80

Любомирчо

преди 13 години

Днес бг сменете заглавието. ОСЪДЕНА Е НА СМЪРТ ЗА СЪУЧАСТИЕ В УБЙСТВО НА МЪЖЪТ СИ.

79

Анонимен

преди 13 години

около 10 % от изнасилванията по света са от жени върху мъже.мъжете просто много рядко го признават от страх че ще им се смеят

78

ivanov,sliven

преди 13 години

ako tova se vavede v balgaria ste ostanem samo maje.

77

едно и също е

преди 13 години

Не се карайте, мъжете наистина изневеряват, ама нали го правят с жени, не ми се вярва всички жени с които изневеряват да не са обвързани, така че и жените и мъжете го правят горе долу еднакво

76

с.

преди 13 години

Баце,не си в час изобщо!Обесването е безболезнено ако ти се счупи врата!Иначе е мега кофти изживяване!Я влез в гугъл и напиши hanging execution video!Ще видиш публична екзекуция в Иран на двама мъже и една жена!Въжетата са завързани за една метална греда,която пък е завързана на стрелата на кран!Чуват се маймуноподобни крясъци аллах акбар и краниста вдигна стрелата нагоре!Съответно се получи не чупене на врата,а задушаване!Жената рита и се мъчи няколко минути!Няма такава гадост!Страшен *** си!

75

!!

преди 13 години

Predlagam iznos na kamani za islamskite strani ! Gladki , udobni, garantirana marka s teglo ot 500 do 700 grama.Opravdavam vsiaka voina sreshtu tezi strani !Ako sa viarvashti , zashto se mesiat v delata na Boga ? Te ne sa viarvashti, te sa prosto ubiici. Tiahnata hrana i vazduh e choveshkata smart.

74

комплексирания мъж

преди 13 години

а бе не е комплекс е.бе ми се, е .бе ми сеееее и искам все различни какво да направя като ми се е.бе

73

Анонимен

преди 13 години

Ако е съучастник при убийство напълно си го заслужава

72

m.t.

преди 13 години

Всеки ПЪРВИ мъж в България е изрявал на жена си или приятеката си поне веднъж в живота си!!!! Питам се какво наказание следва да има съответно с вашето мислене???? Или мъжете са просто богопомазаните???

71

Анонимен

преди 13 години

Taka, a kolko sa jenenite *** ? Ili myjete imat pravo da pravqt kot si iskat? Vseki myj moje da sa praska naliavo i nadiasno ama toi ne e *** toi e pich tyi li izliza?Emi ti si bahti oligofrena v takyv sluchai

70

Аз

преди 13 години

Няма античовешка религия, има античовешко тълкуване, а тълкуването се осъществява от хора. Затова са и двойните стандарти. Лошото е, че неграмотността позволява да се стигне до фанатизъм. А фанатизмът, независимо в кое отношение, е нещо страшно. Затова мюсулманският свят е на това положение - неграмотни хора. За съжаление и ние отиваме нататък.

69

Анонимен

преди 13 години

Мъж, който кръшка е комплексар, който изпитва постоянна необходимост да си доказва, че е мъж, защото не е убеден в това. Истинският мъж се разбира не по това колко жени е изчукал, а по това дали може да поеме отговорност. Това се отнася с още по-голяма сила до мъжете, които имат нужда от скъпа кола, за да привлекат жени, защото ако разчитат на себе си, ще останат девствени. Мъж, който привлича жени със скъпа кола, не може да иска да срещне свястна жена. ------- АБСОЛЮТНО ТОЧНО

68

Gaskoing

преди 13 години

Корана е най голяма таглупост - Жените нямат право да ходят на мачове, погребения и да си показват лицата, задължитело мъжа им се избира от родителите! има куп други работи който продължават да ни изненадват! Арабските страни искат целия свят да стане мюсулмански и по показват без никакви задръжки, това че европейския парламент се прави, че не вижда е друг въпрос!

67

Анонимен

преди 13 години

Обикновено човек се разграничава и порицава баш тези кусури, които са му присъщи и мре да поставя етикети на другите. `ми, честито ви, самоопределили се!

66

Курвар до № 65767

преди 13 години

Че то това е нормалното ха ха ха

65

Анонимен

преди 13 години

В БЪЛГАРИЯ МЪЖЕТЕ СА *** ,ГЛЕДАТ ДА СИ ЗАДОВОЛЯТ НАГОНА ,БЕЗ ДА С Е ИНТЕРИСУВАТ ЖЕНАТА КАК СЕ ЧУВСТВА,ДОСЕГА НЕ СЪМ ЧУЛА МЪЖ ДА Е ИЗНАСИЛЕН

64

ТОП ИДИОТ

преди 13 години

Пич, то никой няма да остане жив в БГ ако почнат да се прилагат Иранските закони, всички ще трябва да бъдат избити и най накрая палача ще трябва да си тегли куршума :)))

63

Умньо

преди 13 години

Всяка втора жена в България е ***, от тях половината са женени, значи около 850 000 са женените ***. Тези прелюбодейки се плющят с мъже, от тях 3/4 са женени. Жените на тези мъже имат право да прелюбодействат.

62

Анонимен

преди 13 години

На всички възмутени, ще кажа само едно нещо и искам да го прочетат добре: иранката е знаела, какви са законите на страната й, какво е наказанието и сънзателно ВЪПРЕКИ ТОВА е нарушила правилата. Съзнателното нарушаване на правилата се наказва, колкото и *** да са правилата. Еквилентно на това, аз да знам че е незаконно да убивам хора в България, все пак да убия някой и после да мрънкам защо са ми дали 20 години затвор. Иранката да влачи.

61

Ааа...аман

преди 13 години

Глупости..ама там за виновните има последствия , а при нас не !!!!!!!!!! Убийците се разхождат на свобода!!!! Голяма новина тръбят от сутринта по БТВ , даже и звезда го направиха - осъден убиец на смърт излежал 22 г в затвора и вече на свобода , ами ако вие бяхте пострадали или ваш близък...