297

зъл

преди 14 години

Дайте на народа хляб и зрелища - Нерон в древния РимДайте на народа зрелища, защото хляб вече няма - Боко Тиквата в географската територия България.То приликата между двамата е очевидна, вкл. в саморецитациите и самовъзхвалите им.

296

Анонимен

преди 14 години

ми да, защото не направих една единствена проба, както се сещашили по-точно както явно не се сещаш, защото си *** и агресивен....дадох ти 6те стойности - според теб е нормално в рамките на седмица отвошението да е 70 към 20, а за 2 дни отношението да се обърне към 1 на 10?защото данните това сочат.ако анкетата е вярна, за 2 дни ЗА дянков - 160, ЗА първанов - 1900....други въпроси?

295

Един Луд

преди 14 години

... стават заложник на една линия на костовизация ...Къде пак го замесихте тоя Костов ве... за всичко Костов е виновен :D

294

ЪНСЛЯП ЪНГЛУХ ПОМНИ

преди 14 години

абе кой избра параванов бе,аз да не съм бил на луната като играха кючеци пред НДК ***....аре ша вииииии....кой го избра...като че и избраха президента на ИРАН...АЙДЕ МОЛЯ ВИ АЗ НАЛИ ЖИВЕЯ ОИ АЗ ТУК СРЕД ТЕЗИ ***...И КОЕ МУ Е ВЕЛИКОТО НА ТОЗИ ГОЖЦЕ КАТО ПОЛИТИК!???????????

293

PORE

преди 14 години

Ооо, комунистическите боклучета нещо се нервят. Спокойно бе отрепчици, не се напъвайте. Няма как да промените историческите факти - комунистите съсипаха България, а Костов я извади от мъртвата хватка на комунистическия ад. И да се напъвате, и да не се напъвате, няма как - това е истината. Спасиба! ;)

292

FORY

преди 14 години

Moito mnenie e che GOce se gotvi za izbori i tova e drug e vaprosa koi mu oidisva na akala na PRezidenta koito e Katalizator na MAlko tamna strana ot nasheto EZEDNEVIE CHOVEK MASON BEZ VIDIMO DA TARSI HORATA kato MATERJAL A BADESHTE.BEZLICHNOSTA MU e VSJACHESKA DORI ako shtete i kato oponent na BSP i OStanalite

291

Жертва на параноята

преди 14 години

Жертва на параноята си и на перфидното си комунистическо-милиционирско мислене, Диктаторът продължава със завидна последователност да си търси врагове. След като насъска шепата си инфантилни последователи срещу пенсионерите, турците, *** и македонците, сега отново се насочва към любимата си цел Парваланов. Явно полит-технолозите на т.н. герб вече са изчерпани, защото Парваланов изобщо не е интересен. Това е поредната партенка за прикриване на неуспешното управление на ББ и на несправянето му с проблемите на нацията ескалиращата безработица, липсата на всякаква перспектива, посевместната престъпност, последното място в Европа по жизнен стандарт.

290

Анонимен

преди 14 години

Изключително силен политик! Тук може да го плюете, ама той не ходи по чужди разузнавания!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А прякора му Гоце дето все го използвате идва,че е написал доклад за БЪЛГАРСКИЯ характер на Македония. И този доклад е бил в същата структура, която отговаря за културните ценности в ДС, в СЪЩАТА В КОЯТО Е СЛУЖЕЛ БОЖИДАР ДИМИТРОВ И СЕ ГОРДЕЕЛ С НЕЯ А БОЙКО МУ ВЯРВАЛ!АЗ ПО ПАТРИОТИЧНО ОТ ТОВА ДА КАЖЕШ ЗА МАКЕДОНИЯ ЧЕ Е БЪЛГАРСКА, КОГАТО СЕ Е КАЗВАЛО ЧЕ НЕ Е НЕ ЗНАМ!!!!!!!

289

Супер анонимен

преди 14 години

Правилно 287!!! Ти им говориш, че не е добър президент, те ти викат ама що биете ***. Ти им казваш, че този номер с побликоването на стенограмата е ку.венски номер, който обслужва само него, те ти викат Дянков бил не знам си какъв. Ти им говориш, че спонсорите са му хора, крали, крали и ояли се, те ти викат, Бойко Борисов бил пожарникар. Ти им обясняваш, че той беше шеф на БСП, когато комунистите погребаха България 97-***, те викат - ама и сините крадат. Няма оправия, червени негодяи

288

Анонимен

преди 14 години

Първанов нищо не е направил за БГ освен да харчи парите ни за лов и да се прави на шут пред руснаците, до сега се кри и спотайва а сега взе да се пъне, на какво от горе, не че и сегашните управляващи са стока , но нанего му е време да си ходи и да си пие кафето с приятелчетата си Сергейчо и Доган

287

Анонимен

преди 14 години

"гласувам за дянков и броя на гласувалите се качва със 5..... "И веднага реши, че тези 5 са само и точно от твоят глас?! Милият :))))))

286

298

преди 14 години

А в групата на комунисто-милиционерите как е?

285

държавна тайна

преди 14 години

Първанов трябва да бъде съден за издаване на държавна тайна. А именно, че Дянков е ***!

284

Анонимен

преди 14 години

Само ГЕРБ и Костов, те са бъдещето на България, който не е с тях не е българин - СТРАХОТНА ТЕЗА, ДА ИМАТЕ ДА ВЗЕМАТЕ И ГЕРБЕРИТЕ И КОСТОВ СА МИЛИОНЕРИ И МИАРДЕРИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЪРВАНОВ!!!!!ТОЛКОВА СТЕ ЛИЦЕМЕРНИ И ЖАЛКИ, СЪЩИТЕ КАТО ДЯНКОВ СТЕ

283

BAI IVAN

преди 14 години

MNOGO STRANNO.ZA6TO LI KOMUUUUUUUUNISTITE SKA4AT PO TOIA FORUM DA ZA6TITAVAT MILIARDERI KATO PURVANOV? OTGOVORA E IASEN.ZA6TOTO SA NA STRANATA NA OBIRJIITE NA TOIA NAROD,ZA6TOTO TE SAMITE SA 4AST OT TAIA OKTOPODSKA MAFIA.I NE ME E GRIJA 4E 6TE MI "PI6ETE"MINUS4ETA.TOVA E SAMATA ISTINA.

282

комунистите от герб

преди 14 години

Ние, комунистите от герб, обвиняваме комунистите от БСП, че са мръсни комунисти!

281

хихи

преди 14 години

ади бе комунисти отворете си широко мръсните усти че ми се ака

280

Анонимен

преди 14 години

Определено това носи напрежение в някои социални групи,в групите на милионерите и крадците като Гоце ..

279

Анонимен

преди 14 години

абе човек ,КАЖИ ДА РАЗБЕРЕМ КАКВО МУ Е СИЛНОТО НА ТОЗИ...политик!кое по точно?????????

278

Браво!

преди 14 години

Браво! Нека да вдигнат здравната вноска на 20%, ДДС-то на 30%, а заплатите и пенсиите да намалят с 50%. Така България ще се развива още по-успешно и ще продължава да води по първите места на всички европейски класации!