80

ФАШИСТ

преди 12 години

*** ИМАТ РОДИНА - ИНДИЯ ! ДА СИ ВЪВЯТ ТАМ !

79

Данъци

преди 12 години

Дянков и Бобо ни размазват от данъци, а такива *** не плащат стотинка. Как се очаква българинът да си плаща данъците, когато вижда че и най-тъпия *** може да НЕ плаща данъци?

78

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се въведе американската правосъдна система. 12 случайно избрани съдебни заседатели. За да има контрол. Също така народа трябва да контролира и следствените органи, прокуратурата за да няма прикриване на престъпления.

77

458

преди 12 години

Протестите ще пподължът докато не бъдат задържани и съдени синовете му, всички *** барони, мутри, подкупни съдии и прокурори.

76

Гошо Тъпото

преди 12 години

Да се изтарашат къщите на рома Киро и да се намери...короната,която той е...гепил от цар Ивайло;на...цар Киро да се вземе...короната,не главата(запетайката е...плаваща и ако някой я премести,няма да...сбърка).

75

ФАШИСТ

преди 12 години

БЪЛГАРИ С МОХАМЕДАНСКО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ СА МОИ БРАТЯ ! *** са плазмодии на ОБЩЕСТВОТО!

74

Маги

преди 12 години

Трябва да се направи проверка какво движимо и недвижимо имущество, и какви банкови сметки имат той и семейството му, и да се търси произхода на доходите му. А като не може да го докаже - да му се отнеме имуществото в полза на държавата.

73

Гласувайте умно !

преди 12 години

Този *** ще се оттърве. Просто ще му вземат златото и ще го държат докато се забрави. После ще се махне от България и това е. Избираме неточните хора да ни управляват после се чудим защо нищо не се получава и си оставаме най-гадната и корумпирана страна в Европа.Гласувайте умно !

72

до 62

преди 12 години

Това го знаем много хора, но не можем да се организираме както младежите срещу бедните ***.

71

ВВ

преди 12 години

ЕЙ МНОГО Е ГНУСЕН ТОЯ,НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ!

70

Анонимен

преди 12 години

"69-годишния Кирил Рашков, по-известен като Цар Киро"... Вместо да уточнявате как е по-известен просто си го пишете Кирил Рашков или Киро *** и скоро ще стане и така известен!

69

Бай иван

преди 12 години

най вероятно не знае да пише като повечето си събратякакво стана с *** които на излизане от къщата на Рашков бутнаха 2 *** полицаикакво стана със служителя на МВР дал пропуск на цялата фамилия рашковиискаме отговори

68

@@@

преди 12 години

Е,че няма лошо,какво.Отправял,човекът,закани за убуйство,после ги изпълнил,сега що да не го обвиним,че не е подавал данъчни декларации.

67

дебелия мангал

преди 12 години

ЦАРЯ СИ Е ЦАР....НЕ МОЖЕ ДА ГО ВКАРАТ В ПАНДЕЛТА///КАЗАХ...И ВСЕКИ ГО ЗНАЕ...ЦАРЯ Е ЕДИН И ТОИ Е ЦАР КИРО.....ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ...СВОБОДА ЗА ЦАРЯНЕВИНЕН Е......ДА ЖИВЕЕ ДОБРАТА ПОЛИЦИЯ....ДА ЖИВЕЕ ЦАР КИРО...

66

Анонимен

преди 12 години

Протестите в цялата страна трябва да се преместят пред съдебните згради там са истинските виновници за всичко .Вместо да съдят престъпниците съдиите се чудят по кои параграф да ги оненинят .всички знаем че са корумпирани и в Европа го знаят ЩЕ ВИДИМ ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОНдокато не изринем тази пастмина от там. Държът се като богове и с право защото са независими .НО Е ВРЕМЕ ДА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ НЯМА ДА ТЪРПИМ ТОВА призовавам всички протестиращи днес да тротестираме пред съдилищата

65

брб

преди 12 години

Мишо бирата ..сега тоз ***. Ха на бас че ще им е еднаква съдбата. Честно да ви кажа едно не разбирам. полицаите ни толкова ли са оскотели че бият деца. Е ако съм на тяхно място самоуважението ми няма да позволи да налагам хлапета и да пазя имота на някакъв генетичен ***. За жандармерията важи същото. Направо ме е гнус че тези са българи. Само не ми обяснявайте че изпълняват заповеди.

64

Анонимен

преди 12 години

До 39 Да не пишеш за погребението на 6 турски войника убити от кюрдите преди 3 дни

63

до 57

преди 12 години

Понякога е иронично :)

62

Спонсор на МВР

преди 12 години

Властта на закача *** защото демокрацията налага да се спазват правата на човека, а щетите нанесени от *** ги възстановява народа.

61

Анонимен

преди 12 години

А малките нагли ***- внуците му!!!По думите на хората от Катуница те са още по-нагли и агресивни и от него.Отправяли са и заплахи.С тях какво ще стане???