16

DO 11

преди 13 години

EDIN PO EDIN 6TE SI OTIDETE VSI4KI DONOSNICI.TI LI4NO NE ZNAE6 KAKVO E 4EST I DOSTOINSTVO,NE GOVORI ZA KALINKI I PEDITA 4E CQLATA VI PARTIQ E SAZDADENA OT TAKIVA OTREPKI KATO STANI6EV.

15

ааа

преди 13 години

И кво? Накрая всички антикомунисти запяха в хора на Позитано? Костов, Софиянски, Царя, Волен, Янка... Жалко за тях, защото народа е на страната на ГЕРБ! Смело напред - вън доносниците от дипломацията!

14

Справедлив

преди 13 години

Лустрация е целта, дедо Корнезов.Нещо което никой "демократ" не посмя да прокара и си патим от "ченгета" и прилежащите им Черва над 20г.Една от причините да сме на тоз хал е продажната ви самозабравила се гилдия.Такива алкохолоунищожители като теб и нищонеможещи като Дон Домат зад теб ни клатят, дебелокожи "професори" такива!!!!!! Ай сиктир от паветата най-накрая.

13

българина

преди 13 години

Корнезов като същински Матросов брани другарите , да трябва да има лустрация за тези който бяха щатни или не агенти на 6-то управление.За другите който са шпионирали навън в името на България не трбява да има,все пак те са помогнали на нашата родина с технологии и влияние в световен мащаб!

12

Яко

преди 13 години

Ситуацията съвсем се ***... Едната част на полтическия елит са агенти на ДС, другата част на политическия елит са специалисти от калибъра на Лъчо Мозъка... Не мога да се ориентирам кои са по-полезни за нацията...

11

;-)))))))))

преди 13 години

TEZI HORA JIVEQT O6TE V MINALOTO.TE PRODALJAVAT DA ISKAT I NIE DA SI OSTANEM TAM.DRUGARI NE ISKAME DA SME KATO AGENT GOCE I HORATA KOITO PRODAVAHA I MAIKITE SI ZA DA SA DOBRE S VA6ATA PARTIQ.NE ISKAME DA SME DONOSNICI KAKTO VI HARESVA NA VAS.VIE SI STOITE V *** TAM SE 4UVSTVATE UDOBNO NO NE ISKAITE TOVA I OT NAS.

10

хаха

преди 13 години

ГЕЙберите имат на разположение много калинки,стриптизиьорки и *** ,които трябва да се устроят на работа някъде......!!!

9

поет

преди 13 години

Курнезов, *** и Курумбашев хапват курнишони с курабии!

8

da

преди 13 години

Браво номер 1

7

Анонимен

преди 13 години

Пак се започна с БСП-МСП! Та нали всички са омърсени отдавна?Трябва да лъснат и *** на *** преди 10-и ноември.

6

ИЗРОД

преди 13 години

Повръща ми се от този Корнезов! *** гад безподобна!

5

Анонимен

преди 13 години

За агентите на ДС разбрахме.Какво ще се споходи агентите , работили в полза на чужди държави?

4

муню

преди 13 години

че те всички там са такива ...

3

Предложение

преди 13 години

Ако е гарга да е рошава - Лустрацията трябва да е пълна и същите да не могат да заемат никаква висша управленска държавна длъжност!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 13 години

ха хаАтака също се противопостави на управляващите и декларира, че няма да подкрепи предлаганите промени." Всичко си идва на мястото с големите "антикомунисти" от атака!Смееех

1

Анонимен

преди 13 години

Гадна нагла комунистическа *** е тоя Корнезов!!!