42

Анонимен

преди 14 години

Аз ви казах, че сега платените писачи ще дръпнат дива защита на Костов

41

123

преди 14 години

Гоцето нещо се раздразни.Дали защото ББ почна да рови навсякъде.Страхува се, че и до него могат да стигнат.Защо мълчеше, когато неговите приятелчета имаха цялата власт и вършеха големи безобразия.Сега всичко излиза наяве - където ровнат мирише, ама яко.Тая комунастическа *** трябва веднъж завинаги да бъде изметена от политеческата сцена.И не само това, ами и да бъдат вкарани там, където им е мястото-в затвора.Партията им е генетично увредена.Те знаят само да крадат и да лъжат.

40

Анонимен

преди 14 години

Иван Костов е най хитрия и без принципен човек в бг политиката. Жан Виденов човека,когато му поиска оставката веднага я подаде и не се появи повече от 10 години, тоя *** кради, кради и в парламента и сега пак акъли дава. Борисов мн сгреши като взе кадри на ДСБ и влезе в коалиция с Костов

39

ликтор до Чико

преди 14 години

Само ще те допълня с още едно - на него пише РЗС !Все пак Алексей подкрепяше Яне и му даваше инфо за Златко Баретата,Мургина и прочие.

38

Анонимен

преди 14 години

Гъци,гъци, Гоце....ясен си ми като цялата ви политическа шайка! В ада ще горите всите, дето държавата и народа й унищожихте!

37

чекист

преди 14 години

Първанов това не го казва за пръв път. Каза го в парламента преди повече от десет години. Обясни кой е капо ди тути в България. Защо Ваньо тогава не му отговори подобаващо. Беше премиер , а се скри като пръдня в ***. Аз не мога да разбера що за народ сме. По добре ли ни е като човек от партията на която симпатизираме ни краде. Поня как като преди години Вуцов си вкара автоголовете, един левскар каза-ама бяха много красиви...

36

Борино

преди 14 години

Костов, *** на съд той се възползва от доверието на BG народ през 1997 год. той внедри икономическата мафия, след 2001год. до създаването на ДА СЕ *** не му се чуваше гласа беше се скрил от хоризонта народа да го позабрави но BG никога и никога няма да му прости

35

ликтор

преди 14 години

Чорни беше изгонен от Костов през 2000г. Ако някой беше ми превел пари по сметката/както Гоце твърди/ дали щях да го гоня ,а ?Пак се вкарваш във филми,г-н Президент !!!Обясни на хората защо назначи Филчев за посланик,след като е луд и убиец !Само не казвай ,че нищо не знаеш,защото 2 мощни служби са и под твое пряко ръководство /НСО и НРС/.

34

ЧИКО

преди 14 години

Ако предположим че октопода има 9 пипала .То на 5-те пише БСП на 3-те ДПС и на 1-то НДСВ а на главата ДС.

33

Киро

преди 14 години

Абе Гоце, тебе не те ли пишеше в доклада на ОЛАФ за откраднатите европари?Хайде признай си честно за връзките с Людмил Стойков и кажи как разделихте паричките.

32

ликтор до Пламен

преди 14 години

Ако излизаш свободно в държавите на ЕС ,НЕ ЗАБРАВЯЙ НИКОГА ,ЧЕ ГО ДЪЛЖИШ НА КОСТОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОДС ,ЗАЩОТО ВИЗИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ ПАДНАХА ПРЕЗ 2000 година !!!

31

Милото Гоце

преди 14 години

Аз съм Гоце и много мразя някой да ми бърка в джоба през перваза. Шъ въ клецям до безкрай парии от моя край. Подпис - с много любоф - Гоце.

30

Анонимен

преди 14 години

za edin prezident ne e dostoino da kliykarstva ,az shte se radvam da go dokaje no ako ne moje........

29

ликтор до mishel

преди 14 години

Убеден съм ,че и в БСП има честни и почтени люде,но не им дават поле за изява,защото такива не им трябват !!!!!!Това са предимно възрастни ,трудолюбиви хора ,на които на събранията преди изборите им казват следното:хляба ще е 30 стотинки,пенсиите 600-700 лева /средните/.Но мнооого голяма част от ръководството са 10000 % корумпирани !!!

28

Пламен

преди 14 години

Преподаветелят по марксизъм-ленинизъм доцент Иван Костов и регистрираната от него и съпругата му партиен секретар фондация САПИО, изотчиха милиони от българската икономика. Къщата на дъщеря му в Равена е оценена от италианските медии на стойност 1.8 млн евро. Интересно, как ги е спестило мургавото татенце

27

Анонимен

преди 14 години

Виновните от БСП ще ги съдят, но Костов никой не споменава даже да го съди, той си стои там в парламента и мн хитро се мазни на Бойко, с когото междр ако не помните се плюха като биташки продавачки преди време

26

чекист

преди 14 години

Вижте какво излиза. Масларова ще я съдят вероятно/ако е пипала трябва/ за това, че някакъв технически надписвал, а тя подписвала като селски кмет. Костов най откровенно ощети постъпленията в хазната, чрез освобождаване от сборове стоки/цигари, алкохол .../ като с негов подпис бе освободна от мита и акцизи САПИО-фондация на негов съпартиец и депутат от СДС. Какъв *** трябва да имаш....абе какъв-***

25

Анонимен

преди 14 години

няма място за чудене на гаргамел още по черничката му мутра и циканска кръв му личи че е крадльо-гена си е ген ***.

24

mishel

преди 14 години

dali ima po korumpirani ot chlenovete na BSP, i partiqta mu?

23

ликтор

преди 14 години

Дааа,Гоце е чист като сълза !!!Само че има двама Президентски съветника ,дето ги отстреляха така ,както той отсреля козела -архар/фигуриращ в Червената Книга !!!/.Това са Манол Велев и Емил Кюлев...А ОЛАФ написа доклад за дарителите на Гоце- Людмил Стойков и т.н......А долкада за петрол срещу храни????????Хайде джанъм,кажи си кой изпрати лудия Филчев за посланик в Казахстан ?Да не би пак да е Костов ?