51

Анонимен

преди 12 години

Гербаджиите що нема уволнения бе? Нали бащицата нещо се прави на големец миналата седмица, че кой до петък не е върнал парите ще се уволнявате? *** май и вие сте царе на приказките и тотални нули на действията. Смешници!

50

Анонимен

преди 12 години

Благодарение на ГЕРБ и привържениците им , скоро ще преживеем дежа вю...Върнаха ни в началото на 90-те години........

49

Анонимен

преди 12 години

Преди няколко дни на пресконференция Станишев заяви,че са раздавани десетки милиони бонуси и го повтори и потрети,на което не повярвах!Днес, обаче щом и Шарков го потвърждава,ми се иска цялата гербаджийска пасмина на стадион "Васил Левски"И С ДЕСЕТИНА КАРТЕЧНИЦИ...КАТО В ЧИЛИ!

48

Дянков

преди 12 години

То добре до тука, ама като издумкаме фискалния резерв и сребърния фонд - откъде ще си вземаме бонусите...

47

тъп и прост

преди 12 години

Въпрос - защо когато човек негодува че герб не се справят то веднага бива наричан комунист ???!!!!!АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ,НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ,НЯМА И ДА БЪДА - НО ТЪЙ КАТО СФЕРАТА НА ДЕЙНОСТJА МИ ИМА ВРЪЗКА С ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ МОГА ДА КАЖА САМО ЕДНО - ТАКАВА КОРУПЦИЯ И ЛОБИЗЪМ КАКВАТО ИМА СЕГА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ...имаше при Костов,при Царя,при Станишев НО ТАКАВА КАКВАТО Е СЕГА НЕ Е ИМАЛО !!!!

46

ИК

преди 12 години

Повече от 20 години гледаме цирка в България.На манежа БСП , ДПС , СДС, НДСВ сега трябва да се включи и ГЕРБ.Лошото е че те се опитват да са дресьорите а ние дресираните.Пък и Петър Стоянов каза "кажи си Иване" може да му е дошло времето.А Мартинчо само може да е"портата" в политиката.

45

х

преди 12 години

Хора, вдигат отново всичко-ток, вода, гориво, парно, яйца........ Не е възможно това! Кога ще го спрем ние, защото е явно, че те няма да го спрат!

44

чиновник

преди 12 години

Ще върна парите от бонуси когато Боко-тиквата и неговата дружка Цветелина Бориславова върнат откраднатите стотици милиони от народа !

43

народ

преди 12 години

Браво, Шарков! Ако е вярно, а едва ли не е, защото ти си отговорен и честен човек, то става съвсем страшно. На кои лица са давани бонуси? На членновете на Партията,която вече е на ЦЦ или на враговете? Интересно е.Кой ще отговори?

42

11111111111111111111

преди 12 години

До всички *** превърженици на Герб, тук въобще не става въпрос за история кой в миналото колко е крал, ял и ***. Тук става въпрос за кражбите, убийствата, геноцида на Герб. Запомнете го *** набийте си го в *** герберски кратуни ще си платите всичко *** такива

41

Aнонимен

преди 12 години

Това са 86 126 831 лв...............Абе тюфлеци затова ли плащам данъци????!!!! Имате ли идея с тези пари колко деца можеха да се лекуват???!!! На фона на тази сума догановия милион е смешен........

40

Анонимен

преди 12 години

Червените олигарси управляват България, а вие си гласувайте. Не им пречите.

39

до 49 от д-ра

преди 12 години

а изкаш ли да ти смачкам мутрата, плашило? Писна ми от *** герболетки бе, само като кокошки кряскате една и съща песен ама вашите яйца не стават!

38

Анонимен

преди 12 години

кой бил по- крадлив? май от СДС по- крадливи няма

37

Анонимен

преди 12 години

NQMA DA GLASUVAM ZA GERB NAI GOLEMITE KRADCI SA A UJ TE SHTQHA DA SA NESHTO PO RAZLI4NO OT PREDNITE .AMA IMA EDNA POGOVORKA KRADECA VIKA DRAJTE KRADECA VSE PREDISHNOTO PRAVITELSTVO IM VINOVNO MRASNI BOKLUCI OT GERB

36

Анонимен

преди 12 години

Алоооо комуненцатаболят ли ви още дупенцатаа сърбят ли ви, ако ли даидете пак при Доган ага!С по-здрав поздрав ваш Мустафа ***!При желание ще ви *** на червен чаршаф и ще останете предоволнинищо че дупенцата вище са малко болнино бързо ще ви минеи ще бъдете щастливи а коментарите ви още по-дръгливи-червени свраки кресливи!

35

Анонимен

преди 12 години

Българите са разделени уж на партии (уж щото който и да изберете все избирате ком. соц. агенти на ДС). Тях не ги интересува кой може, а кой е от "нашите". А "нашите" всички са едни и същи.

34

Анонимен

преди 12 години

Преди няколко дни на пресконференция Станищев заяви, че са раздавани десетки милиони и повтори десетки милиони, на което не повярвах!Днес,обаче щом Шарков обяви тези цифри ми се иска цялата герберска пасмина на стадион"Васил Левски"и с десетина картечници.... ,като в ЧИЛИ!

33

Калин

преди 12 години

ТОЯ *** ТОТЬО Е ТАКА ЛИСИЦА .. ТАКА СМУЧЕ .. А ОНЗИ БОЙКО И ДЯНКОВ ГО ТЪРПЯТ.. ЯВНО ГЕРБ ВЕЧЕ СЕ ХРАНИ ОТ СОЦИАЛНИТЕ ПРОГРАМИ .. :)

32

yy

преди 12 години

не са ви виновни седесарите,че ви изкарват кирливите корупционни схеми,ама ако узнаете,че в НАП,НОИ,ИНСПЕКЦИЯ ПО ТРУДА,ТЪРГ.РЕГИСТЪР на тримесечие и работещите в слкадовете-архив си получават на всяко тримесечие по 3 раб.заплати,а ВИЕ ГЛУПАЦИТЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СИ ПЛАТИТЕ ТОКА И ОСИГУРОВКИТЕ НА ПЕРСОНАЛА,дали ще гласувате за ГЕРБ...ОТНОВО