53

Анонимен

преди 9 месеца

ТОЧНО С ПОЛША ЛИ ДАВАШ ЗА ПРИМЕР! АЙ СЕ СКИЙ, Ч Е СИ ВКАРА АВТОГОЛ! ДА ВЗЕМЕМ ДА ПУСНЕМ 10 000 АМЕРИКАНСКИ ВОЙНИЦИ КАТО ПОЛША,А?

52

Анонимен

преди 9 месеца

Всъщност Петков е прав - след вноса на украински слънчоглед, цената на олиото се срина от 7 лева на 3 лева! Точно това е начинът, и въобще не ми пука нито за плачещи копейки, нито за местните феодали с лъскавите коли, които щели да трябвало да намалят цената

51

Анонимен

преди 9 месеца

42 пълни глупости пак. Tи нищо не си построил, а шефовете ти много закриха. Не ни трябва украински внос. Каква е тая агитация ? Крайна не е в евросъюза и е минирана , радиоктивна и отровна. Защо не искаш внос от Русия? Не че е нужен , но просто отговори. Или по добре недей. Всички знаем кой ти плаща.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Копейката тук е радиоактивна! И ти си радиоактивевн, но те търпим!

49

Анонимен

преди 9 месеца

абе русия защо гепи първо зърнените скалдове в завладените територии? Щото е с уран ли?

48

Честито

преди 9 месеца

Частиците с такава големина практически при вдишване имат свойствата на газ, преминават чрез белите дробове в кръвта, където се поглъщат от белите кръвни телца (тяхната големина е 7 микрона!) и се разнасят по тялото.На практика, те не могат да бъдат открити с уринарни тестове, тъй като са разположени в кръвните телца и отложени в тъканите.За фатално, смъртоносно заразяване с обеднен уран на един човек е достатъчно вдишването на една частичка прах с големина 0.2-0.5 микрона, а този човек дори няма да усети влизането й през носа и/или устата.

47

браво

преди 9 месеца

да пада забраната, така трябва, аз не искам да продължавам да пълня гушите на самозабравилите се фермери, да спират да купуват бентлита и да почват да работят.

46

Това русоробите

преди 9 месеца

Са страшна работа! Готови са да пълнят джобовете на зърнарите-латифундисти с фераритата и майбасите, само за да не внасяме от Украйна евтино зърно. Егати г.упаците! Хахахахахаха

45

Анонимен

преди 9 месеца

Путин затова води война да завладее житниците на Украйна, защото украинскто жито не било хубаво.

44

българина

преди 9 месеца

сменят 3 март, вкарват двойното гражданство, всичко за украйна за наша сметка, тока по 3 поне, аз не виждам едно решение, което да не против България.....

43

Честито

преди 9 месеца

Според учените влиянието на обеднения уран върху човешкото тяло е идентично с това на нормалния уран.Счита се, че той може да навлезе в човешкия организъм през кожата при наранявания с фрагменти от боеприпаси или замърсяване на открити рани, чрез поглъщане на замърсена с този метал храна, вода или други течности и вдишване на особено опасните фини частици, получени от взривяването/горенето на боеприпаси, брони и др.

42

Анонимен

преди 9 месеца

До Далай Лама, ами никой не разбира, защото нищо такова не се случва, освен в главите на пропадналите копейковци! Иначе България е държава която е в сравнително добро икономическо развитие, в много по-добро състояние от преди да кажем 15 години, и се очаква скоро да е част от клуба на богатите - Шенген и Еврозоната!

41

Анонимен

преди 9 месеца

От износа на крайни продукти печалбата е много по-голяма, отколкото от суровини. Печалбата от готови машини е по-голяма, отколкото печалбата от желязна руда. Същото е със зърното. Печалбата от износ на олио е в пъти по-добре за България, отколкото да изнасяме суровината в непреработен вид. Построили сме много по -голям капацитет за рафиниране на олио, отколкото сееме слънчоглед и затова ни е нужен внос.

40

ТЪп

преди 9 месеца

А защо на запад не го щат това зърно, а го пробутват на нас? ААА искат хляба да им е скъп сигурно.

39

Анонимен

преди 9 месеца

15 30 31 поляците и те ли са зърнари или прокопиевите не ви дават да пускате опорка за там?

38

българина

преди 9 месеца

Кире то заради ОБЕДНЕНИЯ уран ли го искаш това зърно? да го екстрактваме от гробищата после за американския АЕЦ???

37

Вьзмутен

преди 9 месеца

Дайте на петков - хляб от украинското зьрно и олио да си пьржи обогатени картофи

36

Далай Лама

преди 9 месеца

Защо продължавате да цитирате полюциите на този *** - Про100 Киро ??? Та никой ли не разбира, че това човешко недоразумение е повлякло държават към небитието !! Горко ще плаче суверенът след 1-2 г. !!! Тогава няма да можем вече да оправим разрушената си държава ! Честита Промяна , овце български !

35

българина

преди 9 месеца

пак идват избори, кой за каквото гласува, точно това ще получи

34

Анонимен

преди 9 месеца

20 зехтина е по скъп и се ползва в тяхната традиционна кухня, олиото е за такива като теб които отиват да берат портокали там. Общо взето издишаш отвсякъде.