22

Анонимен

преди 9 месеца

16 декември 2021г. Върховната рада прие закон N 5831 според който за извличането на органи от деца вече не са изисква писменото разрешение на родителите. Детско сърце, черен дроб, бъбрек вървят от 5хил евро нагоре. На интернет сайта си Държавният център за иновации и медичних технологiй при академията на науките на Украйна официално търси професiйних хiрургiв за анонимна работа в определени области за процеси виконуються анонiмно и не разголошуються. От година и половина в ЕС вече няма недостиг на органи.

21

Анонимен

преди 9 месеца

А кое гори по-яко - леопард или чаланджар?

20

Анонимен

преди 9 месеца

След декларацията на Г-20 от онзи ден на всеки по интелигентен човек му е ясно, че цирк Украйна скоро приключва.Какво следва след това? Или т.н западен свят ще се примири с новите реалности и ще слезе от сцената доброволно или ни чака трета световна война.

19

Другарят Сталин

преди 9 месеца

Русия разполагала с повече от 420000 войници и това били "мощни" цифри.Грешка, другарю. Не сме стигнали все още до мощните цифри. Потихоньку... потихоньку...

18

Само да вметна

преди 9 месеца

Украйна мисля е време,да си седне на задните части! Това е все още " държава", която просто и е останало само " името"! Фашиста Порошенко предаде " властта" на друг такъв като Еврейчето зелено! Масата избити Рускоговорящи руснаци в Украйна от Киевофашисткивт режим,нямаше как да продължава с векове! Путин не влезе в Украйна от " скука"! Даже закъсня! Още през 2014 та трябваше да влезе! И всичко щеше да е приключило! Днес Русия Громи Натовска техника на фронта! И ще отстоява и пази анексираните те

17

Анонимен

преди 9 месеца

Айде зазимявайте техниката. На пролет пак. Контраофанзива 2. По догодина Контраофанзива 3... И така докато стане като епизодите на "Дързост и красота"..

16

Качамаков

преди 9 месеца

Друзята щаха да стигат пак до Берлин, а вместо това спорят напредва ли украйна на изток и юг или стои на едно място.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо не напредва само дава фера за село с население 480 човека от което вече няма тухла върху тухла дадоха за три месеца колосални загуби в харковска област направление купянск напредъка на русия е по голям

14

Анонимен

преди 9 месеца

Войната е постоянен източник на стедства за една от най-бедните държави в Европа - Украйна.

13

Пилатиев

преди 9 месеца

Иде виденова зима за руснята. Прогнозирам 150 рубли за долар в декември и към февруари фрее фал в бездната. Отбележите си друзя прогнозата и като му дойде времето да си спомните.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Докато запада налива пари в Украйна, тя е добре дошла за управляващите и. Никой не бърза да прекъсва този поток от пари. А и заради войната Украйна е облагодетелствана в всяко едно отношение от целия свят. Изобщо не бързат да ги прекратяват.

11

Мили

преди 9 месеца

Да каже коя точно фронтова линия от трите Украйна е преминала. Празни приказки на отиващ си функционер. Като се пенсионира, тогава ще започне да съди обективно.

10

Мдаа

преди 9 месеца

Резиновата попа на пуйлото бавно, но сигурно се разпаря. А вие контранастъплението не го мислете друзя, то върви по план.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Путин вкара таралеж в килотите си!

8

Киро Фашиста

преди 9 месеца

Дайте още! Оръжие! Не ми пука колко ще умрат!

7

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам кой ще понесе отговорността за разрушаването на тая китна Украйна и избиването на толкова хора. Няма да е Путин. Когато са ти сложили безумни клоуни за управници, това е резултатът.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Какви пробити линии бълнува поредния не нормален.Скоро цялата им армия ще се предвижда пеша.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо догодина пак ще пробват.

4

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

И децата знаят че няма как укрите да победят.Що се мъчат?

3

Костя

преди 9 месеца

Контраофанзивата приключи рано-рано още първата седмица. Зеленият да вдига белият флаг и да сдава Одеса