58

караконджулу

преди 3 месеца

Явно на гербавите вече не им се получава обичайното доминираща силова методика да се налагат.Клекнаха пред зрелостта и разума на ППДБ и сега не знаят как да излязат от неловката ситуация.вожда тамън да се почуства изпран и айде пак стъпиха на криво

57

До 56

преди 3 месеца

Е,разходи си пеперудката насам-натам-Индия,Саудитска Арабия и други екзотични дестинации.Това малко ли е?Кога друг път някой ще я прати на екскурзия с държавни средства?

56

Анонимен

преди 3 месеца

РАЗВОООООД МИ ДАААААЙ, ПРО"СТ, АААААЦИ МААААЙ.

55

сайдисана

преди 3 месеца

Цветанов в едно предаване го каза преди време че Марийчето ще бъде поредната употребена и захвърлена от Боко ностна кърпичка.Той в името на собственното си схемаджийско оцеляване само това може.

54

Милан

преди 3 месеца

Кой разправя, че Борисов командва? Денков е главният шеф сега в България, той явно не иска Габриел във властта и ще изнудва ГЕРБ до последно. Както беше преди 9 месеца. Зад Денков прозира комунистическата класа в България, която сега е надигнала глава, като хидра, като ламя. Окончателно ще глътне държавата отново и отново.

53

Питам се

преди 3 месеца

Защо никой не даде оценка на Габриел като външен министър?!Никой не пита какво тя е свършила за девет месеца!!!За сметка на това,без да бъдат питани,всички даваха оценки за останалите министри!!!

52

Ергена от Банкя

преди 3 месеца

Наум: Мария! Дойде време да си кажете сбогом с ергена...

51

Андрешко

преди 3 месеца

След всичките вреди оставени след гербавите през годините имало ли е поне един случай вожда им достойно да излезе и да признае собственна вина без да обвинява всеки друг

50

До 34

преди 3 месеца

За тебе може да е цирк,за нея си е живо погребение на мечти и надежди за слава и личен просперитет.

49

Обида?

преди 3 месеца

Че той КОКОРЧО даже и направи комплимент, че е красива. Тя дори не е красива. Инак другото, че е лице на мафията - много точно казано. КОКОРЧО пак ги уцели в десетката.

48

годзила

преди 3 месеца

Поредната без съдържание е време да си отива а слънцето пак ще се праска колко е велик обвинявайки всички други в типичния си стил

47

Анонимен

преди 3 месеца

50-60 милиона за избори харчеха преди 10 години , сега поне тройно изписват за да могат да краднат , ослади им се

46

Анонимен

преди 3 месеца

Да доди Путин .и да въведе недомократичен ред, но с пътища, чистота и технологии

45

Анонимен

преди 3 месеца

Вземайте си демокрацията , евро атлантизма , парадите , и целия там сатанизъм и ми се махайте от държавата.Няма да повтарям !

44

Анонимен

преди 3 месеца

Откъдето и да се погледне ситуацията е крайно омерзителна. Няма абсолютно никаква нужда да се отива на избори, на които ще се възпроизведе горе - долу сегашното разпределение. А едни 50-60 милиона ще се похарчат със сигурност.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Не ставаш,бе Маре.Василев много точно ти го каза,а ти плачеш за извинение.Не се ли усещаш как си употребена?Без никакво достойнство драпаш до последно за власт,защото връщане назад няма.И в Брюксел не те искат.Нищо,че татко Вебер ти застана ИЗотзад.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Още 2-3 дена ли ще им слушаме глупостите.Баси трагедията.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Тези трябва да престанат да се подиграват със закона и процедурите и да напуснат властта веднага.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Тежко е да си красиво лице.

39

баба мара

преди 3 месеца

ние 60 процента които не гласуваме не се объркваме за разлика от останалитевсеки да гледа какво е вкарано в нс без да се мисли по изборите помакинята отгоце делчев има пряка защита от ек защото е в конфликт на интереси зарадисъпруга си които е бюрократ там и на нея не може да се разчита за каквото и дабило така че само нови избори с нови лица и каквото господ каже