20

Анонимен

преди 1 месец

Българските власти се плашат от минните поклета. Но не се плашат да изпращат на други места да има минни полета. не се пклашат ДРУГИ да живеят сред мини. Трябва да се спомене, че сега има техника, която минира дистанционно. Изстрелват се от самолетеи такова мини, които не се взривяват веднага.

19

Анонимен

преди 1 месец

Ето защо не искат Шенген мамицата им комунистическа

18

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

В Гърция има над 1 Милион Пооммаци, Както и в България.....Да Не Би Случайно Да Се Сдружат и Да Основат- Нова Аллбанска Дъържава.....Кой Разбрал е Разбрал.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

17

долу ес

преди 1 месец

вместо огради и пари за глупости да ги гонят полицаи из страната и и д сгазят хора, да ги храним и т н., просто да се минира цялата южна граница и драмите приключват!

16

Анонимен

преди 1 месец

Това определено показва че пожарите по границата са умишлени. Военните са запалили тези пожари, защото са взели парите без да си свършат работата

15

Зозо

преди 1 месец

.........Имало различни случаи. Четирима нарушители например задействали четири мини. Единият от тях оживял със 120 попадения, а другите загинали.......... Брееее, тези "нарушители" да не би да са искали да напуснат на Бай Тошо руския рай??? Ай сиктир!!!

14

Анонимен

преди 1 месец

Можем ли да попитам , след като е минирано от правителствено решение , по правилото за приемственост не е разминирано по решение на правителствата , с какво всъщност се занимават правителствата на България . Шенген , свободно придвижване , вероятно от този на онзи свят .

13

до Копейките

преди 1 месец

Защото толкова хубаво е било през комунизма, че са минирали границите да не се бяга. Стреляло се е на месо, който бяга от режима. Който не е член на партията и няма стадно мислене, цялото му поколение и семейство е обречено на бой, репресии и нискоквалифициран труд.

12

Копейкин

преди 1 месец

Защо минни полета, бе другари? Нали си живеехме в комунистическия рай? От какъв зор минни полета? Сякаш някой беше хукнал да идва тук? Съсипахте живота на милиони сега продължават да го правят децата ви. Комунисти гнусни

11

Анонимен

преди 1 месец

Минирани граници в EU. Интересно защо до сега този факт не се знаеше и никой не е направил нещо по въпроса.

10

Анонимен

преди 1 месец

Опитайте се сега да си представите какво е в Донецка област, въобще в "демократична Украйна" след 2014 година. Българският журналист Александър марков го показа и по нашата телевизия при репортажите си през февруари- март 2022 година. Самият той показа как навсякъде по пътища, покрай пътища, в ниви, гори, литища,..навсякъде.... После пак искайте "да помагате" на нешастните украинци..

9

Хюго Бос

преди 1 месец

нали при влизането в НАТо трябваше и бяха разминирани всички полета? какви с атези мини сега или някой се прави на интересен и лъже по телевизията, за да се направи на експерт?

8

гадове

преди 1 месец

Комунистите не само оссраха цялата българска земя, но са я и минирали

7

Анонимен

преди 1 месец

Е нали са извадени. Защо има още? Защо се взривяват? Защо е спряно гасенето на пожарите?

6

Анонимен

преди 1 месец

защо си противоречите....... Едни викат разминирано е други викат нема да гасиме че е минирано! Трети викат че чували гърмежи ! Та на края каква е истината ,кой лъже?

5

до 4

преди 1 месец

По твоята логика, гръцките мини пък са били за да не избягат гърците в България.

4

От рая няма отърване

преди 1 месец

Какъв враг, какви пет лева? Тези мини са за да не бягат хората от социалистическия рай. Дори източногерманци има разстреляни на гръцката граница. Дошли да опитат да преминат оттук. Затова са тези мини, а не че Гърция е щяла да ни напада. После защо и как сме били 9 млн по соца. И 19 ще станете, като не може да мръднеш и до съседна държава и се минира рая.

3

Анонимен

преди 1 месец

Никакво "разминиране". Също такива трябва да закопаем и на турската граница. Даже два пъти повече, че там голямо движение напоследък от сирийски космически инженери, и афганистански лекари доценти.

2

Анонимен

преди 1 месец

Тези мини са забранени и хубавото е че вече са извадени

1

Анонимен

преди 1 месец

Глупости аз там си бера гъби всеки ден, ще си ходя в Гърция на море пък