46

СТРЕЛБА В МИЧИГАН

преди 1 година

Измисления преврат, който стана световна новина има 0 УБИТИ И 0 РАНЕНИ. Обикновено парти в САЩ, някой е предрусал и на стрелбата В МИЧИГАН ИМА 2 УБИТИ И 15 РАНЕНИ за 1 обикновен ден в САЩ без никакви преврати и катаклизми. Виждате ли как ви манипулират, Русия е цивилизована държава, а САЩ е клoaка, където се избиват хора без причина всеки ден.

45

Анонимен

преди 1 година

Гледай ги колко са заблудени тия укри.Ами какво стана с контраофанзивата на бандеровците.Чакали преврат в Русия,пеели по улиците.Тука във Варна имам едни съседки украинки,казаха с Путин е свършено.Песни и танци и накрая мъка.

44

Обективно

преди 1 година

По статията работи: БЕЗ ИМЕ???

43

Анонимен

преди 1 година

Висш пилотаж от страна на руснаците. Сипаха пропаганда по тях че Пригожин това онова и накрая решиха наистина да им спретнат една въртележка и ония напълниха гащите. Съвети по сигурността ала бала. ЕК дори не посмя да коментира от страх, защото знаят че ако Русия се разпадне ядрените оръжия може да попаднат в кой ли не. Запада си играе с пропаганда и като се заговори нещо че се случва и се хванаха в чудо.

42

Анонимен

преди 1 година

Не беше преврат а дислокация -десетки хиляди чеченците отидоха в Ростов, а как иначе ще вкара 25к вагнеровци в Беларус, без врага да реагира

41

Берлин

преди 1 година

Шолц като чу, че Пригажин може да вземе контрол върху ядрени оръжия, веднага отиде да запали свещичка и извика кризисен щаб!Нашите в БГ като видяха и те също :)

40

Анонимен

преди 1 година

Ами така си е. Американската мечта е да станеш богат.Украинската мечта е да станеш най-богатия американец.

39

х

преди 1 година

Всеки, който си мисли, че това се случваше без знанието на Путин и без участието на други висши фигури, е страшен шаран. Тепърва предстои да видим резултата, но това не беше истински преврат, а борба между клановете. Повечето от тая статия са пълни тъпотии

38

Това не беше

преди 1 година

Преврат а стачка ;)

37

Анонимен

преди 1 година

Путин се застреля сам като избяга. Скоро ще бъде отстранен.

36

Анонимен

преди 1 година

***, един Пригожин им трябва и Украина ще я няма

35

Анонимен

преди 1 година

97% от хората имат мечта, която могат да осъществят до края на седмицата, а те я правят мечтата на живота си.

34

Анонимен

преди 1 година

Тъжно е да си разочарован, още по тъжно е когато за да си щастлив някой друг трябва да ти свърши работата

33

Анонимен

преди 1 година

Аз ви казах да гледате снимката с танка и афишите цирк, не беше случайна

32

СМЕХ...

преди 1 година

...мечтите на Украйна са си РЕАЛНОСТ----БАЯ ТЕРИТОРИИ И СИ ВЪРНАХА , ДОКАТО ДЖУДЖИ И ГОТВАЧА СИ РАЗИГРАВАХА ЦИРКОВЕТЕ.....ХА,ХА,ХААААААА.....АЙДЕ , ПАК НЕЩО ОТ ТОЗИ РОД.....!!!!!!

31

Анонимен

преди 1 година

Кърти мифки!!@@Украйна и свободния свят се е надявала на Пригожин!!@Ако не е тъжно щях да умра от смях. Та Пригожин иска да стигне до западната граница на Полша!Няма да му мигне окото да натисне копчето!А бе,хора-мислете,мислете,мислете.

30

Василев

преди 1 година

Така се започва с малко недоволство и сътресение и после лавината от обикновени руснаци ще потърсят сметка на кремълските сатрапи, защо хиляди руснаци се избиват всеки ден в Украйна, и защо нямат нормални битови условия за живот, при положение че няма друга страна в света по-богата на суровини от Русия!Агент Лий Хейни!ЦРУ!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Вече в статиите има и почернен текст, да внуши на четящия *** определени внушения. Машала Европо!

28

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се надяваха на същото- именно Пригожин да измете Кремъл, ама на- само малка част от лъжците позорно ще бъдат изметени. Иначе не е зле русофолите да прочетете Пригожин какво казва за бруталните руски загуби- че обявените са над 10 пъти по-малки. За моргата в Ростов и скритите трупове- 2000 за един ден и така нататък.

27

Украинците

преди 1 година

От 2008 си чечтаят и че ще влезнат в НАТО..и ЕС..и злато ще потече от чешмите им!