21

Някой, който ...

преди 13 години

А сега ми кажи, защо слагаш минуси?! Знаеш ли въобще каква е цената на газта в Турция или Германия, или така си караш на политическа интуиция?! *** ...

20

стг

преди 13 години

само да вметна доставната цена е без ддс , а цената за потребители със ддс, не че нещо ама просто е така

19

Анонимен

преди 13 години

Хибридът Борисов е заповядал да се изготвят две оценки за екологическите последици от проекта Бургас - Александруполис. Едната, за американския посланик, от която да произлизат огромни щети и че проекта няма да е печеливш. Втората, за всеки случай, от която да произлиза обратното, че проекта няма да причини замърсяване и че ще е много печеливш.

18

ДО МИЛЕНКА

преди 13 години

МИЛЕ ПИТАЙ ГОЦЕ ТОЙ ЗНАЕ НАЙ ДОБРЕ А ПОСЛЕ ДАНС ТРЯБВА ДА ГО ПРОВЕРЯВАТ ЗА ДА РАЗБЕРЕМЕ КЪДЕ Е РАЗЛИКАТА

17

Анонимен

преди 13 години

Правителството ТУКА ИМА - ТУКА НЕМА. Много забавно за плебса. Шоу един вид. Лошото е, че в истинската дипломация, такива дето си сменят по няколко пъти на ден, никой не ги бръсне за слива - нито САЩ, нито Русия. Жалко за изстрадалия български народ.

16

има ли разрешение?

преди 13 години

А има ли другарят Борисов разрешение от американския посланик и от ЦРУ, за това изказване?

15

Някой, който ...

преди 13 години

Средната цена, по която доставя "Газпром" за България е 339 долара за 1000 куб.метра. по данни на Газпром. Борисов говори за 259 долара, а Турците и Германците биха си удряли капте в тавана, ако Борисов им гарантира цена от 155 долара. Не стана ясно защо крайните потребители и топлофикациите плащат такива цени. Очевидно нещо е сбъркано и някой не знае цените, съмнявам се това да е Газпром... Ех Борисов, Борисов ...

14

Миленка

преди 13 години

Стига сте писали глупости, лично руския заместник министър председател каза, че газпром продава газта на България за 39 максимум долара на 1 000 куб. метра, проблемът си е наш защо достига до крайния потребител на цена почти 600 долара!

13

Анонимен

преди 13 години

Само така!

12

„да” или „не”!

преди 13 години

"Чао-то" на ББ е без всякаква стойност, защото в следващия му монолог по кабеларките, мнението му ще бъде коренно противоположно. Той, горкият, сам не знае, какво означават неговите да или не!

11

до 5

преди 13 години

Наистина ли го вярваш това което си написал?Сигурен съм че НЕ.

10

FENOMEN

преди 13 години

Добре,че е Човека на сниката ,че да узнаете що плащате толкова много. А май ви беше по-добре като никой нищо не ви казваше и си мислехте че вие го пикаете тоя газ !

9

Анонимен

преди 13 години

259 долара без ДДС (около 310 долара с ДДС) 1000куб.м. цена на входа цена над 576 долара с ДДС за 1000куб.м. за крайния потребител в България????????Интересна ситуация, кой натискаше за тези договори? Бате ГОЦЕ! Кой е подписвал договорите? След като не е правителството Станишевото (Р. Овч.)значи е дугия с това право- Бате ГОЦЕ! Кой се стресна и тръгна да търси евтин газ от Азарбайджан, като разбра, че русите ще идват на среща с Бате Бойко - Бате ГОЦЕ! Въпросче: Е ли милиардер ГОЦЕ????????

8

Анонимен

преди 13 години

сбогом москва

7

Анонимен

преди 13 години

Ама и журналистите сте едни...............!!!!!!!!!!!! Как сте озаглавили статията само.

6

Анонимен

преди 13 години

Аве какви 10 милиарда хахаха

5

Анонимен

преди 13 години

Достойна позиция на достоен българин! Борисов не само говори, а наистина издига интересите на България над всичко. Грижата за хората най-после става реална.Очаквам продължение в същия дух...

4

Анонимен

преди 13 години

10 MILIARDA ?????!!!!!!

3

продължавам да обеща

преди 13 години

-На американците ще обясня, колко е неизгодно да строим Белене и "Бургас-Александруполис", и да купуваме газ от Русия, коментира премиерът, а на руснаците ще кажа, колко е изгодно да строим Белене и "Бургас-Александруполис", и да купуваме газ от Русия, добави другарят Борисов. Важното е, че обещавам да продължавам да обещавам на всеки всичко!

2

Анонимен

преди 13 години

Очаквайте още поскъпване на газта...Правителство от късогледи.