70

Анонимен

преди 5 месеца

Държавата да вземе всичко откраднато от Масларови, Първанови, паръмови, премянови..... Трябва България да е тежка, спрямо тези които я смятат за лека.

69

И ПО 200 000

преди 5 месеца

ДА ДАДАТ КАТО ЩЕ ГО РАЖДАШ ПРИ ТЕЗИ УСЛОВИЯ И ПРИ ТАЗИ СИСТЕМА ДЕКИШ НЯМА ДА ХВАНИ.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Няма смисъл, само е се увеличи раждаемоста на римляните, българите няма да дондуркат още едно дете за,, смешните"20 бона.Франция пробваше нещо подобно, но единственият им прираст дойде от бившите колонии, особенно от Алжир.

67

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Понеже виждам сред коментаристите разни нагли турчета,които Ви подканват да отидете в чужбина да бачкате,че им пречите то ще Ви кажа какво се случва в чужбината,където съм.Разни частни бюра по труда дават работа само на не-европейци, а европейците просят по улиците. Руснаци,араби и украинци живеят гратис ,а французите им плащат тюхканията.Ето това ще направят и в България.

66

Анонимен

преди 5 месеца

До 66: Бате, на какво си, бе. Я сподели, явно е нещо яко, дето ти изпива акъла. Няма лошо, щом те влече. Комунистин си джасал, предозирал си, бате.

65

СТИГА

преди 5 месеца

С ТИЯ ПРОСТОТИИ БЕ ВАСИЛЕВ. ПО ЕДИН АВТОМАТ ДА ДАДАТ БЪЛГАРИНА ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ.

64

Анонимен

преди 5 месеца

До безумник ! /63/ Ти даваш чудесна идея - вместо пари на ръка, облекчаване на онези, които плащат данъци. Такава идея се дава тук и за формата на получаване на детски надбавки - да получава бонуси само онзи, който внася в хазната.

63

България или да

преди 5 месеца

Става Анти Руска държава и Анти Комунистическа!Или по добре Да спре да съществува!!!

62

Анонимен

преди 5 месеца

По добре да си внесеме афхганистанци-чисти и идисциплинирани бачкат без де шикалкавят а българите сме много лош материал

61

България

преди 5 месеца

Или да стана Европейска Анти пуска Анти комунистка държава или по добре изобщо да я Нема!

60

Балгрия нат сичко

преди 5 месеца

Аюа тряя самомна истиснли българе се даат а не раски пумаци мумаци

59

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 47 - Не хитрувай! Точно любимият ти бай Тошо ни докара до това дередже и затова само с твърди прийоми ще се отървем от плевелите. Ако са ти толкова мили, вземи си ги у вас да ги хрантутиш. Колкото и да не ти харесва, рано или късно ще се справим и с плевелите, и с такива като теб, които не са в състояние да разберат за какво става въпрос.

58

КорпусЗаБързоРеаг

преди 5 месеца

61 Евала Един човек да каже истината!!!!Булгаристана е създаден изкуствено като ДНР с цел да е сол та ш ак на Русия! и хем е отделна държава хем е колония на Русия!

57

Анонимен

преди 5 месеца

До 53 - Ми много ясноо уеее. До 56 - Юлакминуе тард!

56

безумник !

преди 5 месеца

лицемер ! - ако е мярка може да не им се вземат данаци за 20 години - не да се дават пари от данаци на работещи на тези без стаж ..

55

Анонимен

преди 5 месеца

Тогава ще се напълним с римляни, които после ще трябва и помощи да им подсигурим

54

ivan vazof

преди 5 месеца

българия е изкуствено създадена държава, която не показа жизнеспособност. Нито успя да формира нация, нито държава. Дано по-скоро престане да съществува за да има шанс човекoматериaлът да бъде интегриран в други държави.

53

Ангелина

преди 5 месеца

Няма нужда от "създаването " на "комерсиални деца"......Има ги в изобилие и не само деца!Друг е начинът и не "социалните придобивки" са най- важното условие ,а нормалната среда за съществуване на всяко човешко същество ,което все повече липсва в България,защото държавата е превзета от ОПГ от всякакъв характер от мафиотски тип. защото това даже не е и мафия - там при нея има наличие на строго подредена йерархия и дори "правила" ,които се зачитат ,за разлика от примитивния бандитизъм ,дори в НС

52

Анонимен

преди 5 месеца

5 павета х 20 000 лв = 100 000 лв. ЗдАравей живот!

51

Анонимен

преди 5 месеца

Така де ромите ще ни претопят за 5 години съвсем. Отивам да работя в чужбина.