324

Боби

преди 5 месеца

До 123 току що го каза взема курса на валутата от банката по дни. Валутните борси по дни ли си смятат далаверите? Сделките се сключват понякога посекундно. Помниш ли колко време курса на долара към рублата беше 1:150??? същия ден рускат аборса затвори в 1ч по обяд защото бешеясно че курса е спекулативен. При следващо отваряне на борсата курса беше паднал до 1:100

323

Някой

преди 5 месеца

Другарката Нинова чува ли веднага да прибира сина си от Ню Йорк и да го праща в Москва !!!!

322

До Боби

преди 5 месеца

Момко, има ли нещо по което не си експерт? Рашка има по-малко гдп от Италия, тази западнала държавица. Без тъпотии моля! Заплатите и жизнения стандарт между Азия, без Япония и Сингапур, и Европа е просто невъзможна. Десетки пъти.

321

Не е за вярване,но

преди 5 месеца

Данните са от официалната страница на Световната банка И тя ли е руски рупор?Санкции,още санкции,че да мине джапанките.Хи,ги!

320

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен БВП се мери за България в Левове.(ТОЧКА)(е защото имаме твърд курс от години към Еврото може и в Евро) Следователно се гледа колко се е увеличила бизнес активноста колко са оборотите а от там и БВП. И Каква е покупателната способност на лева не на Луната а в местната бакалия.

319

Анонимен

преди 5 месеца

Разправят,Русия за три дни е станала първа в Света.

318

123

преди 5 месеца

До Боби. Всяка ERP система от по висок клас може да ти направи сметките във всяка валута , ако ще да са трилиони редове за смятане като автоматично си вземе курса от Ц. Банка по дни. Не те знам къв програмист или икономист си, но това е елементарно при днешното ниво на софтуеъра. Там където данните са обобщени за по голям период примерно месец, се прилага средно месечен курс. Ако погледнеш данните на МВФ или СБ всички сравнинелани данни на с една валута - иначе сравняваш домати с прас лук.

317

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 319, не е заминал щото там требваше да работи за 50 иляди рубли, а тука само от посольството му дават 4 иляди лева за тролене

316

3254362

преди 5 месеца

Китай също вдигаше изкуствено БВП като строят магистрали, по които никой не кара и градове, в които никой не живее.

315

Психиатър

преди 5 месеца

Основни "опорки" на Копейките във форума...1.Путин е велик! 2.Путин е най- великият! 3. Путин е вечен! 4. Путин, това е Русия...и 5.За всички престъпления на Путин , са виновни ... американците и колективния Запад? Психичните отклонения са заразни! Пазете децата си!

314

3254362

преди 5 месеца

До БобиЕ то по принцип е стъкмистика, в коя да е валута. Ако щеш го смятай в маргаритки, ако щеш в долари и рубли. Важното е какво може да си позволи човек, има индекси, които пак се манипулират. И в крайна сметка стигаме до там - защо за Коледа за РФ са заминали само 21 български граждани, защо рускините в 9-ти месец бременни рискуват и пътуват със самолет до САЩ, защото няма наплив от гатербайтери за РФ, а има такъв за Европа и САЩ? Ето ти точни показатели, които няма как да се оборят.

313

Боби

преди 5 месеца

До Анонимен Не съм заминал защото хората които обичам и ме обичат са тук в България. Ако бях сам може би бих си направил подобен експеримент. Освен това тук работя по специалността за която съм учил и ме интересува практически без един ден прекъсване от 3 курс в унивеситета.

312

Анонимен

преди 5 месеца

До Боби, то по твоята логика требва да измерваме БВП-то в маргаритки:) що да се абим да сметаме техната стойност

311

Анонимен

преди 5 месеца

Русия си го получи по двуглавата морда от Украйна и джуджето даде на късо.

310

карачанаков

преди 5 месеца

Я па тоа,аз си мисли че Северна Корея и Венецуела са на първите места,ама щом Вовата казва може и да са първи ,ако е обърнал наобратно листа.

309

Анонимен

преди 5 месеца

Кво знаете вие бе ***? Москвича е най-хорошая кола в мире.

308

Неразбрал

преди 5 месеца

Тоя не дрънкаше ли още миналата година,че Европа ще замръзне?

307

Боби

преди 5 месеца

До 123 значи продадени са 1200 маргаритки а бвп в края на годината е 600$ Така ли? А ако курса беше не 2:1 а 4:1 БВП щеще ли да е 300$? Като реално за първите 11 месеца на годината са получили 1100$ ??? ОПА спри за 10 последователни СЕКУНДИ и полмисли !!!

306

Анонимен

преди 5 месеца

Боби, що не си заминал за русия на хубаво и богато?

305

Анонимен

преди 5 месеца

Като е толкова хубаво в Русия защо мигрантите искат в гнилия запад???