАРЧИХМЕ 5 МИЛИАРДА ЗАРАДИ НЕГО.АКО НИ БЕШЕ ОСТАВИЛ 20 МИЛИАРДА - И ТЯХ ЩЯХМЕ ДА ИЗХАРЧИМ. ЗАТОВА ДЕТО НЕ НИ Е ОСТАВИЛ 20 МЛРД, Е ВИНОВЕН ПАК ТОЙКОНГРАЧУЛЕЙШЪН

8

до 9

преди 12 години

Байо, предишното правителство нищо не е оставило, тогава ви вдигнаха заплатите на 270лв... и пенсиите , нали, ама сега не сте виждали пари сигурно от 2 години насам, но инъче добре ви плащат да драскате глупости в нета! А Иван Костов като премахна нулите на парите не ви ли стопи сметките бе, ей!!!!!! Тиквеници!

7

Анонимен

преди 12 години

Колко обесихме за НАЗИДАНИЕ??????

6

Анонимен

преди 12 години

Ахааааааа, значи оня дето режеше лентички през последните две-три години не е харчил негови пари, но въпреки това имаше наглостта да си присвои заслугите за тия неща. Жалко човече, дано на изборите го изритат заедно с жалката му партийка от управлението!

5

Анонимен

преди 12 години

НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ОВЦЕЕЕЕЕЕЕЕ сме!

4

haha

преди 12 години

Така е г-да "ДЕПУТАТИ" като си ги раздавате като бонуси, сякаш не сте виждали никога пари..... Върнете бонусите и пари отново ще има в бюджета! Като не можете народа ще ви пратим на съд в Страсбург!

3

Азъ

преди 12 години

Страшното е, че историята на виденовата зима се повтаря.Хората се наплашиха и прибраха парите в банките,които имат отрицателна ликвидност ....и зимъска...1евро=4лева.И пак дууухаме....супата!А валутния борд не е закован вовеки.И банките пак яе ви гарантират влоговете, ама те ще са обезценени...СТРАШНО Е!

2

Анонимен

преди 12 години

Статията не обръща внимание на факта, че предишното правителство остави задължения за милиарди без да имат покритие и основно те стопиха резерва!

1

Неделя

преди 12 години

Заради това ли ГЕРБ харчеше така смело всички държавни резерви?! За да може да набута държавата в дългове без друга опция?!