371

Анонимен

преди 9 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин-Мордашов,Авен,Дерипаска,Абрамович,Милер,Ротенберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!

370

измитайте зърнарите

преди 9 месеца

мафия крадлива : ДА ВРЪЩАТ 2 МИЛИАРДА И ДА ГИ НЯМА

369

Вярваяйте прави са

преди 9 месеца

Бързо да ги пдкрепим тези милионери. Пурите им струват колко едногодишен живот на техен служител. Хора, вярвайте, те имат право на това. Да ви ограбват с високи цени и с данъци. И не само вас да ограбва, но също и важит деца и внуци. Те имат пълното право да прогонват вашите деца от държавата, докато инсталират своите на топли ръководни местенца. Имат право да живеят в лукс по своите хотели и апартаменти, по света и у нас. А вие да работи по 100 часа на ден, за да може да им купите скъпия хляб!

368

да връщат

преди 9 месеца

2 милиарда субсидия и тракторите и да ги няма

367

Анонимен

преди 9 месеца

Толкоз беше протеста !

366

АЗ

преди 9 месеца

Шепа клетници защитават най богатите хора в България - земеделците! Клетниците не искат евтин хляб, хлебни изделия, олио и т.н.! Шепата клетници искат всяка година нови Бентлита и Майбаси за най богатите хора в България - зърнопроизводителите!

365

Анонимен

преди 9 месеца

Дайте ми власт за 24 часа ще спеша Зърнарите.

364

Анонимен

преди 9 месеца

Прегърнаха се, защото хората са тъпички и гласуваха за разни други проекти бушони на борисовската и пеевската корупция, като ИТН, Възраждане и Янев, и БСП.

363

С вас сме

преди 9 месеца

Продалите се *** ,колкото повече пищят -значи сме на прав път. Давайте с тракторите пред парламента, блокирайте всичко ,че дано се изметат.Утре да си стиснете ръцете с миньорите, че и тях искат да затрият-нищо българско да не остане.

362

Анонимен

преди 9 месеца

Мутри вън! Този път и мутрата Радев ВЪН!

361

Анонимен

преди 9 месеца

Ако искате служебно правителство .............

360

Анонимен

преди 9 месеца

Гражданите протестираха срещу борисовата и пеевската корупция, а после партията им се прегърна с корупцияата и мафията.

359

Анонимен

преди 9 месеца

Ние реакторите на Белене им дадохме , че едмо зърно ли няма да прежалим

358

Турист

преди 9 месеца

Преди тлъстите субсидии от Е$ хлябът в магазина беше под левче. Сега хем са най-дотираните, хем продукцията им е на тройни цени. То бива алчност, но чак толкова. Предлагам контрапротест!

357

ОСТАВКА

преди 9 месеца

Изходът е ,че сглобката ще се разглоби и тези позорни предатели да си дадат оставката. Утре към тях се присъединяват и миньорите от Мариците

356

Анонимен

преди 9 месеца

Денков защитава интересите на милионите български граждани. Пълна подкрепа за правителството!

355

Анонимен

преди 9 месеца

Доевроатлантика пиши си по документи какзърното ти е украинко, а не българско и пробвай да изнасяш за Франция или Германия.

354

Предложение

преди 9 месеца

Тъй като ГМО не дава отражение върху здравето на хората, а само евентуално върху репродуктивните способности на културите, но обогатените с обеднен уран снаряди носят щети на хората като деца-инвалиди и ракови болести затова предлагам: ФИРМИТЕ ПРОИЗВЕЖДАШИ АВТОМОБИЛИНИ ЧАСТИ ЗА ГЕРМАНИЯ (ТЪЙ КАТО И БЕЗ ТОВА НЯМАТ ДОСТАТЪЧНО ПОРЪЧКИ) ДА ЗАПОЧНАТ ДА ПРОИЗВЕДАТ МИНИ-ГАЙГЕР-МЮЛЕРОВИ БРОЯЧИ! Всяка кака в магазна да си проверява хляба, салама, меда дали пищи преди даго купи! УСПЕХ!

353

Анонимен

преди 9 месеца

Едно време - по времето на така наречения от СССР - развит социализъм, ние младото поколение ходихме на бригади да копаме, да берем памук за да може високо стоящите комунисти - олигарски да имат здрави "Г"А"Щ"И и да не ходят боси. Берем, берем памук край Стара Загора и по едно време се появи Хеликопер и кацна.... Беше дошла заповед отгоре ... да берем бързо, понеже трябвало да ходиме и да берем памук и около Нова Загора!

352

Радослав

преди 9 месеца

Няма толкова нагли терористи никъде! Европа им дава помощи които идват от данъците на нас данъкоплатците, държавата им дава субсидии пак от нашите данъци, доскоро имаха право да са с по ниски осигуровки, помощи заради войната в Украйна пак от нашите данъци, накрая с цялата си наглост тия роми блокират пътища за да ни пречат да работим и да им изработваме социалните помощи с искането държавата да им гарантира пазар, че и защото спестили от застраховка пак за наша сметка да получат пари!